مسیر جاری : صفحه اصلی | پردیس فنی و مهندسی | دانشکده‌ها و گروه‌ها | دانشکده مهندسی برق | اطلاع‌رسانی | اخبار دانشکده
خبر-ایجاد پارک صنعتی راهکار مناسبی برای ارتباط دانشگاه با صنعت و اشتغال‌ دانش‌آموختگان است
سرپرست دانشگاه یزد:
نشست مشترک تنی چند از مسئولان و اعضای هیأت عامی دانشکده مهندسی برق و مسؤولان ارشد صنعت برق و خانه صنعت، معدن و تجارت استان یزد با حضور دکتر قاسم برید لقمانی، سرپرست دانشگاه یزد روز چهارشنبه 24مهرماه در محل سالن کنفرانس دانشکده مهندسی برق برگزار شد.
[28 مهر]   [592 بازدید]
خبر- مدیر امور پژوهشی دانشگاه معرفی شد
با حکم سرپرست دانشگاه یزد ؛
دکتر قاسم برید لقمانی، طی ابلاغی دکتر علیرضا صدیقی انارکی را به مدت دو سال به عنوان مدیر امور پژوهشی دانشگاه منصوب کرد .
[16 مهر]   [838 بازدید]
اخبار دانشکده مهندسی برق-آزمایشگاه عایق و فشار قوی دانشکده مهندسی برق موفق به دریافت گواهینامه استاندارد ISO 17025 گردید
ارزیابی آزمایشگاه عایق و فشارقوی بر اساس الزامات استاندارد ۱۷۰۲۵ ISO/IEC در تاریخ 27 بهمن ماه1397 توسط نظام تایید صلاحیت ایران (NACI) انجام شد و با توجه به نتیجه بدست آمده آزمایشگاه عایق و فشارقوی دانشگاه یزد، موفق به دریافت گواهینامه این استاندارد گردید. در این ارزیابی که توسط ارزیابان و کارشناسان فنی نظام تایید صلاحیت ایران در دو روز برگزار شد، با توجه به نتیجه بدست آمده در طول ممیزی در سال 1397 اعتبارنامه خود را از سوی نظام تایید صلاحیت ایران دریافت کرد.
[30 شهريور]   [125 بازدید]
خبر- گزارش تفصیلی بیست و هفتمین کنفرانس مهندسی برق ایران
دبیرخانه کنفرانس منتشر کرد:
دبیرخانه بیست و هفتمین کنفرانس مهندسی برق ایران، اخیرا با انتشار یک گزارش تفصیلی، اطلاعات کاملی را از نحوه برگزاری این کنفرانس ارایه کرده است.
[25 شهريور]   [350 بازدید]
خبر-رییس دانشکده برق
با حکم سرپرست دانشگاه یزد:
دکتر بریدلقمانی سرپرست دانشگاه یزد، با صدور حکمی دکتر مصطفی شاه نظری درچه را به سمت ریاست دانشکده مهندسی برق منصوب کرد.
[3 تير]   [1246 بازدید]