خبر-برگزاری مراسم دانش آموختگی دانشجویان مهندسی صنایع دانشگاه یزد
با حضور مدیر گروه صنایع:
جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی ۹۴ کارشناسی مهندسی صنایع روز پنجشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۸ با حضور خانواده های آنان در تالار دکتر جلیل شاهی دانشگاه یزد برگزار شد.
[26 مرداد]   [701 بازدید]
خبر-پایان کار پانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع در دانشگاه یزد
با معرفی نفرات برتر؛
مراسم پایانی پانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع روز پنجشنبه 4 بهمن ماه با معرفی نفرات برتر و با حضور جمعی از استادان، محققین، پژوهشگران داخلی و خارجی در دانشگاه یزد برگزار شد.
[4 بهمن]   [1204 بازدید]
خبر-حل مسایل جامعه نیازمند مهارت‌های مهندسی صنایع است
رییس دانشگاه یزد:
دکتر محمدصالح اولیاء امروز چهارشنبه سوم بهمن‌ماه در آیین افتتاح پانزدهیمن کنفرانس بین المللی صنایع در دانشگاه یزد گفت: بسیاری از مسایلی که در جامعه با آن مواجه هستیم به شدت نیازمند مهارت‌های مهندسی صنایع است به طوری که با حداکثر استفاده از قابلیت‌های این رشته می‌توان در عرصه‌های مختلف پیشتاز شد.
[3 بهمن]   [679 بازدید]
خبر-آغاز به کار پانزدهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع در دانشگاه یزد
سوم بهمن‌ماه؛
پانزدهمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی صنایع با حضور جمعی از استادان، دانشجویان، مدیران، کارشناسان بخش‌های دولتی و صنعتی و پژوهشگران و محققان داخلی و خارجی و بزرگان مهندسی صنایع کشور با مشارکت انجمن مهندسی صنایع ایران روز چهارشنبه ۳ بهمن‌ماه در دانشگاه یزد آغاز به کار کرد.
[3 بهمن]   [927 بازدید]
اخبار گروه مهندسی صنایع-دانشگاه یزد میزبان پانزدهمین کنفرانس بین‎المللی مهندسی صنایع
سوم و چهارم بهمن ماه ۹۷؛
پانزدهمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی صنایع ایران با مشارکت دانشگاه یزد و انجمن مهندسی صنایع ایران روزهای سوم و چهارم بهمن ماه ۹۷ دردانشگاه یزد برگزارمی‌شود.
[29 دي]   [1146 بازدید]
خبر-نشریه علمی فرهنگی راهبرد دانشگاه یزد در جشنواره کشوری نشریات اول شد
با رقابت 35 نشریه دانشجویی و 18 انجمن علمی مهندسی صنایع؛
نشریه علمی فرهنگی راهبرد متعلق به انجمن علمی مهندسی صنایع دانشگاه یزد در دومین جشنواره کشوری نشریات دانشجویی مهندسی صنایع سال 1397، رتبه‌ نخست را کسب کرد.
[9 دي]   [895 بازدید]