مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت فرهنگی و اجتماعی | رویدادها | اخبار
اخبار معاونت فرهنگی و اجتماعی-برگزاری کرسی آزاداندیشی با حضور دکتر رحیم‌پور ازغدی
دکتر رحیم‌پور ازغدی ۱۰ آذر ماه ضمن سخنرانی با اساتید مشاور و فعال فرهنگی دانشگاه یزد ملاقات خواهند نمود. شرکت در این جلسه به شرط محیا شدن شرایط، به صورت مجازی نیز امکان‌پذیر است.
[7 آذر1401]   [22 بازدید]
خبر-معارفه
با حضور نودانشجویان و مسئولان ارشد دانشگاه یزد
باهدف آشنایی دانشجویان نوورود با مجموعه دانشگاه یزد مراسم معارفه نودانشجویان ۱۴۰۱ دانشگاه یزد با حضور مسئولان ارشد دانشگاه یزد شامگاه یکشنبه ۲۹ آبان ماه در محل تالار دکتر جلیل شاهی برگزار شد.
[5 آذر1401]   [577 بازدید]
خبر-برگزاری نمایشگاه کتاب های انتشارات دانشگاه یزد با 35 درصد تخفیف
از 21 تا 25 آبان ماه 1401
رییس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و مدارک علمی دانشگاه یزد از برگزاری نمایشگاه حضوری و فروش کتاب های انتشارات این دانشگاه با 35 درصد تخفیف در بازه زمانی 21 تا 25 آبان ماه جاری خبر داد.
[21 آبان1401]   [944 بازدید]
خبر-رؤسای دانشگاه ها خیلی با رأفت با دانشجویان برخورد کردند
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی:
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس روز پنجشنبه 12 آبان ماه با حضور در جمع فعالان دانشجویی دانشگاه یزد گفت: روسای دانشگاه‌ها خیلی با دانشجویان با رافت برخورد کردند ولی متاسفانه افرادی با شعار‌های ساختارشکنانه سعی بر ایجاد بی نظمی و اغتشاش در دانشگاه را داشتند.
[14 آبان1401]   [828 بازدید]
خبر-13 آبان
به مناسبت روز دانش آموز و مبارزه با استکبار جهانی
دانشگاهیان دانشگاه یزد با حضور در راهپیمایی۱۳ آبان ۱۴۰۱ بار دیگر پشتیبانی از آرمان های انقلاب و میثاق دوباره با آرمان های امام و شهیدان را اعلام کردند.
[14 آبان1401]   [581 بازدید]
خبر-ورزش دانشجویان
به مناسبت هفته تربیت بدنی برگزار شد
به مناسبت هفته تربیت بدنی مسابقات ورزشی دانشجویان در محوطه ورزشی روباز خوابگاه و سالن غدیر در 5 رشته ورزش همگانی با استقبال خوب دانشجویان برگزار شد.
[8 آبان1401]   [444 بازدید]
خبر-محکومیت حمله تروریستی شاهچراغ
با حضور دانشگاهیان برگزار شد
نمازگزاران دانشگاه یزد روز شنبه هفتم آبان، پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در محکومیت جنایت تروریستی حرم شاهچراغ مسیر مسجد دانشگاه تا بوستان معرفت را راهپیمایی کردند و یاد شهدای این جنایت هولناک را گرامی داشتند.
[7 آبان1401]   [1153 بازدید]
خبر-گام دوم - گام ظهور
با حضور صاحب نظران و شخصیت های برجسته حوزه و دانشگاه
دانشگاه یزد روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 27 و 28 مهرماه جاری میزبان برگزاری همایش بین المللی کانون های مهدویت باحضور مسئولان و شخصیت های برجسته حوزه مهدویت از کشور جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورهای حوزه مقاومت و همچنین دبیران کانون های مهدویت دانشگاه های سراسر کشور است.
خبر-دورهمی دخترانه همراه با برنامه های شاد و متنوع در دانشگاه یزد برگزار شد
به مناسبت هفته وحدت و روز جهانی دختر
در این مراسم شاد و معنوی که به دعوت کانون نماز دانشگاه یزد و با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد برگزار شد، دانشجویان دختر این دانشگاه شامگاه سه شنبه 19 مهرماه در سالن غدیر گرد هم آمدند و در آستانه سالروز ولادت پیامبر اعظم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، مصادف با 11 اکتبر، روز جهانی دختر، لحظات شاد و مفرحی را در کنار یکدیگر سپری کردند.
خبر-دانشگاه یزد امسال سه مقام برتر را در جشنواره شهید رجایی از آن خود کرد
امسال برای اولین بار در سه محور مختلف
دانشگاه یزد امسال در جشنواره شهید رجایی موفق به کسب سه مقام برتر در شاخص‌های عمومی و اختصاصی ابلاغی سازمان اداری و استخدامی کشور و مدیر برتر استانی شد.