مسیر جاری : صفحه اصلی | پردیس فنی و مهندسی | دانشکده‌ها و گروه‌ها | گروه مهندسی صنایع | اطلاع‌رسانی | اخبار گروه
اخبار گروه مهندسی صنایع-دکتر علی مصطفایی پور عضو هیأت علمی گروه م
دکتر علی مصطفایی پور متولد سال 1338 می باشد و تاکنون در سالهای 2018 و 2019 میلادی در بین یک درصد برتر دنیا بوده و امسال برای سومین سال پیاپی موفق به این افتخار شدند. وی در رابطه با انرژی‌های تجدید پذیر مقالات زیادی را در نشریات و کنفرانسهای بین المللی ارایه کرده و اخیرا در رابطه با انرژی هیدروژن تحقیق و پژوهش می‌کنند. ایشان همچنین عضو هیات تحریریه بیش از 10 نشریه انگلیسی و تاکنون عضو کمیته علمی 247 کنفرانس عمدتا بین‌المللی بوده اند. در سال 2020 نیز، تاکنون تعداد 35 مقاله از نامبرده در نشریات انگلیسی عمدتا ISI به چاپ رسیده است. نامبرده دارای 3 اختراع نیز می‌باشد.
[26 آذر1399]   [517 بازدید]
خبر-سه عضو هیأت علمی دانشگاه یزد در فهرست یک درصد دانشمندان برتر دنیا در سال2020
براساس اعلام پایگاه علمی "WOS-ESI"
پایگاه علمی "WOS-ESI" سه نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه یزد را در فهرست یک درصد دانشمندان برتر دنیا در سال2020 میلادی قرارداد.
[24 آذر1399]   [2373 بازدید]
خبر-مراسم یادبود دکتر محمد حسین ابویی در مسجد دانشگاه یزد
با حضور دانشگاهیان، خانواده و بستگان برگزار شد:
مراسم یادبود دکتر محمدحسین ابویی، عضو هیأت علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه یزد، با حضور دانشگاهیان دانشگاه یزد، اعضای خانواده و بستگان ظهر روز دوشنبه 28 بهمن جاری در مسجد دانشگاه یزد برگزار شد.
[29 بهمن1398]   [2639 بازدید]
خبر-پیکر مرحوم دکتر ابویی تشییع و به خاک سپرده شد
عصر چهارشنبه 23 بهمن ماه؛
پیکر مرحوم دکتر محمد حسین ابویی؛ عضو هیأت علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه یزد، عصر روز چهارشنبه 23 بهمن ماه با حضور بازماندگان و جمعی از دانشگاهیان و آشنایان آن مرحوم در خلدبرین و در قطعه خانوادگی به خاک سپرده شد.
[23 بهمن1398]   [3762 بازدید]
خبر-پیام تسلیت رییس دانشگاه یزد به مناسبت درگذشت دکتر ابویی
انالله و انا الیه راجعون
رییس دانشگاه یزد امروز چهارشنبه ۲۳ بهمن ماه ۹۸ با صدور پیامی ضایعه درگذشت شادروان دکتر محمدحسین ابویی استادیار گروه مهندسی صنایع را به بازماندگان آن مرحوم و جامعه دانشگاهی استان تسلیت گفت.
[23 بهمن1398]   [3219 بازدید]
خبر-درگذشت ناگهانی عضو هیأت علمی گروه مهندسی صنایع
انا لله و انا الیه راجعون
با خبر شدیم دکتر محمدحسین ابویی عضو هیأت علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه یزد روز سه شنبه ۲۲ بهمن ماه جاری دارفانی را وداع گفت.
[22 بهمن1398]   [4167 بازدید]
خبر-بررسی مسائل آب استان در دانشگاه یزد
به مناسبت هفته پژوهش و فناوری:
به همت پردیس فنی و مهندسی دانشگاه یزد، مسائل، چالش‏ها و راهکاری‏های مدیریت منابع بهینه منابع آب استان با حضور مسئولان شرکت سهامی آب منطقه‏ای استان، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، استادان و دانشجویان دانشگاه یزد، چهارشنبه 27آذرماه جاری در سالن شهید صدوقی پردیس فنی و مهندسی دانشگاه بررسی شد.
[30 آذر1398]   [1635 بازدید]
خبر-برگزاری مراسم دانش آموختگی دانشجویان مهندسی صنایع دانشگاه یزد
با حضور مدیر گروه صنایع:
جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی ۹۴ کارشناسی مهندسی صنایع روز پنجشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ با حضور خانواده های آنان در تالار دکتر جلیل شاهی دانشگاه یزد برگزار شد.
[26 مرداد1398]   [2092 بازدید]
خبر-پایان کار پانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع در دانشگاه یزد
با معرفی نفرات برتر؛
مراسم پایانی پانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع روز پنجشنبه 4 بهمن ماه با معرفی نفرات برتر و با حضور جمعی از استادان، محققین، پژوهشگران داخلی و خارجی در دانشگاه یزد برگزار شد.
[4 بهمن1397]   [2654 بازدید]
خبر-حل مسایل جامعه نیازمند مهارت‌های مهندسی صنایع است
رییس دانشگاه یزد:
دکتر محمدصالح اولیاء امروز چهارشنبه سوم بهمن‌ماه در آیین افتتاح پانزدهیمن کنفرانس بین المللی صنایع در دانشگاه یزد گفت: بسیاری از مسایلی که در جامعه با آن مواجه هستیم به شدت نیازمند مهارت‌های مهندسی صنایع است به طوری که با حداکثر استفاده از قابلیت‌های این رشته می‌توان در عرصه‌های مختلف پیشتاز شد.
[3 بهمن1397]   [1603 بازدید]