مسیر جاری : صفحه اصلی | پردیس فنی و مهندسی | دانشکده‌ها و گروه‌ها | دانشکده مهندسی برق | اطلاع‌رسانی | اخبار دانشکده
اخبار دانشکده مهندسی برق-کسب رتبه اول کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق
کسب رتبه اول کنکور کارشناسی ارشد مخابرات سیستم توسط دانش آموخته دوره کارشناسی دانشکده مهندسی برق
[20 شهریور1400]   [399 بازدید]
خبر-دانشگاه یزد در مسابقات بین‌المللی" کن‌ست" به مقام دوّم دست یافت
افتخارآفرینی مجدد دانشجویان دانشگاه یزد درعرصه‌های بین‌المللی
تیم دانشجویی دانشکده مهندسی برق دانشگاه یزد رتبه دوم هشتمین دوره ملی و دومین دوره مسابقات بین‌المللی" کن‌ست" را به خود اختصاص داد.
[14 بهمن1399]   [998 بازدید]
اخبار دانشکده مهندسی برق-ساخت ترمومتر دیجیتال برای کنترل دمای روغن و سیم‌پیچ ترانسفورماتور توسط عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه یزد
برای اولین بار در کشور ساخت ترمومتر دیجیتال برای کنترل دمای روغن و سیم‌پیچ ترانسفورماتور توسط آقایان دکتر احمد میرزایی دانشیار دانشکده مهندسی برق و مهندس مهدی خسروی دانشجوی دانشگاه یزد و با همکاری شرکت برق منطقه ای یزد صورت گرفت.
[24 دی1399]   [372 بازدید]
اخبار دانشکده مهندسی برق-تجلیل از عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق به عنوان پژوهشگر نمونه پردیس فنی و مهندسی
مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده دانشگاه یزد، چهارشنبه 10دیماه با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در تالار فرهنگ این دانشگاه با حضور دکتر برید لقمانی، رئیس دانشگاه یزد و معاونین پژوهشی و آموزشی و جمعی از پژوهشگران برگزیده دانشگاه، برگزار و همزمان به صورت زنده از طریق فضاهای مجازی پخش شد.
[17 دی1399]   [442 بازدید]
اخبار دانشکده مهندسی برق-درخشش تیم‌های شرکت‌کننده دانشکده برق دانشگاه یزد در کلاس سنجشی ارتباطی مسابقات کن ست پژوهشگاه هوافضا با کسب رتبه‌های اول و پنجم
با تصمیم نهایی کمیته برگزار کننده مسابقات کنست، نتایج هشتمین دوره ملی و دومین دوره بین‌المللی در دهم دی ماه اعلام گردید و بر این اساس تیم وی کن (We Can) حائز رتبه نخست و تیم پرشین فالکون (Persian Falcon) موفق به کسب رتبه پنجم در این مسابقات گردید.
[16 دی1399]   [414 بازدید]
خبر-درخشش دانشجویان دانشگاه یزد در مسابقات بین‌المللی کن ست
افتخاری دیگر در رقابت‌های علمی ایران و جهان
دو تیم از دانشکده مهندسی برق دانشگاه یزد رتبه های اول و پنجم هشتمین دوره ملی و دومین دوره بین‌المللی مسابقات کن ست ایران را به خود اختصاص دادند.
[15 دی1399]   [1556 بازدید]
خبر-طرح ابداعی دانشگاه یزد تنها طرح برگزیده در بخش نوآوری
در بیست و دومین جشنواره جوان خوارزمی معرفی شد
طرح"دستگاه تمام خودکار آزمون ته‌نشینی" دانشگاه یزد در بیست و دومین جشنواره جوان خوارزمی به عنوان تنها طرح برگزیده در بخش رقابتی دانش پژوهان و فناوران با ماهیت نوآوری معرفی شد.
[14 دی1399]   [1127 بازدید]
اخبار دانشکده مهندسی برق-تجلیل از آقای دکتر شهرام آقایی به عنوان فناور برتر هیات علمی سال ۹۹
آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان، پنج شنبه مورخ ۹۹/۰۹/۲۰ با حضور دکتر محمد علی طالبی استاندار یزد و دکتر برید لقمانی رئیس دانشگاه یزد و جمعی از مسئولان استانی در سالن فرهنگ دانشگاه یزد بصورت مجازی برگزار گردید.
[23 آذر1399]   [198 بازدید]
خبر-تیم دانشگاه یزد در ردیف چهار تیم برگزیده مسابقه بین‌المللی شرکت ایرباس
افتخارآفرینی دانشکده مهندسی برق
تیم تحقیقاتی دانشکده مهندسی برق دانشگاه یزد موفق شد از میان 120 تیم شرکت‌کننده از سراسر جهان در مسابقه چالش بین‌المللی "تشخیص خطا در سیستم کنترل پرواز هواپیمای باری ایرباس" در ردیف 4 تیم برتر قرار گیرد.
[26 شهریور1399]   [1524 بازدید]
خبر-ردیاب پیشنهادی دانشجوی دکترای دانشگاه یزد در یک چالش بین‌المللی سوم شد
دستاوردی دیگر
ردیاب پیشنهادی سید مجتبی مروستی‌زاده دانشجوی دکتری رشته مخابرات دانشگاه یزد با نام ال. تی. کامِت (LTCOMET) توانست در رقابت با ردیاب‌هایی از کشورهای چین، آمریکا، کانادا، آلمان و کره جنوبی، مقام سوم را در چالش بین المللی ویس درون (VisDrone) به خود اختصاص دهد.
[26 شهریور1399]   [1148 بازدید]