خبر-انتصاب دانشیار دانشگاه یزد به عنوان مدیر کارگروه ‌تخصصی برنامه ریزی و گسترش آمار
با حکم معاون آموزشی وزارت علوم:
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باصدور حکمی، دکتر علی دولتی، عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد را به مدت 2 سال به عنوان مدیر کارگروه ‌تخصصی برنامه ریزی و گسترش آموزش عالی آمار منصوب کرد.
[19 تير]   [730 بازدید]
خبر-فارغ التحصیلی ریاضی
با حضور رئیس دانشکده علوم ریاضی:
جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی ۹۴ دانشکده علوم ریاضی شامل رشته های ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر چهارم تیر ماه در تالار دکتر جلیل شاهی برگزار شد.
[10 تير]   [425 بازدید]
خبر-چهارمین کنفرانس ریاضیات مالی و کاربردها به کار خود پایان داد
با برپایی مراسم اختتامیه در دانشگاه یزد:
چهارمین کنفرانس ریاضیات مالی و کاربردها که 5 تیر ماه در دانشگاه یزد آغاز به کار کرده بود عصر ششم تیرماه به کار خود پایان داد.
[7 تير]   [595 بازدید]
خبر-کنفرانس ریاضی
با حضور سرپرست دانشگاه یزد:
چهارمین کنفرانس ریاضیات مالی و کاربردها به میزبانی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد و همکاری انجمن ریاضی، انجمن آمار و مرکز پژوهشی این دانشکده صبح امروز در تالار فرهنگ دانشگاه یزد آغاز به کار کرد.
[5 تير]   [823 بازدید]
خبر-پنجمین سمینار تخصصی نظریه قابلیت اعتماد و کاربردهای آن به کار خود پایان داد
روز پنجشنبه ۲۹ فروردین ماه؛
اختتامیه پنجمین سمینار تخصصی نظریه قابلیت اعتماد روز پنجشنبه 29 فروردین ماه در پردیس علوم دانشگاه یزد برگزار شد.
[30 فروردين]   [685 بازدید]
خبر-پنجمین سمینار تخصصی نظریه قابلیت اعتماد در دانشگاه یزد برگزار شد
به مدت دو روز؛
پنجمین سمینار نظریه قابلیت اعتماد روز چهارشنبه 28 فروردین ماه با حضور جمعی از استادان و دانشجویان در تالار فرهنگ دانشگاه یزد برگزار شد.
[29 فروردين]   [664 بازدید]
خبر-دومین دوره مسابقه موشک‌های کاغذی در دانشگاه یزد برگزار شد
باحضور ۲۸ تیم؛
دومین دوره مسابقه موشک‌های کاغذی به همت آزمایشگاه هندسه کامپیوتری و سیستم‌های دینامیکی و انجمن علمی دانشجویان دانشکده علوم ریاضی در سالن ورزشی امام علی (ع) برگزار شد.
[22 اسفند]   [767 بازدید]
خبر-نخستین کرسی نظریه پردازی و آزاد اندیشی در دانشگاه یزد برگزار شد
با عنوان «ریاضیات موثر»؛
با همکاری حوزه‌های معاونت پژوهش و فناوری و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد اولین کرسی آزاد اندیشی دانشگاه یزد با عنوان «ریاضیات موثر» در تالار فرهنگ دانشگاه یزد برگزار شد.
[21 اسفند]   [2236 بازدید]
خبر-برگزاری یازدهمین کنفرانس نظریه گروههای ایران در دانشگاه یزد
دهم بهمن ماه؛
یازدهمین کنفرانس نظریه گروههای ایران با حضور جمعی از استادان، دانشجویان و پژوهشگران داخلی و خارجی روز دهم بهمن ماه در دانشگاه یزد آغاز به کار کرد.
[10 بهمن]   [918 بازدید]
خبر-برگزاری نشست هم اندیشی در مورد ارتقا جایگاه و فعالیتهای مرکز تحقیقاتی مدلسازی ریاضی در پردیس مهریز
در حاشیه برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی پیشرفت‌های اخیر در علوم ریاضی؛
در حاشیه برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی پیشرفت‌های اخیر در علوم ریاضی، با توجه به تصویب راه‌اندازی مرکز تحقیقاتی مدلسازی ریاضی از سوی هیات امنای دانشگاه، نشست هم‌اندیشی شورای مشورتی پیرامون راه‌اندازی این مرکز با همکاری دفتر همکاری های علمی و بین المللی درپردیس مهریز دانشگاه یزد برگزار شد.
[2 بهمن]   [654 بازدید]