دسترسی سریع
   بازدید : 741
تاریخ انتشار : 7 آذر1403
با برگزاری نشست‌های تخصصی؛
برگزاری اولین همایش استانی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری در دانشگاه یزد
برگزاری اولین همایش استانی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری در دانشگاه یزد
اولین همایش استانی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری با برگزاری ۷ نشست تخصصی به همت هیات اندیشه‌ورز استان یزد و با همکاری دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه یزد و اندیشکده حکمرانی در این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه یزد؛ دکتر عباس کلانتری، رییس دانشگاه یزد، در این همایش ضمن تسلیت ایام فاطمیه، به اهمیت برگزاری هفته پژوهش و فناوری اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه‌های ملی در این هفته، برگزاری همایش‌های الگوی حکمرانی علم و فناوری است که توسط ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی در سراسر کشور در حال برگزاری است.
وی افزود: این همایش در استان‌ها با مشارکت دانشگاه‌ها، جهاد دانشگاهی، بنیاد نخبگان و سایر ارگان‌ها با مدیریت دانشگاه مادر استان در حال انجام است.
وی تصریح کرد: در استان یزد نیز این همایش با مشارکت خوب دانشگاه‌های استان با برگزاری نشست‌های تخصصی با موضوعات مختلف انجام شد.
دکتر کلانتری اعلام کرد: از این همایش دو مقاله برگزیده شده است که در همایش ملی که هفته آینده برگزار خواهد شد ارائه می‌شود.
وی همچنین به اهمیت برگزاری همایش در استان اشاره و تأکید کرد: هیات اندیشه‌ورز شورای انقلاب فرهنگی، ذیل ستاد علم و فناوری شورا، با مشارکت تمام روسای دانشگاه‌ها تشکیل شده است. این هیات جلسات خود را به صورت مستمر و با محوریت موضوعات مختلف استان برگزار می‌کند.
دکتر کلانتری تأکید کرد: مقالات با کیفیتی در این همایش ارائه شده‌اند و در صورتی که این سطح کیفی حفظ شود، استان یزد می‌تواند به عنوان میزبان همایش ملی الگوی حکمرانی انتخاب شود.

دکتر محمدعلی امراللهی دبیر این همایش نیز در این نشست گفت: ستاد علم و فناوری در ذیل شورای انقلاب فرهنگی فعالیت می‌کند و این ستاد در هر استان بازوهایی تحت عنوان هیات اندیشه‌ورز ایجاد کرده است. این هیات در استان‌ها ترکیبی از روسای دانشگاه‌های استان اعم از دولتی و غیردولتی است. 
وی با اشاره به برگزاری همایش استانی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری در دانشگاه یزد گفت: در این همایش پنل‌های تخصصی با موضوعاتی همچون آسیب های اجتماعی یزد، ریشه‌ها و راهکارهای کاهش، آینده پژوهی علم و فناوری با رویکرد تمدنی، حکمرانی علم و فناوری در برنامه هفتم پیشرفت، نوآوری در انطباق آموزش نیروی انسانی شایسته و حرفه‌ای بر محیط کسب و کار و تاثیر آن بر حکمرانی جامعه، کاربرد فناوری‌های نوین در تولید آرد کامل و نان کامل، بررسی و تحلیل اساسنامه دانشگاه پیام نور با محوریت آموزش ترکیبی و نقش هوش مصنوعی در حکمرانی دانشگاه‌ها برگزار گردید.
دکتر امراللهی تاکید کرد: تمامی دانشگاه‌های استان در نشست‌های تخصصی همایش مشارکت فعال داشته‌اند و دو مقاله از اعضای هیات علمی دانشگاه‌های استان نیز به عنوان مقالات برگزیده انتخاب شده‌اند که در همایش ملی ارائه خواهند شد.