مسیر جاری : صفحه اصلی | پردیس علوم | دانشکده‌ها و گروه‌ها | دانشکده علوم ریاضی | اطلاع‌رسانی | اخبار دانشکده
خبر-نشریه انگلیسی زبان ASTA دانشگاه یزد  به رتبه بین‌المللی در نشریات علمی کشور ارتقا یافت
با اعلام نتایج ارزیابی و رتبه بندی سال 1399 نشریات علمی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تازه‌ترین اعلام نتایج ارزیابی و رتبه‌بندی نشریات علمی در سال1399، نشریه انگلیسی زبان "Algebraic Structures and Their Applications (ASTA)" که از سوی دانشکده ریاضی دانشگاه یزد منتشر می شود را به رتبه بین‌المللی ارتقاء داد.
[5 مرداد1400]   [234 بازدید]
خبر-اخذ رتبه Q4 نشریه انگلیسی زبان دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد در پایگاه SJR
پس از ایندکس شدن در پایگاه SJR
نشریه انگلیسی زبان دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد با عنوان "Algebraic Structures and Their Applications (ASTA)" پس از ایندکس شدن در پایگاه SJR موفق به اخذ رتبه Q4 شد.
[12 خرداد1400]   [345 بازدید]
خبر-سه عضو هیأت علمی دانشگاه یزد در فهرست یک درصد دانشمندان برتر دنیا در سال2020
براساس اعلام پایگاه علمی "WOS-ESI"
پایگاه علمی "WOS-ESI" سه نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه یزد را در فهرست یک درصد دانشمندان برتر دنیا در سال2020 میلادی قرارداد.
[24 آذر1399]   [2669 بازدید]
خبر-ایندکس شدن نشریه دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد در پایگاه داده ای ریاضی zbMATH
افتخاری دیگر؛
نشریه انگلیسی زبان دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد با عنوانASTA پس ازایندکس شدن در پایگاه اسکوپوس، موفق به اخذ ایندکس در پایگاه داده ای ریاضیzbMATH در کشور آلمان شد.
[17 اردیبهشت1399]   [1440 بازدید]
خبر-اعطای مجوز برگزاری سمپوزیوم و اسکولارشیب به استاد دانشگاه یزد
در هشتمین کنگره ریاضیات اروپا؛
استاد دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد موفق به کسب مجوز برگزاری مینی سمپوزیوم و دریافت اسکولارشیپ از طرف هشتمین کنگره ریاضیات در اسلوونی شد.
[20 بهمن1398]   [1243 بازدید]
خبر-تیم دانشگاه یزد موفق به کسب مقام چهاردهم شد
در مسابقات برنامه‌نویسی ICPC:
تیم دانشگاه یزد مقام چهاردهم مسابقات برنامه‌نویسی ICPC دانشگاه صنعتی شریف، منطقه غرب آسیا را از آن خود کرد.
[1 دی1398]   [1798 بازدید]
خبر-رییس دانشکده علوم ریاضی منصوب شد
با حکم رییس دانشگاه یزد؛
دکتر قاسم بریدلقمانی، طی ابلاغی دکتر حمزه ترابی را به عنوان رییس دانشکده علوم ریاضی منصوب کرد.
[27 آذر1398]   [2108 بازدید]
خبر-تجلیل از استاد پیشکسوت علمی دانشگاه یزد
به مناسبت هفته پژوهش و فناوری:
به مناسبت هفته پژوهش و فناوری از پیشکسوت علمی، دکتر سیدمهدی کرباسی، عضو هیأت علمی بخش ریاضی کاربردی دانشکده ریاضی دانشگاه یزد تقدیر شد.
[23 آذر1398]   [1935 بازدید]
خبر-مراسم گرامیداشت روز آمار در دانشگاه یزد
به مناسبت روز ملی آمار برگزار شد:
به مناسبت اول آبانماه روز ملی آمار و برنامه ریزی مراسم گرامیداشت این روز به همت انجمن علمی ـ دانشجویی آمار و با همکاری بخش آمار دانشگاه یزد شنبه11آبانماه در دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد برگزار شد.
[12 آبان1398]   [2141 بازدید]
خبر-بازدید علمی جمعی از دانش‌آموزان دبیرستان کاشانی مهریز از دانشگاه یزد
به منظور آشنایی بیشتر با رشته‌های دانشگاهی ؛
با هماهنگی روابط عمومی دانشگاه، تعداد ۵۴ نفر از دانش‌آموزان رشته علوم تجربی و ریاضی دبیرستان پسرانه آیت الله کاشانی مهریز ، روز سه شنبه ۳۰ مهرماه با هدف آشنایی با رشته‌های دانشگاهی و مشاغل مرتبط با آن از دانشگاه یزد بازدید کردند.
[1 آبان1398]   [2107 بازدید]