دکتر عباس کلانتری، رئیس دانشگاه یزد، در این جلسه با تأکید بر اهمیت پردیس علم و فناوری، از ایجاد یک ساختار مستقل برای این مجموعه خبر داد.
وی اعلام کرد که طبق چارت جدید، پردیس فناوری به عنوان مرکزی زیرمجموعه حوزه ریاست دانشگاه تعریف شده است که ضمن برخورداری از مدیریت مستقل، بودجه مشخصی نیز برای آن در نظر گرفته خواهد شد.
وی همچنین به مشکل کمبود فضای فیزیکی پردیس اشاره کرد و ابراز امیدواری نمود که با تدابیر مناسب، این چالش برطرف شود.
دکتر کلانتری در ادامه اظهار داشت: برنامه بلندمدت دانشگاه، انتقال پردیس فناوری به سایت شرقی دانشگاه و استقرار آن در محل خوابگاه برادران است.
دکتر احمدرضا فقیه خراسانی، رئیس پردیس علم و فناوری، در این نشست تعامل میان دانشگاه یزد و پارک علم و فناوری را مهمترین عامل در موفقیت پردیس دانست.
وی تأکید کرد: این همکاری ارزشمند باعث حل بسیاری از مشکلات شده و به عنوان یک مدل موفق از تعامل میان دو مجموعه علمی و فناوری مطرح است.
دکتر فقیه ضمن قدردانی از مسئولان پارک علم و فناوری، به مزایای استقرار شرکتهای پردیس در دانشگاه اشاره کرد و گفت: چتر حمایتی پارک برای شرکتهای پردیس نیز برقرار است، که این امر نقطه قوتی برای مرکز رشد و دانشگاه یزد محسوب میشود. شرکتهای مستقر در پردیس، علاوه بر بهرهمندی از نام و برند دانشگاه، از مزایای قانونی پارک نیز استفاده میکنند.
وی همچنین مشکل کمبود فضای فیزیکی پردیس را یکی از چالشهای اصلی عنوان کرد و اظهار امیدواری کرد با تدابیر مناسب، این مشکل برطرف شود.
وی افزود: «ساختمان فناوری ۱ با حمایت مجموعه وزارت دفاع و صنایع دفاعی کشور و از طریق مرکز شهید فهمیده بهطور کامل بازسازی خواهد شد. همچنین طبق توافقات انجامشده، بودجه قابلتوجهی برای این مجموعه اختصاص یافته است. با این حال، برای رفع کمبود فضا، افزایش متراژ پردیس امری ضروری است.
در ادامه این نشست، نمایندگان شرکتهای مستقر در پردیس نیز به بیان دغدغهها و مسائل خود پرداختند. در پایان مراسم، میهمانان در ضیافت افطار شرکت کردند.