مسیر جاری : صفحه اصلی | پردیس فنی و مهندسی | دانشکده‌ها و گروه‌ها | دانشکده مهندسی عمران | اطلاع‌رسانی | اخبار دانشکده
خبر-انتصاب رییس دانشکده اقتصاد، مدیریت و حسابداری و چند مسئول دیگر در دانشگاه یزد
با صدور ابلاغ‌های جداگانه انجام شد
در دو هفته اخیر با صدور ابلاغ‌های جداگانه‌ای از سوی رییس و معاونان پژوهش و فناوری و اداری- مالی دانشگاه و رییس پردیس فنی و مهندسی، چند تن از مسئولان این دانشگاه منصوب و ابقا شدند.
[13 بهمن1399]   [1455 بازدید]
خبر-اولین پروانه اشتغال به کار خدمات فنی آزمایشگاهی استان به نام دانشگاه یزد
به همت دانشکده مهندسی عمران دانشگاه یزد:
مدیر امور فناوری معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه یزد از اعطای پروانه اشتغال به کار خدمات فنی آزمایشگاهی وزارت راه و شهرسازی به این دانشگاه خبر داد.
[4 بهمن1399]   [552 بازدید]
خبر-درگذشت دانشجوی دانشگاه یزد در حادثه سد طرزجان
پیام تسلیت رییس دانشگاه یزد
سعید بابایی دانشجوی ورودی سال 1396 رشته کارشناسی مهندسی عمران دانشگاه یزد در حادثه شکستن یخ سد طزرجان که روز پنجشنبه 25 دی‌ماه جاری رخ داد، جان به جان آفرین تسلیم کرد.
[27 دی1399]   [1373 بازدید]
خبر-کسب مقام برتر دانشگاه یزد درمسابقات انجمن علمی بتن آمریکا
تداوم توفیقات دانشگاه یزد در عرصه‌های بین‌المللی
تیم بتن دانشکده عمران دانشگاه یزد در بیست و سومین دوره مسابقات سالیانه انجمن علمی بین المللی بتن آمریکا (ACI) شاخه ایران جایگاه دوم در گرایش "مکعب بتنی هدفمند" کسب کرد.
[15 دی1399]   [621 بازدید]
خبر-تدوین پایان ‌نامه‌های کاربردی سرمایه‌گذاری برای آینده حرفه‌‌ای دانشجویان است
مروری بر ویژگی‌های نخبه‌پروری در مقاطع مختلف تحصیلی در دانشگاه یزد از زبان یک دانشجوی موفق
سمیه احمدی متولد ۱۳۶۹ در استان اصفهان است. وی اصالتا یزدی و در حال حاضر ساکن تهران است. احمدی از دانش‌آموختگان کارشناسی ارشد رشته عمران گرایش ژئوتکنیک دانشگاه یزد بوده که با کسب رتبه دوم در آزمون دکترا هم اکنون در دانشگاه صنعتی شریف مشغول ادامه تحصیل است.
[1 دی1399]   [2185 بازدید]
خبر-نخستین دانش آموخته مهندسی عمران در دانشگاه یزد از رساله خود دفاع کرد
با درجه عالی:
حسین جراحی به عنوان نخستین دانش آموخته دکترا در رشته مهندسی عمران گرایش سازه، در روز پنج‌شنبه ۲۷ شهریورماه موفق به دفاع از رساله دکترای خود و کسب درجه عالی شد.
خبر-استاد دانشگاه سیدنی غربی استرالیا عضو هیأت علمی وابسته دانشگاه یزد شد
با تأیید هیأت اجرایی جذب
رییس دانشگاه یزد با قدردانی از دکتر حمیدرضا رونق استاد دانشگاه سیدنی غربی استرالیا در پذیرش دعوت این دانشگاه، طی حکمی وی را به عنوان عضو هیأت علمی وابسته دانشکده مهندسی عمران تعیین کرد.
[12 شهریور1399]   [1340 بازدید]
خبر-انتخاب دو عضو هیأت علمی دانشگاه یزد در کمیسیون های تخصصی وزارت عتف
با حکم معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم:
با حکم دکتر مسعود برومند، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دو عضو هیأت علمی دانشگاه یزد به عنوان اعضای اصلی دو کمیسیون تخصصی شورای وزارت عتف انتخاب شدند.
[5 بهمن1398]   [2195 بازدید]
خبر-بررسی مسائل آب استان در دانشگاه یزد
به مناسبت هفته پژوهش و فناوری:
به همت پردیس فنی و مهندسی دانشگاه یزد، مسائل، چالش‏ها و راهکاری‏های مدیریت منابع بهینه منابع آب استان با حضور مسئولان شرکت سهامی آب منطقه‏ای استان، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، استادان و دانشجویان دانشگاه یزد، چهارشنبه 27آذرماه جاری در سالن شهید صدوقی پردیس فنی و مهندسی دانشگاه بررسی شد.
[30 آذر1398]   [1587 بازدید]