خبر-افتتاح دبیرخانه نکوداشت زنده‌یاد استاد ابوالفضل زرویی نصرآباد در دانشگاه یزد
شاعر، نویسنده و پژوهشگر برجسته یزدی؛
دبیرخانه علمی همایش ملی نکوداشت زنده‌یاد استاد ابوالفضل زرویی نصرآباد شاعر، نویسنده و پژوهشگر برجسته یزدی روز یکشنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه در دانشگاه یزد افتتاح شد.
[16 ارديبهشت]   [889 بازدید]
اخبار پردیس علوم انسانی و اجتماعی-برگزاری مراسم بزرگداشت سعدی شیرازی در داکا با حضور عضوهیات علمی دانشگاه یزد
روز سه‌شنبه ۳ اردیبهشت‌ماه؛
مراسم بزرگداشت روز سعدی شیرازی با حضور دکتر محمدکاظم کهدوئی عضو هیئت علی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه یزد روز سه‌شنبه 3 اردیبهشت در محل رایزنی فرهنگی ایران در داکا – بنگلادش برگزار شد.
[7 ارديبهشت]   [317 بازدید]
خبر-مراسم یادبود مرحوم دکتر صادقیان در مسجد دانشگاه یزد برگزارشد
در چهلمین روز درگذشت استاد؛
به مناسبت چهلمین روز درگذشت مرحوم استاد محمدعلی صادقیان عضو هیات علمی پیشکسوت فقید گروه زبان و ادبیات دانشگاه یزد، مجلس یادبودی روز سه‌شنبه ۲ اردیبهشت‌ماه با حضور رییس دانشگاه، جمعی از دانشگاهیان و خانواده آن مرحوم در مسجد دانشگاه برگزار شد.
[3 ارديبهشت]   [579 بازدید]
خبر-خبر دکتر پویان
با حضور استاد برجسته ادبیات بررسی شد؛
در حاشیه برگزاری مراسم نکوداشت دکتر علی سلطانی گرد فرامرزی، نشست علمی و پرسش پاسخ با حضور دکتر علی رواقی، استاد برجستة ادبیات و عضو پیوستة فرهنگستان زبان و ادب فارسی با موضوع «زبان فارسی افغانستان و پیوند آن با متون کهن» با همکاری اجرایی انجمن زبان و ادبیات فارسی در پردیس علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه یزد برگزار شد.
[31 فروردين]   [499 بازدید]
خبر-خبر
چهارشنبه ۲۸ فروردین‌ماه؛
آیین نکوداشت ادیب فرزانه، دکتر علی سلطانی گردفرامرزی روز چهارشنبه ۲۸ فروردین‌ماه با حضور جمعی از استادان، مسئولان استانی و کشوری، ادبا و فرهیختگان در دانشگاه یزد برگزار شد.
[28 فروردين]   [614 بازدید]
خبر-آیین نکوداشت استاد دکتر علی سلطانی گردفرامرزی در دانشگاه یزد برگزار می شود
۲۸ و ۲۹ فروردین‌ماه؛
آیین نکوداشت استاد دکتر علی سلطانی گردفرامرزی، ادیب و پژوهشگر معاصر و مؤلّف کتاب های درسی ادبی آموزش و پرورش روزهای چهارشنبه و پنجشنبه 28 و 29 فروردین ماه در یزد برگزار می شود.
[26 فروردين]   [463 بازدید]
اخبار گروه زبان و ادبیات فارسی-اهدای لوح سپاس به دکتر کهدویی در اولین جشن دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه داکا
۱۱ فروردین‌ماه؛
اولین جشن دانش‌آموختگان گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه داکا، 11 فروردین 1398، در محل سالن بزرگ استادان دانشگاه داکا برگزار و به دکتر کاظم کهدویی عضو هیات علمی اعزامی دانشگاه یزد لوح سپاس اهدا شد.
[17 فروردين]   [98 بازدید]