خبر-بنیاد حامیان
گزارش نهمین نشست دور دوم هیأت مدیره بنیاد حامیان دانشگاه
نهمین نشست از دور دوم نشست‌های هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه یزد در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد.
[30 خرداد1401]   [439 بازدید]
اخبار بنیاد حامیان-سازمان خیریه حضرت ابوالفضل(ع) 462 گرم طلا  به بنیاد حامیان دانشگاه یزد اهدا کرد
به مناسبت روز احسان و نیکوکاری:
درآستانه اعیاد شعبانیه و به مناسبت روز احسان و نیکوکاری و ترویج فرهنگ قرض‌الحسنه سازمان خیریه حضرت ابوالفضل(ع) 462 گرم طلا را در راستای کمک به دانشجویان نیازمند به بنیاد حامیان دانشگاه یزد اهدا کرد.
[18 اسفند1400]   [580 بازدید]
اخبار بنیاد حامیان-گزارشی از هفتمین نشست هیأت مدیره بنیاد حامیان در دوره دوم
دبیرخانه بنیاد حامیان منتشر کرد:
دبیرخانه بنیاد حامیان دانشگاه یزد گزارشی از هفتمین نشست از دور دوم نشست‌های هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه یزد که در روز شنبه دوم بهمن‌ماه جاری در سالن کنفرانس حوزه ریاست این دانشگاه برگزار شد، منتشر کرد.
[10 بهمن1400]   [463 بازدید]
اخبار بنیاد حامیان-گزارشی از ششمین نشست هیأت مدیره بنیاد حامیان در دوره دوم
دبیرخانه بنیاد حامیان منتشر کرد:
دبیرخانه بنیاد حامیان دانشگاه یزد گزارشی از مصوبات ششمین نشست از دور دوم نشست‌های هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه یزد که در روز دوشنبه ششم دی ماه جاری در سالن کنفرانس حوزه ریاست این دانشگاه برگزار شد، منتشر کرد.
[25 دی1400]   [628 بازدید]
خبر-گزارشی از پنجمین نشست هیأت مدیره بنیاد حامیان در دوره دوم
دبیرخانه بنیاد حامیان منتشر کرد:
دبیرخانه بنیاد حامیان دانشگاه یزد گزارشی از مصوبات پنجمین نشست از دور دوم نشست‌های هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه یزد که چندی قبل در روز شنبه هشتم آبان ماه جاری در سالن کنفرانس حوزه ریاست این دانشگاه برگزار شد، منتشر کرد.
[27 آبان1400]   [531 بازدید]
خبر-چهارمین نشست از دور دوم هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه یزد برگزار شد
با محوریت ارایه گزارشی از فعالیت‌های اخیر
چهارمین نشست از دور دوم نشست‌های هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه یزد با محوریت ارایه گزارشی از فعالیت‌های اخیر این بنیاد، روز گذشته در سالن کنفرانس حوزه ریاست این دانشگاه برگزار شد.
خبر-مخالفت بنیاد حامیان دانشگاه یزد با احداث بلوار شهری در اراضی دانشگاه
در نشست هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه یزد مطرح شد:
هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه یزد در نشستی که عصر روز گذشته در سالن کنفرانس حوزه ریاست برگزار شد، مخالفت خود را نسبت به واگذاری اراضی این دانشگاه برای احداث بلوار ایرج افشار از سوی شهرداری یزد اعلام کرد.
[11 خرداد1400]   [1147 بازدید]