مسیر جاری : صفحه اصلی | پردیس فنی و مهندسی | دانشکده‌ها و گروه‌ها | گروه مهندسی صنایع | اطلاع‌رسانی | اخبار گروه
اخبار گروه مهندسی صنایع-انتخاب دکتر یحیی زارع مهرجردی به عنوان پژوهشگر نمونه پردیس فنی و مهندسی در سال 1400
در آیین تجلیل از پژوهشگران برگزیده دانشگاه یزد در سال 1400، دکتر یحیی زارع مهرجردی استاد تمام گروه مهندسی صنایع، به عنوان پژوهشگر نمونه پردیس فنی و مهندسی معرفی شدند.
[5 بهمن1400]   [157 بازدید]
اخبار گروه مهندسی صنایع-لزوم استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر به جای انرژی‌های فسیلی
عضو هیات علمی دانشگاه یزد در گفتگو با خبرنگار صدا و سیما تاکید کرد:
دکتر مصطفایی پور عضو هیات علمی دانشگاه یزد و نفر اول جهان در زمینه تحقیق انرژی تجدید پذیر باد در گفتگویی با خبرنگار صدا و سیمای مرکز یزد بر لزوم استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر به جای انرژی‌های فسیلی در استان تاکید کرد.
[20 دی1400]   [532 بازدید]
خبر-عضو هیات علمی دانشگاه یزد نفر اول جهان شد
در زمینه تحقیقات انرژی تجدید پذیر باد
دکتر علی مصطفایی‌پور دانشیار پردیس فنی و مهندسی دانشگاه یزد از سوی سایت بین‌المللی ساینس دایرکت (ScienceDirect) به عنوان نفر اول جهان در سال 2021 در زمینه تحقیق انرژی تجدید پذیر باد معرفی شد.
[20 آذر1400]   [1954 بازدید]
اخبار گروه مهندسی صنایع-انتخاب دو عضو هیأت علمی گروه مهندسی صنایع در میان پژوهشگران و فناوران برگزیده دانشگاه یزد
مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده دانشگاه یزد، چهارشنبه 10دیماه با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در تالار فرهنگ این دانشگاه برگزار و همزمان به صورت زنده از طریق فضاهای مجازی پخش شد.
اخبار گروه مهندسی صنایع-دکتر محمدصالح اولیاء به عنوان استاد نمونه کشوری در سال ۹۹
آقای دکتر محمدصالح اولیاء، عضو هیأت علمی گروه مهندسی صنایع دانشگاه یزد، به عنوان استاد نمونه کشوری در سال ۹۹ انتخاب شد.
[31 شهریور1400]   [370 بازدید]
اخبار گروه مهندسی صنایع-دانشجوی گروه مهندسی صنایع به عنوان دبیر اتحادیه علمی دانشجویی مهندسی صنایع کشور منصوب شد
با صدور ابلاغی از سوی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشجوی گروه مهندسی صنایع به عنوان دبیر اتحادیه علمی دانشجویی مهندسی صنایع کشور منصوب شد.
[3 مرداد1400]   [568 بازدید]
اخبار گروه مهندسی صنایع-انتخاب دکتر مجید شخصی نیائی به عنوان استاد نمونه پردیس فنی و مهندسی
دکتر مجید شخصی نیائی، عضو هیئت علمی گروه مهندسی صنایع، به عنوان استاد نمونه پردیس فنی و مهندسی، انتخاب شد.
[8 خرداد1400]   [385 بازدید]
اخبار گروه مهندسی صنایع-دکتر علی مصطفایی پور عضو هیأت علمی گروه م
دکتر علی مصطفایی پور متولد سال 1338 می باشد و تاکنون در سالهای 2018 و 2019 میلادی در بین یک درصد برتر دنیا بوده و امسال برای سومین سال پیاپی موفق به این افتخار شدند. وی در رابطه با انرژی‌های تجدید پذیر مقالات زیادی را در نشریات و کنفرانسهای بین المللی ارایه کرده و اخیرا در رابطه با انرژی هیدروژن تحقیق و پژوهش می‌کنند. ایشان همچنین عضو هیات تحریریه بیش از 10 نشریه انگلیسی و تاکنون عضو کمیته علمی 247 کنفرانس عمدتا بین‌المللی بوده اند. در سال 2020 نیز، تاکنون تعداد 35 مقاله از نامبرده در نشریات انگلیسی عمدتا ISI به چاپ رسیده است. نامبرده دارای 3 اختراع نیز می‌باشد.
[26 آذر1399]   [1786 بازدید]
خبر-سه عضو هیأت علمی دانشگاه یزد در فهرست یک درصد دانشمندان برتر دنیا در سال2020
براساس اعلام پایگاه علمی "WOS-ESI"
پایگاه علمی "WOS-ESI" سه نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه یزد را در فهرست یک درصد دانشمندان برتر دنیا در سال2020 میلادی قرارداد.
[24 آذر1399]   [3159 بازدید]