دسترسی سریع
   بازدید : 1490
تاریخ انتشار : 16 دی1402
شنبه ۱۶ دی‌ماه؛
مراسم بزرگداشت شهدای حادثه تروریستی کرمان در دانشگاه یزد
مراسم بزرگداشت شهدای حادثه تروریستی کرمان در دانشگاه یزد
مراسم بزرگداشت شهدای مظلوم حمله تروریستی به زائران مزار سردار شهید حاج قاسم سلیمانی همراه با اعلام انزجار دانشگاهیان دانشگاه یزد از جنایات تروریست‌ها، ظهر روز شنبه ۱۶ دی‌ماه بعد از نماز ظهر و عصر در مسجد امام حسین (ع) این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه یزد؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه یزد در این مراسم ضمن تسلیت شهادت زائران مظلوم در مسیر گلزار شهدای کرمان در سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی گفت: در قرآن کریم بر بعضی از موارد مختلف با توجه به اهمیت آن تاکید زیادی شده است و یکی از این مسائل، بحث شناخت دشمن است.

حجت‌الاسلام محمدحسن تولائی گفت: اگر انسان به درستی دشمن خود را نشناسد، قطعا همان دشمن مسیر انسان را سد خواهد کرد و از رسیدن به اهداف عالیه باز می‌دارد.

وی تصریح کرد:‌ دشمن کنونی ما با انجام این عملیات ددمنشانه، به دنبال ضربه زدن و ایجاد رعب و وحشت در بین مردم است، تا با ایجاد ترس، اذهان را منحرف و دچار تردید کنند.

وی در ادامه با اشاره به حدیثی از پیامبر اکرم (ص) با تاکید بر خداشناسی گفت: حضرت محمد(ص) می‌فرماید:‌ «اَلا وَ اِنَّ اَعْقَلَ النّاسِ عَبْدٌ عَرَفَ رَبَّهُ فَاَطاعَهُ وَ عَرَفَ عَدُوَّهُ فَعَصاهُ...» بدانید که عاقل‌ترین مردم کسى است که پروردگارش را بشناسد و از او پیروى کند، دشمنان خدا را بشناسد و از آنان نافرمانى کند. اگر انسان خدا را خوب نشناسد در برخی از تکالیف دچار سستی و تردید خواهد شد.

حجت‌الاسلام تولائی اظهار کرد: اگر اهل بیت عصمت و طهارت با آن جایگاهی که دارند، همواره به عبادت و بندگی می‌پردازند به دلیل شناخت خوب خدا و معرفت زیاد است.

وی گفت: بدترین انسان‌ها، انسان منافق است. آنها به ظاهر اهل دین و دیانت و نماز هستند اما در خلوت انسان دیگری می‌شوند. ما باید با معرفت باشیم تا توطئه‌های دشمن را بشناسیم و در مقابلش صف‌آرایی کنیم و اجازه ندهیم دشمن به اهدافش برسد.

مدیحه‌سرایی مداح اهل بیت، مجاهد از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.