خبر-درخشش دانشجوی دانشگاه یزد در مسابقات جهانی رباتیک
در مسابقات رباتیک فیرا ۲۰۱۹؛
دانشجوی دانشگاه یزد در مسابقات جهانی روباتیک Fira Roboworld Cup 2019 که در کره جنوبی برگزار شد در میان برگزیدگان قرار گرفت.
[28 مرداد]   [231 بازدید]
خبر-مراسم دانش آموختگی دانشجویان رشته کامپیوتر
در دانشگاه یزد برگزار شد:
مراسم دانش آموختگی دانشجویان ورودی سال 1394 رشته کامپیوتر دانشگاه یزد، روز چهارشنبه بیست و نهم خرداد ماه در تالار دکتر جلیل شاهی این دانشگاه برگزار شد.
[2 تير]   [581 بازدید]
خبر-سخنرانی علمی « کاربرد مدل های یادگیری آماری در بانک ها و مؤسسات مالی»
به همت گروه مهندسی کامپیوتر برگزار شد؛
با توجه به اهمیت مسایل مربوط به فینتک به همت گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد سخنرانی علمی با موضوع «کاربرد مدل های یادگیری آماری در بانک ها و مؤسسات مالی» باحضور دکتر مصطفی مصطفوی مدیر ارشد شرکت ایولیو سروِ لندن در محل سالن شهید صدوقی دانشگاه یزد برگزار شد.
[19 اسفند]   [549 بازدید]
خبر-برگزاری دومین نمایشگاه روز پروژه گروه مهندسی کامپیوتر
روز یکشنبه ۲۸ بهمن ماه؛
دومین نمایشگاه روز پروژه گروه مهندسی کامپیوتر در راستای افزایش کیفی، ارزیابی بهتر، و ایجاد انگیزه و شور در دانشجویان برای ارائه پروژه های کارشناسی روز یکشنبه ۲۸ بهمن ماه باحضور جمعی از استادان راهنما و دانشجویان برگزار شد.
[30 بهمن]   [590 بازدید]
خبر-برتری مقاله دانشجوی دانشگاه یزد در یک کنفرانس ملی
استفاده از الگوریتم تجزیه LU در علامت گذاری تصاویر دیجیتال؛
در "چهارمین کنفرانس موضوعات نوین در علوم کامپیوتر و اطلاعات" که در پردیس کرج دانشگاه خوارزمی برگزار شد مقاله منصوره رضایی دانشجوی دکترای مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد به عنوان مقاله برگزیده انتخاب شد.
[30 بهمن]   [653 بازدید]
خبر-نشست کارشناسان پلیس فتا و اعضای هیئت علمی گروه مهندسی کامپیوتر در دانشگاه یزد
در راستای افزایش ضریب امنیت سایبری؛
در راستای افزایش همکاری های علمی و تخصصی دانشگاه یزد و پلیس فتا در زمینه امنیت سایبری روز چهارشنبه 12 دیماه نشستی با حضور تنی چند از اعضای هیئت علمی گروه مهندسی کامپیوتر و کارشناسان پلیس فتا در دانشگاه یزد برگزار شد.
[16 دي]   [1067 بازدید]
خبر-روز خلاقیت و نشاط در گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد
به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش؛
به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و با هدف افزایش خلاقیت، شور و انگیزه در دانشجویان برنامه‌ای با عنوان "روز خلاقیت و نشاط " روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه با حضور جمعی از دانشجویان و اعضای هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد در پردیس مهریز برگزار شد.
[2 دي]   [1068 بازدید]
خبر-برپایی نمایشگاه روز پروژه گروه مهندسی کامپیوتر در دانشگاه یزد
در اقدامی ابتکاری؛
گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه یزد در اقدامی ابتکاری در راستای افزایش کیفی، ارزیابی بهتر، و ایجاد انگیزه و شور در دانشجویان، اقدام به برپایی نمایشگاه روز پروژه برای پروژه های کارشناسی کرد.
[25 شهريور]   [1183 بازدید]