خبر-دانشگاه یزد و موسسه مطالعات و مدیریت جامع و تخصصی جمعیت کشور تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
با هدف تقویت ارتباطات علمی و تحقیقاتی
به منظور بسترسازی اثربخش و تقویت ارتباط، همبستگی و تطابق میان نظام آموزش عالی و توسعه فناوری براساس نیاز صنعت و همکاری‌های پژوهشی، آموزشی و مشاوره‌ای، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان پردیس علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه یزد و موسسه مطالعات و مدیریت جامعه و تخصصی جمعیت کشور منعقد شد.
[3 آذر1400]   [379 بازدید]
خبر-123
با حضور عالی‌ترین مقام اجرایی استان و نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی
ساختمان جدید پردیس علوم انسانی و اجتماعی و بخش صنعتی ساختمان آفتاب دانشگاه یزد صبح امروز با حضور استاندار یزد، نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی، رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و جمعی از دانشگاهیان افتتاح شد.
[26 خرداد1400]   [1238 بازدید]
خبر-احکام طرح همسان‌سازی و افزایش حقوق هیأت علمی دانشگاه یزد بزودی صادر می‌شود
رییس دانشگاه یزد در شورای پردیس علوم انسانی و اجتماعی خبر داد:
رییس دانشگاه یزد در نشست مشترک هیات رییسه دانشگاه یزد با شورای پردیس علوم انسانی و اجتماعی این دانشگاه که با هدف بررسی و حل مشکلات این پردیس در سالن کنفرانس ساختمان روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه یزد برگزار شد، از صدور احکام طرح همسان‌سازی و افزایش حقوق هیأت علمی دانشگاه یزد در روزهای آینده خبر داد.
[25 خرداد1400]   [987 بازدید]
خبر- دو استاد دانشگاه یزد به عنوان پژوهشگران برگزیده کشور معرفی شدند
در بیست و یکمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده کشور
دو استاد دانشگاه یزد به عنوان پژوهشگران برگزیده کشور در گروه‌ آموزشی علوم انسانی و در زمینه همکاری با جامعه و صنعت معرفی شدند و روز سه‌شنبه 25 آذرماه امسال در مراسمی با حضور معاون اول رییس جمهور از آنان تجلیل شد.
[26 آذر1399]   [2202 بازدید]
خبر-گفت و شنودی صمیمانه با دو صاحب نظر شعر و ادب پارسی
به مناسبت روز بزرگداشت شعر و ادب پارسی انجام شد
زندگی با ترنم روحبخش لالایی های آغاز می شود؛ با ترانه های کودکانه ، مفاهیم عمیق در ذهن کودکان جان می گیرد، سپاس از لطف مادر، پدر، معلم، پزشک و... در زیباترین قالب ، یعنی شعر بیان می شود، معشوقه ها ( زمینی و عرفانی) با شعر ستوده می شوند و در نهایت، زندگی با سوگسرود و مراثی پایان می پذیرد!....نمی دانم زندگی شعر است یا شعر زندگی است ؛ تنها می دانم با شعر ، زندگی یکسر لطف و زیبایی است وآنچنان شعر با زندگی آمیخته است که به پاسداشت حرمت و عظمت آن، روزی به عنوان شعر و ادب در سطح جهان( پنجم مارس) و در ایران، مهد شعر و ادب، ( 27 شهریور) نامگذاری شده است.
[26 شهریور1399]   [2114 بازدید]
خبر-کوتاهی نسبت به علوم انسانی نقطه زوال یک جامعه است
رییس پردیس علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه
در ادامه گفتگوهای انجام شده با رؤسای پردیس‌های آموزشی دانشگاه در هفته‌های گذشته، این هفته پای صحبت‌های دکتر محمدرضا نجاریان رییس پردیس علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه نشستیم. تخصص استاد در زمینه شعر و ادب پارسی و ابیاتی که متناسب با سؤالات مطرح‌شده بیان می‌کند به فضای مصاحبه، حال و هوای متفاوتی می‌بخشد. وی معتقد است کوتاهی نسبت به علوم انسانی نقطه آغاز زوال یک جامعه است چراکه علوم انسانی برای جامعه جهت‌دهنده و فکرساز است و مقصد یک جامعه را مشخص می‌کند.
[28 مرداد1399]   [1782 بازدید]
خبر-انتصابات تازه در دانشگاه
در یک هفته اخیر انجام شد:
رییس دانشگاه یزد در هفته‌ای که گذشت با امضای ابلاغ‌های جداگانه، چند تن از مسئولان جدید این مجموعه را منصوب کرد.
[12 تیر1399]   [2109 بازدید]
خبر-گردشگری انبوه؛ از عوامل آسیب‌زا به محیط زیست است
از سوی پدر گردشگری ایران اعلام شد:
نشست تخصصی گردشگری با محوریت معرفی ذی نفعان گردشگری و لزوم همکاری آن‌ها در صنعت گردشگری، روز چهارشنبه 30 بهمن‌ماه با حضور صاحبنظران برجسته کشوری، بخش خصوصی و مسئولان دولتی در تالار فرهنگ برگزار شد.
[3 اسفند1398]   [1147 بازدید]
خبر-بازسازی سالن جلسات ساختمان عدل  با مشارکت دکتر حسین ضیاء, عضو هیأت علمی
با مشارکت عضو هیات علمی پیشکسوت دانشگاه انجام می شود:
به همت پیشکسوت دانشگاه یزد، سالن جلسات ساختمان عدل در پردیس علوم انسانی و اجتماعی بازسازی و به فناوری روز مجهز می شود.
[13 دی1398]   [2034 بازدید]
خبر- نشست دانشگاهیان دانشگاه یزد با مدیران و کارشناسان سازمان‌ها استان
به مناسبت هفته پژوهش و فناوری:
به مناسبت هفته پژوهش و فناوری و در راستای تعامل جامعه با دانشگاه به ویژه تعامل علوم اجتماعی با دستگاه‌های دولتی استان، روز شنبه 23آذرماه در سالن اجتماعات پردیس علوم انسانی و اجتماعی نشستی با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان سازمان‌های استان برگزار شد.
[26 آذر1398]   [1641 بازدید]