خبر-انتصاب رییس دانشکده اقتصاد، مدیریت و حسابداری و چند مسئول دیگر در دانشگاه یزد
با صدور ابلاغ‌های جداگانه انجام شد
در دو هفته اخیر با صدور ابلاغ‌های جداگانه‌ای از سوی رییس و معاونان پژوهش و فناوری و اداری- مالی دانشگاه و رییس پردیس فنی و مهندسی، چند تن از مسئولان این دانشگاه منصوب و ابقا شدند.
[13 بهمن1399]   [1455 بازدید]
خبر-عضو هیأت علمی دانشگاه یزد، سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان شد
طی حکمی منصوب شد:
دکتر داود عندلیب اردکانی استادیار دانشکده اقتصاد، مدیریت و حسابداری دانشگاه یزد از سوی رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور به سمت «سرپرست استانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای یزد و سرپرست آموزشکده فنی و حرفه‌ای شهید صدوقی یزد» منصوب شد.
[30 آذر1399]   [911 بازدید]
خبر-دکتر سید محمدمهدی المدرسی به دیدار حق شتافت
انا لله و انا الیه راجعون
دکتر سید مهدی الحسینی المدرسی عضو هیأت علمی دانشکده اقتصاد، مدیریت و حسابداری دانشگاه یزد صبح امروز دارفانی را وداع گفت و به دیدار حق شتافت.
خبر-رساله دانشجوی دانشگاه یزد، یکی از سه رساله منتخب معرفی شد
در چهارمین کنفرانس ملی مدیریت منابع انسانی:
در چهارمین کنفرانس ملی مدیریت منابع انسانی و در بخش رساله‏ های برتر دانشجویی کلیه دانشگاه‏های کشور در حوزه مدیریت منابع انسانی و رفتار سازمانی، رساله دانشجوی دانشگاه یزد به عنوان یکی از سه رساله منتخب طرح پارسا انتخاب شد.
[22 دی1398]   [1877 بازدید]
خبر-برگزاری نخستین جشنواره عکس توسعه در اسفندماه
به همت دانشکده اقتصاد دانشگاه یزد:
با هدف درک درست از موضوع توسعه و گسترش آن در سطح گسترده، به تصویر کشیدن نقاط قوت و ضعف، فرصت‌ها و تهدیدهای توسعه از قاب عکس، ایجاد مشارکت و پویایی دانشجویان، گروه اقتصاد دانشگاه‌یزد، جشنواره‌ی عکس توسعه را برگزار می‌کند.
[7 دی1398]   [895 بازدید]
خبر-پایان مسابقات استانی دفاع سه دقیقه ای با برتری دانشجویان دانشگاه یزد
دست پُر دانشجویان دانشگاه یزد:
مرحله استانی چهارمین دوره مسابقات ملی دفاع سه دقیقه‌‏ای پایان‌‏نامه ‏های دانشجویی با برتری دانشجویان دانشگاه یزد، روز چهارشنبه سیزدهم آذرماه در محل دانشکده فنی دانشگاه علم و هنر به کار خود پایان داد.
[17 آذر1398]   [3218 بازدید]
خبر-دانشیار دانشگاه یزد، معاون پژوهشی دانشگاه فنی وحرفه ای کشور شد
با حکم رییس دانشگاه فنی و حرفه ای؛
دکتر سیدحیدر میرفخرالدینی؛ دانشیار دانشکده اقتصاد، مدیریت و حسابداری دانشگاه یزد ششم آبان ماه با حکم رییس دانشگاه فنی و حرفه ای، سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای کشور شد.
[6 آبان1398]   [2459 بازدید]
خبر-توصیه های جالب سخنران مراسم معارفه دانشجویان جدید
۱۰ توصیه کاربردی برای دانشجویان:
دکتر حجت الله صادقی، استادیار دانشکده اقتصاد، مدیریت و حسابداری دانشگاه یزد در مراسم معارفه دانشجویان جدید مقطع کارشناسی، عمل به ده توصیه کاربردی را برای دانشجویان ضروری دانست.
خبر-مراسم دانش آموختگی دانشجویان مدیریت مالی و حسابداری
در دانشگاه یزد برگزار شد:
مراسم دانش آموختگی دانشجویان ورودی سال 1394 رشته مدیریت مالی و حسابداری دانشگاه یزد، روز شنبه یکم تیر ماه در تالار دکتر جلیل شاهی این دانشگاه برگزار شد.
[3 تیر1398]   [2005 بازدید]
خبر-عضویت هیات علمی دانشگاه یزد درکارگروه ‌تخصصی علوم اقتصادی
با حکم معاون آموزشی وزارت علوم؛
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باصدور حکمی، دکتر سید نظام الدین مکیان، عضو هیات علمی دانشکده اقتصاد ، مدیریت و حسابداری دانشگاه یزد را به عنوان عضوکارگروه ‌تخصصی علوم اقتصادی شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی منصوب کرد.
[9 خرداد1398]   [1834 بازدید]