دسترسی سریع
   بازدید : 116
تاریخ انتشار : 10 آذر1403
دومین جلسه توجیهی، آموزشی با عوامل غذاخوری های دانشجویی و رستوران مهتاب
دومین جلسه توجیهی، آموزشی با عوامل غذاخوری های دانشجویی و رستوران مهتاب
با هماهنگی مدیریت اموردانشجویی ،جلسه ای با حضور مدیر امور دانشجویی، رئیس اداره تغذیه ، کارشناس بهداشت،ناظرین سلف ها و سرآشپزهای آشپزخانه های دانشگاه و کلیه عوامل طبخ و توزیع غذاخوری ها و رستوران مهتاب، در تاریخ پنجشنبه ۸ آذرماه ۱۴۰۳ در محل سالن توزیع رستوران مهتاب و غذاخوری آفتاب برگزار شد.
 در این جلسه مدیر امور دانشجویی ضمن تشکر از خدمات کارکنان حوزه تغذیه در نیمسال جاری به اهمیت رضایت مندی دانشجویان در بهره مندی از خدمات تغذیه و ارائه خدمات در آستانه امتحانات میان ترم، اهمیت وقت و کاهش استرس دانشجو ، تاکید کردند.
🔸ایشان با اشاره به فشرده بودن ارائه خدمات ، ضمن قدردانی از تلاش های مجموعه تغذیه، رعایت کامل ضوابط بهداشتی را ضروری دانستند.
🔹در ادامه این جلسه،  رئیس اداره تغذیه ضمن ارائه گزارشی از خدمات ارائه شده در اداره تغذیه در نیمسال جاری تاکنون، احساس مسئولیت همکاران اداره تغذیه و تلاش خستگی ناپذیر عوامل آشپزخانه را ستودند و بر، برنامه ریزی جامع اداره تغذیه با همکاری همه واحدهای مرتبط با ارائه خدمات تغذیه به دانشجویان ، اساتید و یاوران علمی در ادامه نیمسال سخن به میان آوردند.
🔸ایشان با اشاره به اینکه در مجموع بیش از  ۳۳ هزار پرس صبحانه ، بیش از ۱۸۱ هزار پرس ناهار و ۱۰۱ هزار پرس شام در طول نیمسال جاری تا پایان هفته دهم با تلاش عوامل سخت کوش آشپزخانه در ۹ سلف دانشجویی، توزیع شده است ، همکاری عوامل آشپزخانه در ارائه خدمات تغذیه به همایش ها، سمینارها و برنامه های مصوب دانشگاه را نیز از اقدامات آشپزخانه دانشگاه برشمرد. 
🔸مروری بر ضوابط بهداشتی و تاکید بر رعایت کامل موازین و مقررات بهداشتی در همه فرایندهای تهیه غذای دانشجویی از تهیه و آماده سازی تا طبخ و توزیع توسط کارشناس بهداشت امور دانشجویی حسن ختام این جلسه توجیهی بود

 ‌   کانال تازه های دانشجویی:
Tazehaye_daneshjooei