دسترسی سریع
   بازدید : 350
تاریخ انتشار : 4 مرداد1404
ضرورت حمایت دانشگاه‌ها برای تسهیل حضور دانشجویان در پیاده‌روی اربعین؛
دومین جلسه ستاد اربعین دانشگاهیان در دانشگاه یزد برگزار شد
دومین جلسه ستاد اربعین دانشگاهیان در دانشگاه یزد برگزار شد
دومین جلسه ستاد اربعین دانشگاهیان با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه یزد و دیگر دانشگاه‌های استان، بسیج دانشجویی استان و نمایندگان تشکل‌های دانشجویی و انجمن‌ها، در محل دانشگاه یزد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه یزد، در این نشست، دکتر عباس کلانتری رئیس دانشگاه یزد با تأکید بر اهمیت راهپیمایی اربعین گفت: بحث اربعین یکی از اولویت‌های همیشگی دانشگاه‌هاست، به‌ویژه از منظر دانشجوپروری که از وظایف اصلی دانشگاه‌ها به شمار می‌رود. شعار امسال ستاد مرکزی اربعین «انا علی العهد» است و امیدوارم باید با کار فرهنگی متمرکز، حرکت دانشگاهیان را در این مسیر ارتقاء دهیم.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور افزود: در وضعیت فعلی، لازم است دانشگاه‌ها تا حد امکان برای کاهش هزینه‌های سفر کمک کنند تا تعداد بیشتری از دانشجویان بتوانند در این حرکت بزرگ و معرفت‌افزا شرکت کنند. 

در ادامه، حجت‌الاسلام محمدحسن تولایی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه یزد، با اشاره به روایتی از امام موسی کاظم (ع) گفت: کمترین پاداش زائر امام حسین (ع)، آمرزش همه گناهان گذشته است؛ البته به شرطی که حرمت ولایت آن حضرت را درک و رعایت کند. میزان دریافت پاداش زائران، وابسته به میزان معرفت آن‌ها به اهل‌بیت (ع) است.

وی تأکید کرد: حبّ حسین (ع) در دل همه ماست، اما باید در کنار این محبت، معرفت به جایگاه عظمت آن حضرت را نیز داشته باشیم. به فرموده رهبر معظم انقلاب، راهپیمایی اربعین فقط یک حرکت عبادی نیست، بلکه حرکتی عبادی و سیاسی است که ملت‌های جهان را بیدار می‌کند نه دولتها را.

اکبر عابدی، مسئول بسیج دانشجویی استان یزد نیز در این جلسه گفت: با توجه به اتفاقات اخیری که در ایران رخ داد و نسل‌کشی بی‌سابقه رژیم صهیونیستی در غزه راهپیمایی اربعین سال ۱۴۰۴ بستر مناسبی برای نشان دادن همبستگی مردم تمام جهان در برابر ظلم و نابودی استکبار جهانی است. 
 
وی گفت: به‌صورت جدی بحث موکب دانشجویان حسینیه ایران را در کربلای معلی برنامه‌ریزی کرده‌ایم که قرار است دانشجویان با طی‌کردن مسیر نجف به کربلا، خود را به موکب دانشجویان حسینیه ایران در کربلا برسانند.

وی همچنین در ادامه گزارشی از مصوبات جلسه گذشته ارائه کرد و درباره اعزام‌ها، هزینه‌های انجام‌شده و وضعیت موکب‌های مستقر در کربلا و سایر عتبات عالیات توضیحاتی ارائه داد.