مسیر جاری : صفحه اصلی | پردیس فنی و مهندسی | دانشکده‌ها و گروه‌ها | گروه مهندسی کامپیوتر | اطلاع‌رسانی | اخبار گروه
خبر-دفتر حوزه مدیریت گروه مهندسی کامپیوتر افتتاح شد
با حضور سرپرست دانشگاه یزد ؛
دفتر جدید حوزه مدیریت گروه مهندسی کامپیوتر، روز سه شنبه 16 شهریور با حضور سرپرست دانشگاه یزد و پس از آماده سازی تجهیزات و بهبود فضا در پردیس فنی و مهندسی بازگشایی شد.
[17 مهر]   [502 بازدید]
خبر- برگزاری سومین نمایشگاه پروژه گروه مهندسی کامپیوتر
با هدف ارزیابی بهتر و ایجاد انگیزه در دانشجویان انجام شد:
سومین نمایشگاه پروژه گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد، با هدف افزایش کیفی و ارزیابی بهتر پروژه های کارشناسی، همچنین فرصت دیده شدن دستاوردهای دانشجویان، روز چهارشنبه ۲۷ شهریور ماه با حضور استادان راهنما و دانشجویان در پردیس فنی دانشگاه یزد برگزار شد.
[30 شهريور]   [452 بازدید]
خبر-مدیر امور پژوهشی دانشگاه منصوب شد
با حکم سرپرست دانشگاه یزد :
دکتر قاسم برید لقمانی طی ابلاغی، دکتر ولی درهمی، دانشیار گروه آموزشی مهندسی کامپیوتر را به مدت دوسال به عنوان مدیر امور پژوهشی دانشگاه یزد منصوب کرد.
[25 شهريور]   [1024 بازدید]
خبر-درخشش دانشجوی دانشگاه یزد در مسابقات جهانی رباتیک
در مسابقات رباتیک فیرا ۲۰۱۹؛
دانشجوی دانشگاه یزد در مسابقات جهانی روباتیک Fira Roboworld Cup 2019 که در کره جنوبی برگزار شد در میان برگزیدگان قرار گرفت.
[28 مرداد]   [878 بازدید]
خبر-مراسم دانش آموختگی دانشجویان رشته کامپیوتر
در دانشگاه یزد برگزار شد:
مراسم دانش آموختگی دانشجویان ورودی سال 1394 رشته کامپیوتر دانشگاه یزد، روز چهارشنبه بیست و نهم خرداد ماه در تالار دکتر جلیل شاهی این دانشگاه برگزار شد.
[2 تير]   [724 بازدید]
خبر-سخنرانی علمی « کاربرد مدل های یادگیری آماری در بانک ها و مؤسسات مالی»
به همت گروه مهندسی کامپیوتر برگزار شد؛
با توجه به اهمیت مسایل مربوط به فینتک به همت گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد سخنرانی علمی با موضوع «کاربرد مدل های یادگیری آماری در بانک ها و مؤسسات مالی» باحضور دکتر مصطفی مصطفوی مدیر ارشد شرکت ایولیو سروِ لندن در محل سالن شهید صدوقی دانشگاه یزد برگزار شد.
[19 اسفند]   [623 بازدید]
خبر-برگزاری دومین نمایشگاه روز پروژه گروه مهندسی کامپیوتر
روز یکشنبه ۲۸ بهمن ماه؛
دومین نمایشگاه روز پروژه گروه مهندسی کامپیوتر در راستای افزایش کیفی، ارزیابی بهتر، و ایجاد انگیزه و شور در دانشجویان برای ارائه پروژه های کارشناسی روز یکشنبه ۲۸ بهمن ماه باحضور جمعی از استادان راهنما و دانشجویان برگزار شد.
[30 بهمن]   [718 بازدید]
خبر-برتری مقاله دانشجوی دانشگاه یزد در یک کنفرانس ملی
استفاده از الگوریتم تجزیه LU در علامت گذاری تصاویر دیجیتال؛
در "چهارمین کنفرانس موضوعات نوین در علوم کامپیوتر و اطلاعات" که در پردیس کرج دانشگاه خوارزمی برگزار شد مقاله منصوره رضایی دانشجوی دکترای مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد به عنوان مقاله برگزیده انتخاب شد.
[30 بهمن]   [779 بازدید]
خبر-نشست کارشناسان پلیس فتا و اعضای هیئت علمی گروه مهندسی کامپیوتر در دانشگاه یزد
در راستای افزایش ضریب امنیت سایبری؛
در راستای افزایش همکاری های علمی و تخصصی دانشگاه یزد و پلیس فتا در زمینه امنیت سایبری روز چهارشنبه 12 دیماه نشستی با حضور تنی چند از اعضای هیئت علمی گروه مهندسی کامپیوتر و کارشناسان پلیس فتا در دانشگاه یزد برگزار شد.
[16 دي]   [1156 بازدید]
خبر-روز خلاقیت و نشاط در گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد
به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش؛
به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و با هدف افزایش خلاقیت، شور و انگیزه در دانشجویان برنامه‌ای با عنوان "روز خلاقیت و نشاط " روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه با حضور جمعی از دانشجویان و اعضای هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد در پردیس مهریز برگزار شد.
[2 دي]   [1175 بازدید]