• تمام موارد اختیاری می باشند.
  • با انتخاب هریک از گروهها، اخبار مربوط به آن گروه را مشاهده خواهید کرد. برای بازگشت به حالت اولیه کلید "نمایش همگی" را فشار دهید
عنوان
نام گروه
  • یک گروه را انتخاب کنید...
تاریخ مخابره از
تاریخ مخابره تا
عنوان
گروه
تاریخ انتشار
تاریخ مخابره
خبر-بررسی مسائل و دغدغه‌های دانشکده مهندسی مکانیک
با حضور اعضای هیات رییسه؛
اعضای هیات رییسه دانشگاه یزد روز چهارشنبه ۲۷ دی‌ماه با حضور در دانشکده مهندسی مکانیک، در گفتگو با مسئولان و اعضای هیات علمی این دانشکده، به بررسی مسائل و دغدغه‌های این مجموعه پرداختند.
[3 بهمن1402]   [1252 بازدید]
خبر-اختتامیه مسابقات موشک های آبی در دانشگاه یزد برگزار شد
به همت انجمن علمی مهندسی مکانیک
انجمن علمی دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک با هدف کسب تجربه عملی در زمینه برخی از مفاهیم نظری و همچنین احیای فعالیت های فرهنگی دانشجویی این دانشکده پس از حدود دو سال وقفه ناشی از شیوع بیماری کرونا، مسابقات موشک های آبی را با حمایت رییس دانشکده، معاونت فرهنگی و اجتماعی و پردیس فناوری و صنعتی دانشگاه یزد در ایام پایانی خردادماه امسال برگزار کرد.
[25 تیر1401]   [1379 بازدید]
خبر-سرپرست دانشگاه رییس دانشکده مهندسی مکانیک را منصوب کرد
امضای اولین حکم انتصاب در دوره جدید
سرپرست دانشگاه یزد با صدور ابلاغی دکتر محمدرضا فاضل را به عنوان رییس دانشکده مهندسی مکانیک منصوب کرد.
[1 آذر1400]   [2074 بازدید]
خبر-پیام تسلیت انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه یزد به مناسبت درگذشت دکتر امین طالع‌زاده
درگذشت دانش‌آموخته نخبه دانشگاه یزد بر اثر بیماری کرونا
انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه یزد با صدور پیامی درگذشت دکتر امین طالع‌زاده دانش‌آموخته ارشد و دکتری مهندسی مکانیک این دانشگاه بر اثر ابتلا به بیماری کرونا را تسلیت گفت.
[27 آذر1399]   [8767 بازدید]
خبر-ساخت دستگاه آب شیرین‌کن خورشیدی در دانشکده مهندسی مکانیک
تامین آب شیرین یکی از ضروریات روز استان یزد:
پروژه طراحی و ساخت آب شیرین کن خورشیدی روز سه شنبه بیست وهفتم آبان ماه جاری در دانشگاه یزد با موفقیت آزمایش شد و تیم تحقیقاتی دانشکده مهندسی مکانیک این دانشگاه موفق به تولید آب شیرین با استفاده از انرژی تابشی خورشید شدند.
[28 آبان1399]   [2814 بازدید]
خبر-گزارش هشتمین جلسه دور هفتم هیات ممیزه دانشگاه یزد
دو عضو هیأت علمی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
در هشتمین جلسه از دوره هفتم هیأت ممیزه دانشگاه یزد که روز چهارشنبه اول مرداد ماه 1399 برگزار شد، چند مورد درخواست ارتقای مرتبه بررسی گردیده و با ارتقای مرتبه دو نفر از اعضای هیأت علمی موافقت شد.
[1 مرداد1399]   [2612 بازدید]
خبر-نمونه اولیه ربات توزیع کالا ساخته شد
با حمایت کارگاه نوآوری دانشگاه یزد؛
با حمایت کارگاه نوآوری دانشگاه یزد، دانشجویان رشته مکانیک دانشگاه موفق به ساخت نمونه اولیه ربات توزیع کالا شدند.
[16 بهمن1398]   [2295 بازدید]
خبر-بازدید دانش آموزان دبستانی از پردیس فنی و مهندسی
به منظور آشنایی با رشته‌های فنی و مهندسی؛
تعداد 30 نفر از دانش آموزان کلاس ششم دبستان پسرانه فرهیختگان پویا، روز شنبه 23 آذرماه از دانشکده های مهندسی مکانیک و مهندسی برق دانشگاه یزد بازدید کردند.
[23 آذر1398]   [2811 بازدید]
خبر-کارآموزی هدفمند؛ راهکاری برای حضور دانشگاهیان در صنعت
نماینده دفتر ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی مکانیک :
برطرف کردن نیازهای صنعت و عرضه دستاوردهای علمی دانشگاه ها در راستای یکدیگر موضوعی است که جای خالی آن در حال حاضر به شدت احساس می شود.
[26 آبان1398]   [2282 بازدید]
خبر-بازدید سرپرست دانشگاه از دستاوردهای دانشجویی مهندسی مکانیک
در دومین روز از روز باز دانشکده مکانیک :
دکتر قاسم برید لقمانی ظهر روز چهارشنبه ۱۰ مهرماه با حضور در دانشکده مکانیک دانشگاه یزد، از محصولات دانشجویی و پوسترهای ارایه شده در رویداد روز باز این دانشکده بازدید کرد.