مسیر جاری : صفحه اصلی | پردیس فنی و مهندسی | دانشکده‌ها و گروه‌ها | دانشکده مهندسی برق | اطلاع‌رسانی | اخبار دانشکده
خبر-تیم دانشگاه یزد در ردیف چهار تیم برگزیده مسابقه بین‌المللی شرکت ایرباس
افتخارآفرینی دانشکده مهندسی برق
تیم تحقیقاتی دانشکده مهندسی برق دانشگاه یزد موفق شد از میان 120 تیم شرکت‌کننده از سراسر جهان در مسابقه چالش بین‌المللی "تشخیص خطا در سیستم کنترل پرواز هواپیمای باری ایرباس" در ردیف 4 تیم برتر قرار گیرد.
[26 شهريور]   [1004 بازدید]
خبر-ردیاب پیشنهادی دانشجوی دکترای دانشگاه یزد در یک چالش بین‌المللی سوم شد
دستاوردی دیگر
ردیاب پیشنهادی سید مجتبی مروستی‌زاده دانشجوی دکتری رشته مخابرات دانشگاه یزد با نام ال. تی. کامِت (LTCOMET) توانست در رقابت با ردیاب‌هایی از کشورهای چین، آمریکا، کانادا، آلمان و کره جنوبی، مقام سوم را در چالش بین المللی ویس درون (VisDrone) به خود اختصاص دهد.
[26 شهريور]   [897 بازدید]
خبر-آزمایشگاه عایق و فشار قوی دانشگاه استاندارد ISO/IEC 17025 گرفت
رییس دانشکده مهندسی برق خبر داد:
آزمایشگاه عایق و فشار قوی دانشکده مهندسی برق دانشگاه یزد با حمایت شرکت توانیر و برق منطقه‌ای استان یزد موفق به دریافت گواهینامه استاندارد ISO/IEC 17025 شد.
[4 تير]   [1097 بازدید]
خبر-طرح عضو هیات علمی دانشگاه یزد،در ردیف یازده طرح ممتاز دانشگاه های کشور
در بین 35 دانشگاه کشور؛
طرح دستگاه اتوماتیک تست ته نشینی از دکتر شهرام آقایی، استادیار بخش الکترونیک و کنترل دانشکده مهندسی برق دانشگاه یزد به عنوان یکی از یازده طرح برگزیده ممتاز دانشگاه ها از سوی وزارت علوم معرفی شد.
[25 فروردين]   [1414 بازدید]
خبر- نمونه صنعتی دستگاه آزمایشگاهی اتوماتیک تست ته نشینی در دانشگاه یزد ساخته شد
در راستای اعلام نیاز مجتمع معدنی چادرملو ؛
اولین نمونه صنعتی محصول فناورانه دستگاه آزمایشگاهی اتوماتیک تست ته نشینی به سفارش مجتمع معدنی چادرملو، توسط عضو هیات علمی دانشگاه یزد ساخته و با برند RSP تحویل این مجتمع شد.
[23 فروردين]   [2765 بازدید]
خبر-انتخاب دو عضو هیأت علمی دانشگاه یزد در کمیسیون های تخصصی وزارت عتف
با حکم معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم:
با حکم دکتر مسعود برومند، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دو عضو هیأت علمی دانشگاه یزد به عنوان اعضای اصلی دو کمیسیون تخصصی شورای وزارت عتف انتخاب شدند.
[5 بهمن]   [1909 بازدید]
خبر-بازدید دانش آموزان دبستانی از پردیس فنی و مهندسی
به منظور آشنایی با رشته‌های فنی و مهندسی؛
تعداد 30 نفر از دانش آموزان کلاس ششم دبستان پسرانه فرهیختگان پویا، روز شنبه 23 آذرماه از دانشکده های مهندسی مکانیک و مهندسی برق دانشگاه یزد بازدید کردند.
[23 آذر]   [1288 بازدید]
خبر-ایجاد پارک صنعتی راهکار مناسبی برای ارتباط دانشگاه با صنعت و اشتغال‌ دانش‌آموختگان است
سرپرست دانشگاه یزد:
نشست مشترک تنی چند از مسئولان و اعضای هیأت عامی دانشکده مهندسی برق و مسؤولان ارشد صنعت برق و خانه صنعت، معدن و تجارت استان یزد با حضور دکتر قاسم برید لقمانی، سرپرست دانشگاه یزد روز چهارشنبه 24مهرماه در محل سالن کنفرانس دانشکده مهندسی برق برگزار شد.
[28 مهر]   [1335 بازدید]
خبر- مدیر امور پژوهشی دانشگاه معرفی شد
با حکم سرپرست دانشگاه یزد ؛
دکتر قاسم برید لقمانی، طی ابلاغی دکتر علیرضا صدیقی انارکی را به مدت دو سال به عنوان مدیر امور پژوهشی دانشگاه منصوب کرد .
[16 مهر]   [1695 بازدید]
اخبار دانشکده مهندسی برق-آزمایشگاه عایق و فشار قوی دانشکده مهندسی برق موفق به دریافت گواهینامه استاندارد ISO 17025 گردید
ارزیابی آزمایشگاه عایق و فشارقوی بر اساس الزامات استاندارد ۱۷۰۲۵ ISO/IEC در تاریخ 27 بهمن ماه1397 توسط نظام تایید صلاحیت ایران (NACI) انجام شد و با توجه به نتیجه بدست آمده آزمایشگاه عایق و فشارقوی دانشگاه یزد، موفق به دریافت گواهینامه این استاندارد گردید. در این ارزیابی که توسط ارزیابان و کارشناسان فنی نظام تایید صلاحیت ایران در دو روز برگزار شد، با توجه به نتیجه بدست آمده در طول ممیزی در سال 1397 اعتبارنامه خود را از سوی نظام تایید صلاحیت ایران دریافت کرد.
[30 شهريور]   [747 بازدید]