مسیر جاری : صفحه اصلی | پردیس علوم انسانی و اجتماعی | دانشکده‌ها و گروه‌ها | دانشکده الهیات | اطلاع‌رسانی | اخبار دانشکده
خبر-رییس دانشکده الهیات منصوب شد
با ابلاغی از سوی رییس دانشگاه
رییس دانشگاه یزد با صدور ابلاغی دکتر محمدعلی حیدری مزرعه آخوند، استادیار بخش علوم قرآن و حدیث را به مدت دو سال به عنوان رییس دانشکده الهیات منصوب کرد.
[2 تیر1399]   [2037 بازدید]
خبر-اردوی آموزشی - تربیتی افسران جنگ نرم
به منظور آموزش و تربیت نیروی تراز انقلاب برگزار می شود :
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان در نظر دارد دوره آموزشی- تربیتی افسران جنگ نرم را با حضور برترین اساتید کشور و استان برگزار نماید.
خبر-برگزاری کرسی آزاد اندیشی امکان تعمیم متعلقات زکات
به همت معاونت فرهنگی دانشگاه:
کرسی آزاداندیشی با عنوان «بررسی امکان تعمیم متعلقات زکات» روز دوشنبه دهم تیرماه در سالن شورای دانشکده الهیات برگزار شد.
[16 تیر1398]   [1977 بازدید]
خبر-اولین دانشجوی دکترای رشته تفسیر تطبیقی دانشگاه یزد از پایان‌نامه خود دفاع کرد
" نقد و بررسی مبانی سبک زندگی با تکیه بر آیات قرآن کریم"؛
عبدالکریم عطایی اولین دانشجوی دکترای رشته تفسیر تطبیقی دانشکده الهیات دانشگاه یزد از پایان‌نامه خود با عنوان نقد و بررسی مبانی سبک زندگی با تکیه بر آیات قرآن کریم دفاع کرد.
[26 اسفند1397]   [2674 بازدید]
خبر-نشست علمی مشترک دانشکده الهیات و دانشکده علوم اجتماعی برگزار شد
به مناسبت ایام ولادت حضرت زهرا (س) و امام خمینی(ره)؛
به مناسبت ایام ولادت حضرت زهرا (س) و امام خمینی(ره) نشست علمی مشترک دانشکده الهیات و دانشکده علوم اجتماعی روز چهارشنبه 8 اسفندماه با محوریت بررسی سرمایه اجتماعی در اندیشه امام خمینی (ره) برگزار شد.
[12 اسفند1397]   [2102 بازدید]