مسیر جاری : صفحه اصلی | پردیس علوم انسانی و اجتماعی | دانشکده‌ها و گروه‌ها | دانشکده زبان‌ و ادبیات | اطلاع‌رسانی | اخبار دانشکده
خبر-استاد دانشگاه یزد عضو هیأت تحریریه مجله علمی دانشگاه داکا شد
با توجه به سوابق فعالیت‌های علمی و پژوهشی وی در کشور بنگلادش
استاد دانشکده زبان و ادبیات فارسی دانشگاه یزد با توجه به سوابق فعالیت‌های علمی و پژوهشی وی در کشور بنگلادش، از سوی سردبیر مجله علمی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه داکا به عضویت هیأت تحریریه این مجله علمی پژوهشی انتخاب شد.
[15 فروردین1400]   [495 بازدید]
خبر-آزمون زبان انگلیسی دوره دکتری دانشگاه یزد کشوری می‌شود
دومین آزمون زبان انگلیسی دوره دکتری دانشگاه یزد برگزار شد
دومین دوره آزمون زبان انگلیسی دکتری دانشگاه یزد عصر دوشنبه بیست و نهم دی ماه در سالن غدیر برگزار شد.
[30 دی1399]   [710 بازدید]
خبر-آزمون زبان انگلیسی دوره دکتری دانشگاه یزد برگزار شد
برای اولین بار در دانشگاه یزد:
نخستین دوره آزمون زبان انگلیسی دکتری دانشگاه یزد با تدابیر بهداشتی ویژه، عصر یکشنبه بیستم مهرماه در سالن غدیر برگزار شد.
خبر-رییس دانشکده زبان و ادبیات منصوب شد
با حکم رییس دانشگاه یزد؛
دکتر قاسم بریدلقمانی، طی ابلاغی دکتر فاطمه قادری را به مدت دوسال به عنوان رییس دانشکده زبان و ادبیات منصوب کرد.
[6 اردیبهشت1399]   [1816 بازدید]
خبر-برگزاری مراسم روز جهانی عربی در دانشگاه یزد
به مناسبت 18دسامبر:
مراسم روز جهانی عربی به همت انجمن علمی زبان و ادبیات عربی و با حمایت گروه عربی با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان رشته زبان و ادبیات عربی در دانشگاه یزد برگزار شد.
[3 دی1398]   [2133 بازدید]
خبر-نشست علمی ارزش‌های ادبی متون کهن ادب فارسی با حضور دکتر یاحقی
در گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه یزد:
نشست علمی ارزش‌های ادبی متون کهن ادب فارسی با حضور دکتر محمّدجعفر یاحقی، مدیر قطب علمی فردوسی‌شناسی و عضو پیوستۀ فرهنگستان زبان و ادب فارسی در پسین دوشنبه 25 آذرماه در دانشگاه یزد برگزار شد.
[1 دی1398]   [870 بازدید]
خبر-مقاله استادیار دانشگاه یزد برگزیده شد
در شانزدهمین جشنوارۀ نقد کتاب؛
مقاله دکتر گلپر نصری، استادیار گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه یزد، در شانزدهمین جشنوارۀ نقد کتاب که یکشنبه 24 آذرماه در سرای کتاب تهران برگزار شد، به عنوان مقالۀ برگزیده در حوزۀ ادبیات کهن معرفی شد.
[27 آذر1398]   [1998 بازدید]
خبر-گزارش کامل از برگزاری آیین نکوداشت چهره طنز پرداز کشور در دانشگاه یزد
انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی منتشر کرد
گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه ، گزارش کاملی از آیین نکوداشت ابوالفضل زرویی نصرآباد را منتشر کرد.
[25 آذر1398]   [1124 بازدید]
خبر-مهلت دریافت مقالات همایش ملی نکوداشت زرویی نصرآباد تمدید شد
دبیر همایش ملی نکوداشت ابوالفضل زرویی نصرآباد:
همایش ملی نکوداشت زنده یاد ابوالفضل زرویی نصرآباد از 6تا8 آذرماه مقارن با نخستین سالگرد درگذشت زنده یاد ابوالفضل زرویی نصرآباد(15اردیبشهت 1348-10آذرماه 1397))در دانشگاه یزد برگزار شد.
[10 آذر1398]   [1129 بازدید]
خبر-نکوداشت ابوالفضل زرویی نصرآباد در دانشگاه یزد برگزار شد
به مناسبت اولین سالگرد درگذشت طنزپردازیزدی:
به مناسبت اولین سالگرد درگذشت ادیب و طنزپرداز معاصر یزدی، ابوالفضل زرویی نصرآباد، همایش ملی نکوداشت وی با حضور مسئولان استان، پژوهشگران و طنزپردازان کشوری و استانی، دانشجویان و علاقه‌مندان، روز پنجشنبه هفتم آذرماه در تالار فرهنگ یزد برگزار شد.
[9 آذر1398]   [736 بازدید]