مسیر جاری : صفحه اصلی | پردیس فنی و مهندسی | اطلاع‌رسانی | اخبار پردیس
اخبار دانشکده مهندسی برق-سوال کلیدی در دستیابی به مرجعیت علمی: من محل رجوع چه کسانی هستم؟
معاون پژوهشی دانشگاه در جمع استادان دانشکده مهندسی برق:
دکتر محمدعلی ایرانمنش معاون پژوهشی دانشگاه یزد در ادامه سلسله نشست‌های صمیمانه خود با اعضای هیات علمی دانشکده‌‌ها در جمع استادان دانشکده مهندسی برق این دانشگاه در رابطه با دست‌یابی به مرجعیت علمی گفت: در دستیابی به مرجعیت علمی سوال کلیدی اعضای هیات علمی می‌تواند این باشد که من محل رجوع چه کسانی هستم؟
[21 اسفند1400]   [562 بازدید]
اخبار پردیس فنی و مهندسی-گفت و شنود صمیمانه سرپرست دانشگاه با اعضای هیات علمی پردیس فنی و مهندسی
در تالار فرهنگ برگزار شد:
سرپرست دانشگاه یزد روز چهارشنبه هشتم دی‌ماه جاری، در نشستی صمیمانه با اعضای هیات علمی پردیس فنی و مهندسی دانشگاه از دیدگاه‌ها و دغدغه‌های آنان مطّلع شد.
[11 دی1400]   [688 بازدید]
خبر-برنامه دانشگاه یزد برای حل مشکل مسکن اعضای هیات علمی جوان
رییس دانشگاه یزد در شورای پردیس فنی و مهندسی خبرداد:
رییس دانشگاه یزد در نشست‌ مشترکی با اعضای شورای پردیس فنی و مهندسی با هدف بررسی مسایل و مشکلات این مجموعه، که در تالار شهید صدوقی این پردیس برگزار شد، از برنامه های این دانشگاه برای مسکن‌دار کردن اعضای هیات علمی جوان خبر داد.
[2 تیر1400]   [1478 بازدید]
خبر-آموزش مؤثر اولین رسالت دانشگاه‌هاست
رئیس دانشگاه یزد در جمع روسای دانشکده‌های فنی و مهندسی گفت:
رئیس دانشگاه یزد در نشست مشترکی با اعضای شورای پردیس فنی و مهندسی باهدف بررسی مسایل و مشکلات این مجموعه روز یکشنبه دهم اسفندماه جاری در تالار شهید صدوقی این پردیس برگزار شد،گفت: آموزش مؤثر به عنوان اولین رسالت دانشگاه‌ها نباید به دست فراموشی سپرده شود.
[11 اسفند1399]   [778 بازدید]
خبر-جشن روز مهندس در پردیس مهریز دانشگاه یزد برگزار شد
به مناسبت روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس
به مناسبت زادروز خواجه نصیرالدین طوسی و نام‌گذاری پنجم اسفندماه به نام روز مهندس در کشور، جشن روز مهندس عصر دیروز در پردیس مهریز دانشگاه یزد به صورت نیمه‌حضوری برگزار شد.
[6 اسفند1399]   [1215 بازدید]
خبر-777 دست گان محافظتی در دانشگاه یزد تولید و به بیمارستان‌های استان اهدا شد
از آبان ماه امسال تاکنون:
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه یزد از تهیه و تولید 777 دست گان و شلوار بیمارستانی محافظتی در کارگاه‌های پوشاک این دانشکده خبرداد و گفت: در سه‌ ماه اخیر خیریه دانشگاه یزد بیش از 9 میلیارد ریال به منظور رفع نیازها و مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا برای بیمارستان‌های استان هزینه کرده است.
[28 بهمن1399]   [685 بازدید]
خبر-انتصاب رییس دانشکده اقتصاد، مدیریت و حسابداری و چند مسئول دیگر در دانشگاه یزد
با صدور ابلاغ‌های جداگانه انجام شد
در دو هفته اخیر با صدور ابلاغ‌های جداگانه‌ای از سوی رییس و معاونان پژوهش و فناوری و اداری- مالی دانشگاه و رییس پردیس فنی و مهندسی، چند تن از مسئولان این دانشگاه منصوب و ابقا شدند.
[13 بهمن1399]   [2574 بازدید]
خبر-حجم زیاد مطالب درسی باعث کاهش جذابیت و ناکارآمدی آن‌ها شده است
گفتگو با رییس پردیس فنی و مهندسی (بخش دوم)
در نخستین بخش از مصاحبه با رییس پردیس فنی و مهندسی پس از آشنایی اجمالی با تاریخچه این مجموعه، نگاهی داشتیم به فعالیت‌ها و برنامه‌های آن در راستای تقویت ارتباط با صنعت و جامعه. اینک دکتر عبدالحمید انصاری در دومین بخش از همین مصاحبه، به تشریح اقدامات آموزشی پردیس فنی و مهندسی در مواجهه با بحران کرونا می‌پردازد. وی معتقد است حجم زیاد مطالب در برخی از دروس از جذابیت و کاربرد آن‌ها می‌کاهد.
[11 مرداد1399]   [2399 بازدید]
خبر-پردیس فنی و مهندسی به‌مثابه یک شرکت تحقیقاتی و مشاوره‌ای بزرگ در استان یزد
مصاحبه با دکتر عبدالحمید انصاری (بخش اول)
پس از سلسله گفتگوهای انجام‌شده با معاونت‌های مختلف دانشگاه با هدف آشنایی بیشتر با فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده و در دست‌اقدام در این حوزه‌ها به ویژه در شرایط فعلی ناشی از بحران فراگیر کرونا، این بار با همین هدف به سراغ رؤسای پردیس‌ها و دانشکده‌های مستقل رفتیم.
[8 مرداد1399]   [2087 بازدید]
خبر-برگزاری روز باز دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه یزد
با هدف ارائه قابلیت های دانشجویان صورت گرفت :
آیین افتتاحیه روز باز دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه یزد، روز سه شنبه نهم مهرماه با حضور رییس پردیس فنی و مهندسی، رییس دانشکده مهندسی مکانیک ، سرپرست مرکز رشد جامع دانشگاه یزد و دانشجویان در سالن اجتماعات پردیس فنی و مهندسی برگزار شد .