• تمام موارد اختیاری می باشند.
  • با انتخاب هریک از گروهها، اخبار مربوط به آن گروه را مشاهده خواهید کرد. برای بازگشت به حالت اولیه کلید "نمایش همگی" را فشار دهید
عنوان
نام گروه
  • یک گروه را انتخاب کنید...
تاریخ مخابره از
تاریخ مخابره تا
عنوان
گروه
تاریخ انتشار
تاریخ مخابره
اخبار دانشکده مهندسی کامپیوتر-اطلاعیه شماره 2 دانشکده مهندسی کامپیوتر در خصوص تاریخ مصاحبه جاماندگان مصاحبه دکترای نرم افزار
مطابق تصمیم بخش نرم‌افزار دانشکده مهندسی کامپیوتر روز مصاحبه جهت جاماندگان دکترای رشته نرم افزار 23 خرداد 1402 اعلام می‌گردد. لازم است تمامی متقاضیان مصاحبه راس ساعت 8 صبح جهت تشکیل پرونده در محل آزمایشگاههای آموزشی دانشکده مهندسی کامپیوتر واقع در ساختمان فنی1 حضور بهم رسانند.
[13 خرداد1402]   [398 بازدید]
اخبار دانشکده مهندسی کامپیوتر-اطلاعیه شماره 1 دانشکده مهندسی کامپیوتر در خصوص مصاحبه دکترای 1402
بدین وسیله اعلام می‌دارد جهت شرکت در مصاحبه دکترا لازم است از ساعت 8 صبح روز اعلام شده برای هر گرایش، در محل آزمایشگاههای آموزشی دانشکده مهندسی کامپیوتر، ساختمان فنی1 حضور بهم رسانید همچنین روز اصلی مصاحبه دکترای هوش مصنوعی 24 خرداد و روز 27 خرداد جهت جاماندگان مصاحبه ( افرادی که به هر دلیلی امکان حضور در روز اصلی را ندارند) است جهت شرکت در مصاحبه به ویژه در تاریخ 27 خرداد لازم است از 8 صبح روز مصاحبه حتما حضور داشته باشید.
[8 خرداد1402]   [326 بازدید]
اخبار مرکز استعدادهای درخشان-اسامی پذیرفته شدگان بدون آزمون مقطع دکتری سال تحصیلی آینده دانشگاه یزد اعلام شد
با صدور اطلاعیه ای از سوی مرکز استعدادهای درخشان
مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه یزد با صدور اطلاعیه ای اسامی پذیرفته شدگان بدون آزمون مقطع دکتری برای سال تحصیلی 1402-1401 را اعلام کرد و از آنان خواست در اسرع وقت نسبت تکمیل و ارسال فرم‌های مربوط اقدام کنند.
[17 تیر1401]   [6715 بازدید]
خبر-مراسم بزرگداشت مقام استاد و قدردانی از 10 نفر استاد نمونه دانشگاه یزد برگزار شد
در سالروز شهادت استاد شهید دکتر مصطفی چمران
مراسم بزرگداشت مقام استاد و قدردانی از 10 نفر استاد نمونه دانشگاه یزد صبح امروز سه شنبه 31 خردادماه مصادف با سالروز شهادت استاد شهید دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید، در تالار فرهنگ دانشگاه یزد برگزار شد.
[31 خرداد1401]   [4139 بازدید]
خبر- دو عضو هیأت علمی دانشگاه یزد به مرتبه دانشیاری ارتقا یافتند
گزارش شانزدهمین جلسه دوره هشتم هیات ممیزه دانشگاه یزد
در شانزدهمین جلسه از دوره هشتم هیأت ممیزه دانشگاه یزد که روز چهارشنبه ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۱ برگزار شد، ضمن بررسی و تغییر بندهایی از مجموعه مقررات داخلی هیات ممیزه دانشگاه یزد، چند مورد درخواست ارتقای مرتبه اعضای هیات علمی بررسی و با ارتقای مرتبه دو تن از آنان موافقت شد.
[11 خرداد1401]   [2364 بازدید]
اخبار دانشکده مهندسی کامپیوتر-افتخار آفرینی انجمن علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر (انجمن علمی بیتوک) در چهارمین جشنواره نهاد‌های دانشجویی دانشگاه یزد
انجمن علمی دانشکده مهندسی کامپیوتر موفق به کسب مقام‌های برتر در چهارمین جشنواره نهادهای دانشجویی دانشگاه یزد شد.
[9 آبان1400]   [747 بازدید]
اخبار دانشکده مهندسی کامپیوتر-پیام تبریک
موفقیت تیم PureSam و تیم TheSecond به ترتیب به کسب مقام های 221 و 646 در مسابقه بین المللی IEEEXtreme در بین 5561 تیم به عنوان نماینده دانشگاه یزد
[3 آبان1400]   [929 بازدید]
خبر-تشریح تجربیات اجرایی اخیر در دانشکده مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد
در راستای ارتقای کیفیت علمی و پژوهشی
دکتر مهدی یزدیان دهکردی تجربیّات اجرایی اخیر در دانشکده مهندسی کامپیوتر که منجر به ارتقای کیفیت علمی و پژوهشی این دانشکده شده است را تشریح کرد.
[22 تیر1400]   [1314 بازدید]
خبر-پیام تسلیت رییس دانشگاه یزد در سوگ یکی دیگر از دانشجویان این دانشگاه
زنده یاد امیر ارسلان منصوری بر اثر بیماری سرطان درگذشت
مرحوم امیرارسلان منصوری دانشجوی کارشناسی مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد ورودی 97 در سن 20سالگی براثر بیماری سرطان دار فانی را وداع گفت و به دیدار معبودش شتافت.
[22 دی1399]   [3584 بازدید]
خبر-پهپادهای پردیس فناوری وصنعتی دانشگاه یزد در هوافضای پژوهش
توسعه خدمات هوافضای پهپادی استان یزد به سطح کشور
پردیس فناوری و صنعتی دانشگاه یزد برای خدمات داده‌کاوی، نظارت بر بناهای تاریخی، منابع طبیعی و نقاط بحرانی، پرنده‌های هدایت‌پذیر از دور را به خدمت گرفت.
[22 دی1399]   [1745 بازدید]