مسیر جاری : صفحه اصلی | پردیس علوم | دانشکده‌ها و گروه‌ها | دانشکده علوم ریاضی | اطلاع‌رسانی | اخبار دانشکده
خبر-اعطای مجوز برگزاری سمپوزیوم و اسکولارشیب به استاد دانشگاه یزد
در هشتمین کنگره ریاضیات اروپا؛
استاد دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد موفق به کسب مجوز برگزاری مینی سمپوزیوم و دریافت اسکولارشیپ از طرف هشتمین کنگره ریاضیات در اسلوونی شد.
[20 بهمن]   [471 بازدید]
خبر-تیم دانشگاه یزد موفق به کسب مقام چهاردهم شد
در مسابقات برنامه‌نویسی ICPC:
تیم دانشگاه یزد مقام چهاردهم مسابقات برنامه‌نویسی ICPC دانشگاه صنعتی شریف، منطقه غرب آسیا را از آن خود کرد.
[1 دي]   [738 بازدید]
خبر-رییس دانشکده علوم ریاضی منصوب شد
با حکم رییس دانشگاه یزد؛
دکتر قاسم بریدلقمانی، طی ابلاغی دکتر حمزه ترابی را به عنوان رییس دانشکده علوم ریاضی منصوب کرد.
[27 آذر]   [1020 بازدید]
خبر-تجلیل از استاد پیشکسوت علمی دانشگاه یزد
به مناسبت هفته پژوهش و فناوری:
به مناسبت هفته پژوهش و فناوری از پیشکسوت علمی، دکتر سیدمهدی کرباسی، عضو هیأت علمی بخش ریاضی کاربردی دانشکده ریاضی دانشگاه یزد تقدیر شد.
[23 آذر]   [902 بازدید]
خبر-مراسم گرامیداشت روز آمار در دانشگاه یزد
به مناسبت روز ملی آمار برگزار شد:
به مناسبت اول آبانماه روز ملی آمار و برنامه ریزی مراسم گرامیداشت این روز به همت انجمن علمی ـ دانشجویی آمار و با همکاری بخش آمار دانشگاه یزد شنبه11آبانماه در دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد برگزار شد.
[12 آبان]   [867 بازدید]
خبر-بازدید علمی جمعی از دانش‌آموزان دبیرستان کاشانی مهریز از دانشگاه یزد
به منظور آشنایی بیشتر با رشته‌های دانشگاهی ؛
با هماهنگی روابط عمومی دانشگاه، تعداد ۵۴ نفر از دانش‌آموزان رشته علوم تجربی و ریاضی دبیرستان پسرانه آیت الله کاشانی مهریز ، روز سه شنبه ۳۰ مهرماه با هدف آشنایی با رشته‌های دانشگاهی و مشاغل مرتبط با آن از دانشگاه یزد بازدید کردند.
[1 آبان]   [917 بازدید]
خبر-انتصاب دانشیار دانشگاه یزد به عنوان مدیر کارگروه ‌تخصصی برنامه ریزی و گسترش آمار
با حکم معاون آموزشی وزارت علوم:
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باصدور حکمی، دکتر علی دولتی، عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد را به مدت 2 سال به عنوان مدیر کارگروه ‌تخصصی برنامه ریزی و گسترش آموزش عالی آمار منصوب کرد.
[19 تير]   [1128 بازدید]
خبر-فارغ التحصیلی ریاضی
با حضور رئیس دانشکده علوم ریاضی:
جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی ۹۴ دانشکده علوم ریاضی شامل رشته های ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر چهارم تیر ماه در تالار دکتر جلیل شاهی برگزار شد.
[10 تير]   [854 بازدید]
خبر-چهارمین کنفرانس ریاضیات مالی و کاربردها به کار خود پایان داد
با برپایی مراسم اختتامیه در دانشگاه یزد:
چهارمین کنفرانس ریاضیات مالی و کاربردها که 5 تیر ماه در دانشگاه یزد آغاز به کار کرده بود عصر ششم تیرماه به کار خود پایان داد.
[7 تير]   [976 بازدید]
خبر-کنفرانس ریاضی
با حضور سرپرست دانشگاه یزد:
چهارمین کنفرانس ریاضیات مالی و کاربردها به میزبانی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد و همکاری انجمن ریاضی، انجمن آمار و مرکز پژوهشی این دانشکده صبح امروز در تالار فرهنگ دانشگاه یزد آغاز به کار کرد.
[5 تير]   [1233 بازدید]