مسیر جاری : صفحه اصلی | پردیس فنی و مهندسی | دانشکده‌ها و گروه‌ها | دانشکده مهندسی کامپیوتر | اطلاع‌رسانی | اخبار دانشکده
اخبار دانشکده مهندسی کامپیوتر-سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده مهندسی کامپیوتر منصوب شد.
به حکم رئیس پردیس فنی و مهندسی دانشگاه یزد؛
دکترعبدالحمید انصاری، طی ابلاغی دکتر وحید رنجبر بافقی را به عنوان سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده مهندسی کامپیوتر منصوب کرد.
[11 دي]   [132 بازدید]
خبر-تیم دانشگاه یزد موفق به کسب مقام چهاردهم شد
در مسابقات برنامه‌نویسی ICPC:
تیم دانشگاه یزد مقام چهاردهم مسابقات برنامه‌نویسی ICPC دانشگاه صنعتی شریف، منطقه غرب آسیا را از آن خود کرد.
[1 دي]   [611 بازدید]
اخبار دانشکده مهندسی کامپیوتر-اخبار مسابقات اخیر دانشجویان دانشکده مهندسی کامپیوتر
نتایج مسابقات جاواکاپ، اسپاگتی شریف، فناوری اطلاعات دانشگاه شریف، ماراتن برنامه‌نویسی تلفن همراه دانشگاه شریف، مسابقات جهانی رباتیک فیرا در کشور کره جنوبی، نبرد هوش مصنوعی شریف، IEEExtream دانشجویان مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد
[24 آذر]   [147 بازدید]
خبر-برگزاری روز خلاقیت و نشاط در پردیس مهریز
با حضور معاون پژوهش و فناوری؛
دومین دوره رویداد روز خلاقیت و نشاط به همت دانشکده مهندسی کامپیوتر، روز جمعه22 آذر با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه یزد، دانشجویان و استادان در پردیس مهریز دانشگاه یزد برگزار شد.
[23 آذر]   [634 بازدید]
خلاقیت و نشاط
روز خلاقیت و نشاط ویژه دانشجویان و اساتید دانشکده مهندسی کامپیوتر
[10 آذر]   [228 بازدید]
خبر- رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر منصوب شد
با حکم سرپرست دانشگاه یزد؛
دکتر قاسم برید لقمانی، طی ابلاغی دکتر مهدی یزدیان دهکردی را به عنوان رییس دانشکده مهندسی کامپیوتر منصوب کرد.
[12 آبان]   [1095 بازدید]
خبر- موافقت وزارت علوم با ایجاد دانشکده مهندسی کامپیوتر در دانشگاه یزد
در شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی تصویب شد:
شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی وزارت عتف، با ایجاد دانشکده مهندسی کامپیوتردر دانشگاه یزد موافقت کرد.
[6 آبان]   [966 بازدید]
خبر-دفتر حوزه مدیریت گروه مهندسی کامپیوتر افتتاح شد
با حضور سرپرست دانشگاه یزد ؛
دفتر جدید حوزه مدیریت گروه مهندسی کامپیوتر، روز سه شنبه 16 شهریور با حضور سرپرست دانشگاه یزد و پس از آماده سازی تجهیزات و بهبود فضا در پردیس فنی و مهندسی بازگشایی شد.
[17 مهر]   [850 بازدید]
خبر- برگزاری سومین نمایشگاه پروژه گروه مهندسی کامپیوتر
با هدف ارزیابی بهتر و ایجاد انگیزه در دانشجویان انجام شد:
سومین نمایشگاه پروژه گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد، با هدف افزایش کیفی و ارزیابی بهتر پروژه های کارشناسی، همچنین فرصت دیده شدن دستاوردهای دانشجویان، روز چهارشنبه ۲۷ شهریور ماه با حضور استادان راهنما و دانشجویان در پردیس فنی دانشگاه یزد برگزار شد.
[30 شهريور]   [741 بازدید]
خبر-مدیر امور پژوهشی دانشگاه منصوب شد
با حکم سرپرست دانشگاه یزد :
دکتر قاسم برید لقمانی طی ابلاغی، دکتر ولی درهمی، دانشیار گروه آموزشی مهندسی کامپیوتر را به مدت دوسال به عنوان مدیر امور پژوهشی دانشگاه یزد منصوب کرد.
[25 شهريور]   [1310 بازدید]