دسترسی سریع
   بازدید : 646
تاریخ انتشار : 25 آبان1402
۲۳ تا ۳۰ آبان‌ماه؛
برنامه‌های هفته کتاب و کتابخوانی در دانشگاه یزد
برنامه‌های هفته کتاب و کتابخوانی در دانشگاه یزد
کتاب و کتاب خوانی از دیرباز دارای اهمیت بوده، به همین جهت در تقویم کشورمان ایران، ۲۴ آبان هرسال روز کتاب و کتاب خوانی و کتابدار نام گرفته است. کتابخانه مرکزی دانشگاه یزد نیز به مناسبت گرامیداشت هفته کتاب و کتاب‌خوانی (۲۳ تا ۳۰ آبانماه ۱۴۰۲) برنامه‌های متنوعی را تدارک دیده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه یزد؛ دکتر ملیحه علی‌ماندگاری رییس کتابخانه مرکزی دانشگاه یزد با ارائه گزارشی گفت:‌ در هفته کتاب و کتابخوانی جمعی از دانشجویان رشته هنر و معماری و انجمن‌های علمی دانشجویی (مددکاری اجتماعی و حقوق) از کتابخانه مرکزی بازدید کردند. 

وی افزود: در این بازدید بخش‌های مختلف کتابخانه (شامل بخش امانت، مخازن فارسی و لاتین، مرجع و نشریات) معرفی و خدمات الکترونیکی و فعالیت‌های تخصصی در هر حوزه توسط همکاران مربوطه برای دانشجویان تشریح شد.

وی با اشاره به اینکه نشست کتابخوان، ویژه معلولان با هدف تقویت انگیزه، با حضور جمعی از روشندلان و معلولان دانشگاه برگزار شد گفت: در این نشست دکتر محمدکاظم کهدویی عضو هیات علمی دانشکده زبان و ادبیات دانشگاه یزد به بیان خاطرات و تجربیات خود پرداخت. همچنین دکتر صادق بهجت نویسنده کتاب "شهر پیر تاریخ، یزد از دیروز تا امروز" به معرفی کتاب خود پرداخت و یک نسخه از دوره سه جلدی کتاب خود را به کتابخانه مرکزی دانشگاه یزد اهدا نمود. در پایان نشست از این دو استاد بزرگوار تقدیر گردید.

دکتر علی‌ماندگاری اظهار کرد: با هدف ارج نهادن به زحمات و تلاشهای دلسوزانه کارمندان کتابخانه مرکزی، در روز ۲۳ آبان ۱۴۰۲ نشستی با حضور رییس و کارمندان کتابخانه مرکزی برگزار و از تلاشها و خدمات آنان در طول یک سال اخیر تجلیل و قدردانی شد. 

وی با اشاره به اهمیت تشویق جامعه دانشگاهی به کتاب و کتابخوانی گفت: در این راستا نمایشگاه فروش کتب مرکز انتشارات دانشگاه یزد، از شنبه ۲۷ تا دوشنبه ۲۹ آبان‌ماه ۱۴۰۲ در نمایشگاه اسناد دانشگاه واقع در طبقه همکف ساختمان آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه یزد برگزار می شود. 

به گفته وی در این نمایشگاه سه روزه کلیه کتب با تخفیف ۳۰ درصد (ویژه دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه) عرضه خواهد شد.

گفتنی است؛ کتابخانه مرکزی دانشگاه یزد با در اختیار داشتن بیش از 230،000 نسخه کتاب فارسی و لاتین، دسترسی و اشتراک بیش از 40 پایگاه اطلاعاتی آنلاین فارسی و لاتین، حدود 28 هزار نسخه کتاب الکترونیکی لاتین و بیش از  13 هزار پایان‌نامه دانشگاهی (ماحصل دستاوردهای علمی دانشگاه)، یکی از غنی‌ترین مجموعه کتابخانه‌های دانشگاهی استان در حوزه علوم پایه، فنی مهندسی، منابع طبیعی، علوم انسانی و هنر و معماری است. کتابخانه مرکزی با دارا بودن بیش از 22000 کاربر فعال و مراجعه 300 تا 350 نفر روزانه به طور متوسط یکی از مراکز فعال و پویای دانشگاه است.