خبر-پنجمین سمینار تخصصی نظریه قابلیت اعتماد و کاربردهای آن به کار خود پایان داد
روز پنجشنبه ۲۹ فروردین ماه؛
اختتامیه پنجمین سمینار تخصصی نظریه قابلیت اعتماد روز پنجشنبه 29 فروردین ماه در پردیس علوم دانشگاه یزد برگزار شد.
[30 فروردين]   [290 بازدید]
خبر-پنجمین سمینار تخصصی نظریه قابلیت اعتماد در دانشگاه یزد برگزار شد
به مدت دو روز؛
پنجمین سمینار نظریه قابلیت اعتماد روز چهارشنبه 28 فروردین ماه با حضور جمعی از استادان و دانشجویان در تالار فرهنگ دانشگاه یزد برگزار شد.
[29 فروردين]   [309 بازدید]
خبر-دومین دوره مسابقه موشک‌های کاغذی در دانشگاه یزد برگزار شد
باحضور ۲۸ تیم؛
دومین دوره مسابقه موشک‌های کاغذی به همت آزمایشگاه هندسه کامپیوتری و سیستم‌های دینامیکی و انجمن علمی دانشجویان دانشکده علوم ریاضی در سالن ورزشی امام علی (ع) برگزار شد.
[22 اسفند]   [450 بازدید]
خبر-نخستین کرسی نظریه پردازی و آزاد اندیشی در دانشگاه یزد برگزار شد
با عنوان «ریاضیات موثر»؛
با همکاری حوزه‌های معاونت پژوهش و فناوری و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد اولین کرسی آزاد اندیشی دانشگاه یزد با عنوان «ریاضیات موثر» در تالار فرهنگ دانشگاه یزد برگزار شد.
[21 اسفند]   [668 بازدید]
خبر-برگزاری یازدهمین کنفرانس نظریه گروههای ایران در دانشگاه یزد
دهم بهمن ماه؛
یازدهمین کنفرانس نظریه گروههای ایران با حضور جمعی از استادان، دانشجویان و پژوهشگران داخلی و خارجی روز دهم بهمن ماه در دانشگاه یزد آغاز به کار کرد.
[10 بهمن]   [725 بازدید]
خبر-برگزاری نشست هم اندیشی در مورد ارتقا جایگاه و فعالیتهای مرکز تحقیقاتی مدلسازی ریاضی در پردیس مهریز
در حاشیه برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی پیشرفت‌های اخیر در علوم ریاضی؛
در حاشیه برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی پیشرفت‌های اخیر در علوم ریاضی، با توجه به تصویب راه‌اندازی مرکز تحقیقاتی مدلسازی ریاضی از سوی هیات امنای دانشگاه، نشست هم‌اندیشی شورای مشورتی پیرامون راه‌اندازی این مرکز با همکاری دفتر همکاری های علمی و بین المللی درپردیس مهریز دانشگاه یزد برگزار شد.
[2 بهمن]   [465 بازدید]
خبر-آغاز به کار اولین کنفرانس بین‌المللی پیشرفت‌های اخیر در علوم ریاضی در دانشگاه یزد
به همت دانشکده علوم ریاضی و مرکز مدل سازی ریاضی؛
اولین کنفرانس بین‌المللی پیشرفت‌های اخیر در علوم ریاضی به همت دانشکده علوم ریاضی و مرکز مدل سازی ریاضی با حضور جمعی از استادان، دانشجویان و پژوهشگران و محققان داخلی و خارجی روز یکشنبه 24 دیماه در دانشگاه یزد آغاز به کار کرد.
[24 دي]   [881 بازدید]
خبر-برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی پیشرفت‌های اخیر در علوم ریاضی در دانشگاه یزد
۲۴ تا ۲۸ دی‌ماه؛
دانشگاه یزد ۲۴ تا ۲۸ دی‌ماه ۹۷ میزبان اولین کنفرانس بین‌المللی پیشرفت‌های اخیر در علوم ریاضی است.
[18 دي]   [609 بازدید]
خبر-انتشار پنجمین کتاب بین‌المللی دکتر دواز از سوی انتشارات معتبر ولد ساینتیفیک World Scientific
A walk through weak hyperstructures (یک گشت در ابرساختارهای ضعیف)؛
دکتر بیژن دواز استاد دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد اخیرا پنجمین کتاب بین‌المللی خود را با عنوان A walk through weak hyperstructures (یک گشت در ابرساختارهای ضعیف) را مشترکا با ریاضیدانی یونانی در انتشارات World Scientific به چاپ رساند.
[2 دي]   [1031 بازدید]
خبر-پنجمین سمینار تخصصی نظریه قابلیت اعتماد و کاربردهای آن/۵ بهمن‌ماه آخرین مهلت ارسال مقالات
۲۸ و ۲۹ فروردین‌ماه ۹۸ در دانشگاه یزد برگزار می‌شود؛
"پنجمین سمینار تخصصی نظریه قابلیت اعتماد و کاربردهای آن" روزهای ۲۸ و ۲۹ فروردین‌ماه ۹۸ در دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد برگزار می‌شود، آخرین مهلت ارسال مقالات تا تاریخ ۵ بهمن‌ماه ۹۷ است.
[9 مهر]   [811 بازدید]