خبر-انتصابات تازه در دانشگاه
در یک هفته اخیر انجام شد:
رییس دانشگاه یزد در هفته‌ای که گذشت با امضای ابلاغ‌های جداگانه، چند تن از مسئولان جدید این مجموعه را منصوب کرد.
[12 تير]   [1361 بازدید]
خبر-گردشگری انبوه؛ از عوامل آسیب‌زا به محیط زیست است
از سوی پدر گردشگری ایران اعلام شد:
نشست تخصصی گردشگری با محوریت معرفی ذی نفعان گردشگری و لزوم همکاری آن‌ها در صنعت گردشگری، روز چهارشنبه 30 بهمن‌ماه با حضور صاحبنظران برجسته کشوری، بخش خصوصی و مسئولان دولتی در تالار فرهنگ برگزار شد.
[3 اسفند]   [668 بازدید]
خبر-بازسازی سالن جلسات ساختمان عدل  با مشارکت دکتر حسین ضیاء, عضو هیأت علمی
با مشارکت عضو هیات علمی پیشکسوت دانشگاه انجام می شود:
به همت پیشکسوت دانشگاه یزد، سالن جلسات ساختمان عدل در پردیس علوم انسانی و اجتماعی بازسازی و به فناوری روز مجهز می شود.
[13 دي]   [1140 بازدید]
خبر- نشست دانشگاهیان دانشگاه یزد با مدیران و کارشناسان سازمان‌های استان
به مناسبت هفته پژوهش و فناوری:
به مناسبت هفته پژوهش و فناوری و در راستای تعامل جامعه با دانشگاه به ویژه تعامل علوم اجتماعی با دستگاه‌های دولتی استان، روز شنبه 23آذرماه در سالن اجتماعات پردیس علوم انسانی و اجتماعی نشستی با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان سازمان‌های استان برگزار شد.
[26 آذر]   [951 بازدید]
خبر-پیام تسلیت سرپرست دانشگاه یزد به مناسبت درگذشت دانشجوی دانشگاه یزد
درگذشت ناگهانی دانشجوی ارشد در سانحه رانندگی
دکتر قاسم برید لقمانی ، سرپرست دانشگاه یزد در پیامی درگذشت مهدی دخت افشاری، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته آب و هواشناسی کاربردی این دانشگاه را تسلیت گفت .
[2 تير]   [2349 بازدید]
خبر-همایش روز ملی جمعیت در دانشگاه یزد برگزار شد
دوشنبه 30 اردیبهشت؛
همایش روز ملی جمعیت با همکاری دانشکده علوم اجتماعی، اداره کل ثبت احوال استان یزد، اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری یزد و دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد و با حضور مسئولان دانشگاهی و استانی روز دوشنبه 30 اردیبهشت 1398 در دانشگاه یزد برگزار شد.
[31 ارديبهشت]   [1464 بازدید]
خبر-روحیه و اخلاق اقتصادی یزدی‌ها پایه‌ای برای تحقق اقتصاد درون‌زا و توسعه پایدار
در نشست کرسی آزاداندیشی «اخلاق اقتصادی یزدی‌ها» تأکید شد:
در نشست کرسی آزاداندیشی «اخلاق اقتصادی یزدی‌ها» که با حضور جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه یزد در دانشگاه یزد برگزار شد، دکتر ابوالفضل مرشدی و دکتر منوچهر علی نژاد اعضای هیأت علمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه یزد به ارائه نتایج طرح پژوهشی «بازشناسی اخلاق اقتصادی یزدی‌ها در پرتو توسعه پایدار و اقتصاد مقاومتی» پرداختند.
[25 ارديبهشت]   [1622 بازدید]
خبر-بانکداری اسلامی از نظریه تا رویه
انجمن علمی فقه و حقوق اسلامی برگزار کرد؛
به همت انجمن علمی فقه و حقوق اسلامی نشستی تحت عنوان "بانکداری اسلامی از نظریه تا رویه" در تالار فرهنگ دانشگاه یزد در دو پنل مجزا برگزار شد.
[24 ارديبهشت]   [1201 بازدید]
خبر-افتتاح دبیرخانه نکوداشت زنده‌یاد استاد ابوالفضل زرویی نصرآباد در دانشگاه یزد
شاعر، نویسنده و پژوهشگر برجسته یزدی؛
دبیرخانه علمی همایش ملی نکوداشت زنده‌یاد استاد ابوالفضل زرویی نصرآباد شاعر، نویسنده و پژوهشگر برجسته یزدی روز یکشنبه ۱۵ اردیبهشت‌ماه در دانشگاه یزد افتتاح شد.
[16 ارديبهشت]   [3220 بازدید]
خبر-گفت‌وگو با نخستین مدیر گروه تربیت‌بدنی دانشگاه یزد
حسین اکبرزاده؛
حسین اکبر زاده عضو هیئت‌علمی گروه تربیت‌بدنی دانشگاه یزد و نخستین مدیر گروه این رشته، پس از 31 سال خدمت در عرصه تعلیم و تربیت، در اول مهرماه 1397 به ‌افتخار بازنشستگی نائل شد.
[15 ارديبهشت]   [1516 بازدید]