مسیر جاری : صفحه اصلی | پردیس فنی و مهندسی | دانشکده‌ها و گروه‌ها | دانشکده مهندسی مکانیک | اطلاع‌رسانی | اخبار دانشکده
خبر-نمونه اولیه ربات توزیع کالا ساخته شد
با حمایت کارگاه نوآوری دانشگاه یزد؛
با حمایت کارگاه نوآوری دانشگاه یزد، دانشجویان رشته مکانیک دانشگاه موفق به ساخت نمونه اولیه ربات توزیع کالا شدند.
[16 بهمن]   [710 بازدید]
خبر-بازدید دانش آموزان دبستانی از پردیس فنی و مهندسی
به منظور آشنایی با رشته‌های فنی و مهندسی؛
تعداد 30 نفر از دانش آموزان کلاس ششم دبستان پسرانه فرهیختگان پویا، روز شنبه 23 آذرماه از دانشکده های مهندسی مکانیک و مهندسی برق دانشگاه یزد بازدید کردند.
[23 آذر]   [805 بازدید]
خبر-کارآموزی هدفمند؛ راهکاری برای حضور دانشگاهیان در صنعت
نماینده دفتر ارتباط با صنعت دانشکده مهندسی مکانیک :
برطرف کردن نیازهای صنعت و عرضه دستاوردهای علمی دانشگاه ها در راستای یکدیگر موضوعی است که جای خالی آن در حال حاضر به شدت احساس می شود.
[26 آبان]   [916 بازدید]
خبر-بازدید سرپرست دانشگاه از دستاوردهای دانشجویی مهندسی مکانیک
در دومین روز از روز باز دانشکده مکانیک :
دکتر قاسم برید لقمانی ظهر روز چهارشنبه ۱۰ مهرماه با حضور در دانشکده مکانیک دانشگاه یزد، از محصولات دانشجویی و پوسترهای ارایه شده در رویداد روز باز این دانشکده بازدید کرد.
[10 مهر]   [1225 بازدید]
خبر-برگزاری روز باز دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه یزد
با هدف ارائه قابلیت های دانشجویان صورت گرفت :
آیین افتتاحیه روز باز دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه یزد، روز سه شنبه نهم مهرماه با حضور رییس پردیس فنی و مهندسی، رییس دانشکده مهندسی مکانیک ، سرپرست مرکز رشد جامع دانشگاه یزد و دانشجویان در سالن اجتماعات پردیس فنی و مهندسی برگزار شد .
[9 مهر]   [1145 بازدید]
خبر-برگزاری مراسم دانش آموختگی دانشجویان دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه یزد
با حضور مشاور رییس و مدیر حوزه ریاست :
جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی ۹۴ دانشکده مهندسی مکانیک ششم تیر ماه در تالار دکتر جلیل شاهی برگزار شد.
[10 تير]   [1102 بازدید]
خبر-برگزاری مسابقات استانی موشک های آبی در دانشگاه یزد
گزارش تصویری؛
به همت انجمن علمی مهندسی مکانیک دانشگاه یزد پنجمین دوره مسابقات استانی موشک های آبی با حضور ۱۰۰ تیم از ۸ دانشگاه استان برگزار شد و سه تیم از دانشگاه یزد به مقام‌های اول تا سوم دست یافتند.
[30 ارديبهشت]   [1322 بازدید]
خبر-اولین همایش هم اندیشی پیرامون تربیت دانش آموختگان پاسخگو به نیازهای صنعت برگزار شد
با هدف تعمیق ارتباط بین صنعت و دانشگاه برگزار شد؛
اولین همایش هم اندیشی با محوریت دانش اموختگان پاسخگو به نیازهای صنعت با رویکرد نقشه کشی با حضور جمعی از استادان درس نقشه‌کشی استان یزد، نمایندگان دانشگاههای استان و صنعتگران روز پنج شنبه 16 اسفند در دانشگاه یزد برگزار شد.
[19 اسفند]   [935 بازدید]
خبر-بازدید از روند پیشرفت پروژه‌های آزمایشگاه بیومکانیک دانشگاه یزد در روز باز
گزارش تصویری؛
اولین روز باز و گزارش سالیانه آزمایشگاه بیومکانیک و سیستم های حرکتی دانشگاه یزد ۱۰ و ۱۱ مهرماه در دانشگاه یزد در حال برگزاری است،‌ بازدید از روند پیشرفت پروژه‌های آزمایشگاه بیومکانیک از جمله برنامه‌های این دو روز است.
[11 مهر]   [1160 بازدید]
خبر-آزمایشگاه بیومکانیک حرکتی نوآورانه و روبه رشد
رییس دانشگاه یزد مطرح کرد؛
دکتر محمد صالح اولیاء رییس دانشگاه یزد در مراسم روز باز و اولین گزارش سالیانه آزمایشگاه بیومکانیک دانشگاه یزد، این طرح را ایده ای نوآور و حرکتی رو به رشد دانست.
[10 مهر]   [1114 بازدید]