مسیر جاری : صفحه اصلی | پردیس علوم انسانی و اجتماعی | دانشکده‌ها و گروه‌ها | دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی | اطلاع‌رسانی | اخبار دانشکده
خبر-نماد صلح و دوستی در دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه یزد کاشته شد
به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه
در جریان نشست علمی دانشجویان دانشکده روانشناسی وعلوم تربیتی دانشگاه یزد که به همت انجمن علمی روانشناسی این دانشگاه برگزار شد، به مناسبت فرارسیدن فصل بهار و احیای طبیعت، یک اصله نهال زیتون به عنوان نماد صلح و دوستی در باغچه این دانشکده کاشته شد.
[6 فروردین1401]   [747 بازدید]
خبر-بازدید دانشجویان پردیس مهریز از خانه سالمندان این شهرستان
با هدف آشنایی با مشکلات و راه‌های مقابله با سالمندی:
دانشجویان گروه روان‌شناسی پردیس مهریز، سه‌شنبه 12آذرماه از خانه سالمندان این شهر بازدید کردند.
[12 آذر1398]   [1834 بازدید]
خبر-نشست دانشجویی و برپایی غرفه در دانشگاه یزد
به مناسبت روز جهانی منع خشونت علیه زنان؛
نشست دانشجویی به مناسبت روز جهانی منع خشونت علیه زنان و به همت مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه یزد و همکاری کانون همیاران سلامت روان، روز شنبه ۹ آذرماه در بوستان معرفت و با حضور رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه یزد برگزار شد.
[11 آذر1398]   [2054 بازدید]
خبر-اکران و نقد فیلم متری شیش و نیم در دانشگاه یزد
به همت انجمن های علمی حقوق وروانشناسی برگزار شد؛
اکران و نقد جامعه شناختی، حقوقی و روان‌شناختی فیلم متری شیش و نیم با حضور صاحب‌نظران و دانشجویان علاقه مند سه شنبه 14آبان‌ماه در تالار فرهنگ دانشگاه یزد برگزار شد.
[18 آبان1398]   [6386 بازدید]
خبر- کارگاه مهارت جرات مندی ویژه دانشجویان خوابگاهی
مرکز مشاوره دانشگاه یزد برگزار کرد:
کارگاه مهارت جرات مندی از ریز برنامه های طرح دانشگاه عاری از دخانیات توسط مرکز بهداشت، درمان و مشاوره با همکاری کانون همیاران سلامت روان و همیاران بهداشت روز دوشنبه مورخ ۲۲ مهر ماه ۱۳۹۸ از ساعت ۲۰:۳۰ الی ۲۲ در خوابگاه خواهران برگزار شد.
خبر-گفت‌وگو با نخستین مدیر گروه تربیت‌بدنی دانشگاه یزد
حسین اکبرزاده؛
حسین اکبر زاده عضو هیأت‌علمی گروه تربیت‌بدنی دانشگاه یزد و نخستین مدیر گروه این رشته، پس از 31 سال خدمت در عرصه تعلیم و تربیت، در اول مهرماه 1397 به ‌افتخار بازنشستگی نائل شد.
[15 اردیبهشت1398]   [2641 بازدید]
خبر-آشنایی بیشتر با مغز در غرفه‌های "هفته آگاهی از مغز"
باهدف ارتقای آگاهی های علمی دانشجویان برگزار شد؛
انجمن‌های علمی روان‌شناسی دانشگاه یزد، انجمن علمی مغز و شناخت دانشگاه یزد و انجمن علمی روان‌شناسی پردیس مهریز و باهدف ارتقای آگاهی از مغز دانشجویان دانشگاه یزد غرفه‌هایی را در محل بوستان معرفت برپا نمودند. اعضای شورای مرکزی این انجمن‌ها در بخش‌هایی از این غرفه مسابقاتی را تحت عنوان مغز برتر صورت دادند که به بهانه رقابت‌های ایجادشده در کار با دستگاه‌های روان‌سنجی، به داوطلبان کارکردهای این دستگاه‌ها آموزش داده شد و نتایج نیز به همراه تحلیل به حاضران ارائه داده شد.
[13 اسفند1397]   [1984 بازدید]
اخبار دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی-برگزاری کارگاه آموزش نرم‌افزار پرزی در دانشگاه یزد
به همت انجمن علمی علوم تربیتی؛
کارگاه آموزشی نرم‌افزار پرزی (prezi- پاورپوینت پیشرفته) ازسوی انجمن علمی علوم تربیتی در محل کارگاه it دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی برگزار شد.
[3 دی1397]   [2756 بازدید]
خبر-بازدید جمعی از دانشجویان دانشگاه یزد از خانه سالمندان تفت
گزارش تصویری؛
به همت کانون صبح امید و چندتن ازاعضای هیات علمی دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه یزد جمعی از دانشجویان این دانشکده از خانه سالمندان تفت بازدید کردند.
[3 دی1397]   [2048 بازدید]
خبر-همایش شهر جهانی رفتار ترافیکی غیر جهانی در دانشگاه یزد برگزار شد
با حضور مسئولان استانی و دانشگاهی؛
همایش شهر جهانی رفتار ترافیکی غیر جهانی با حضور دکتر سیدمحمود صدر متخصص قلب و سرهنگ محمد پورشمس رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان یزد و جمعی از مسئولان استانی و اعضای هیات علمی دانشگاه یزد در این دانشگاه برگزار شد.
[14 آذر1397]   [1810 بازدید]