مسیر جاری : صفحه اصلی | پردیس فنی و مهندسی | دانشکده‌ها و گروه‌ها | گروه مهندسی صنایع | اطلاع‌رسانی | اخبار گروه
اخبار گروه مهندسی صنایع-انتخاب دو عضو هیأت علمی گروه مهندسی صنایع در میان پژوهشگران و فناوران برگزیده دانشگاه یزد
مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده دانشگاه یزد، چهارشنبه 10دیماه با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در تالار فرهنگ این دانشگاه برگزار و همزمان به صورت زنده از طریق فضاهای مجازی پخش شد.
اخبار گروه مهندسی صنایع-دکتر محمدصالح اولیاء به عنوان استاد نمونه کشوری در سال ۹۹
آقای دکتر محمدصالح اولیاء، عضو هیأت علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه یزد، به عنوان استاد نمونه کشوری در سال ۹۹ انتخاب شد.
[31 شهریور1400]   [162 بازدید]
اخبار گروه مهندسی صنایع-دانشجوی گروه مهندسی صنایع به عنوان دبیر اتحادیه علمی دانشجویی مهندسی صنایع کشور منصوب شد
با صدور ابلاغی از سوی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشجوی گروه مهندسی صنایع به عنوان دبیر اتحادیه علمی دانشجویی مهندسی صنایع کشور منصوب شد.
[3 مرداد1400]   [292 بازدید]
اخبار گروه مهندسی صنایع-انتخاب دکتر مجید شخصی نیائی به عنوان استاد نمونه پردیس فنی و مهندسی
دکتر مجید شخصی نیائی، عضو هیئت علمی گروه مهندسی صنایع، به عنوان استاد نمونه پردیس فنی و مهندسی، انتخاب شد.
[8 خرداد1400]   [260 بازدید]
اخبار گروه مهندسی صنایع-دکتر علی مصطفایی پور عضو هیأت علمی گروه م
دکتر علی مصطفایی پور متولد سال 1338 می باشد و تاکنون در سالهای 2018 و 2019 میلادی در بین یک درصد برتر دنیا بوده و امسال برای سومین سال پیاپی موفق به این افتخار شدند. وی در رابطه با انرژی‌های تجدید پذیر مقالات زیادی را در نشریات و کنفرانسهای بین المللی ارایه کرده و اخیرا در رابطه با انرژی هیدروژن تحقیق و پژوهش می‌کنند. ایشان همچنین عضو هیات تحریریه بیش از 10 نشریه انگلیسی و تاکنون عضو کمیته علمی 247 کنفرانس عمدتا بین‌المللی بوده اند. در سال 2020 نیز، تاکنون تعداد 35 مقاله از نامبرده در نشریات انگلیسی عمدتا ISI به چاپ رسیده است. نامبرده دارای 3 اختراع نیز می‌باشد.
[26 آذر1399]   [990 بازدید]
خبر-سه عضو هیأت علمی دانشگاه یزد در فهرست یک درصد دانشمندان برتر دنیا در سال2020
براساس اعلام پایگاه علمی "WOS-ESI"
پایگاه علمی "WOS-ESI" سه نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه یزد را در فهرست یک درصد دانشمندان برتر دنیا در سال2020 میلادی قرارداد.
[24 آذر1399]   [2837 بازدید]
خبر-مراسم یادبود دکتر محمد حسین ابویی در مسجد دانشگاه یزد
با حضور دانشگاهیان، خانواده و بستگان برگزار شد:
مراسم یادبود دکتر محمدحسین ابویی، عضو هیأت علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه یزد، با حضور دانشگاهیان دانشگاه یزد، اعضای خانواده و بستگان ظهر روز دوشنبه 28 بهمن جاری در مسجد دانشگاه یزد برگزار شد.
[29 بهمن1398]   [2976 بازدید]
خبر-پیکر مرحوم دکتر ابویی تشییع و به خاک سپرده شد
عصر چهارشنبه 23 بهمن ماه؛
پیکر مرحوم دکتر محمد حسین ابویی؛ عضو هیأت علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه یزد، عصر روز چهارشنبه 23 بهمن ماه با حضور بازماندگان و جمعی از دانشگاهیان و آشنایان آن مرحوم در خلدبرین و در قطعه خانوادگی به خاک سپرده شد.
[23 بهمن1398]   [4151 بازدید]
خبر-پیام تسلیت رییس دانشگاه یزد به مناسبت درگذشت دکتر ابویی
انالله و انا الیه راجعون
رییس دانشگاه یزد امروز چهارشنبه ۲۳ بهمن ماه ۹۸ با صدور پیامی ضایعه درگذشت شادروان دکتر محمدحسین ابویی استادیار گروه مهندسی صنایع را به بازماندگان آن مرحوم و جامعه دانشگاهی استان تسلیت گفت.
[23 بهمن1398]   [3433 بازدید]
خبر-درگذشت ناگهانی عضو هیأت علمی گروه مهندسی صنایع
انا لله و انا الیه راجعون
با خبر شدیم دکتر محمدحسین ابویی عضو هیأت علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه یزد روز سه شنبه ۲۲ بهمن ماه جاری دارفانی را وداع گفت.
[22 بهمن1398]   [4439 بازدید]