مسیر جاری : صفحه اصلی | پردیس علوم | دانشکده‌ها و گروه‌ها | دانشکده علوم ریاضی | اطلاع‌رسانی | اخبار دانشکده
خبر-مراسم گرامیداشت روز آمار در دانشگاه یزد
به مناسبت روز ملی آمار برگزار شد:
به مناسبت اول آبانماه روز ملی آمار و برنامه ریزی مراسم گرامیداشت این روز به همت انجمن علمی ـ دانشجویی آمار و با همکاری بخش آمار دانشگاه یزد شنبه11آبانماه در دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد برگزار شد.
[12 آبان]   [447 بازدید]
خبر-بازدید علمی جمعی از دانش‌آموزان دبیرستان کاشانی مهریز از دانشگاه یزد
به منظور آشنایی بیشتر با رشته‌های دانشگاهی ؛
با هماهنگی روابط عمومی دانشگاه، تعداد ۵۴ نفر از دانش‌آموزان رشته علوم تجربی و ریاضی دبیرستان پسرانه آیت الله کاشانی مهریز ، روز سه شنبه ۳۰ مهرماه با هدف آشنایی با رشته‌های دانشگاهی و مشاغل مرتبط با آن از دانشگاه یزد بازدید کردند.
[1 آبان]   [528 بازدید]
خبر-انتصاب دانشیار دانشگاه یزد به عنوان مدیر کارگروه ‌تخصصی برنامه ریزی و گسترش آمار
با حکم معاون آموزشی وزارت علوم:
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باصدور حکمی، دکتر علی دولتی، عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد را به مدت 2 سال به عنوان مدیر کارگروه ‌تخصصی برنامه ریزی و گسترش آموزش عالی آمار منصوب کرد.
[19 تير]   [840 بازدید]
خبر-فارغ التحصیلی ریاضی
با حضور رئیس دانشکده علوم ریاضی:
جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی ۹۴ دانشکده علوم ریاضی شامل رشته های ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر چهارم تیر ماه در تالار دکتر جلیل شاهی برگزار شد.
[10 تير]   [552 بازدید]
خبر-چهارمین کنفرانس ریاضیات مالی و کاربردها به کار خود پایان داد
با برپایی مراسم اختتامیه در دانشگاه یزد:
چهارمین کنفرانس ریاضیات مالی و کاربردها که 5 تیر ماه در دانشگاه یزد آغاز به کار کرده بود عصر ششم تیرماه به کار خود پایان داد.
[7 تير]   [727 بازدید]
خبر-کنفرانس ریاضی
با حضور سرپرست دانشگاه یزد:
چهارمین کنفرانس ریاضیات مالی و کاربردها به میزبانی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد و همکاری انجمن ریاضی، انجمن آمار و مرکز پژوهشی این دانشکده صبح امروز در تالار فرهنگ دانشگاه یزد آغاز به کار کرد.
[5 تير]   [948 بازدید]
خبر-پنجمین سمینار تخصصی نظریه قابلیت اعتماد و کاربردهای آن به کار خود پایان داد
روز پنجشنبه ۲۹ فروردین ماه؛
اختتامیه پنجمین سمینار تخصصی نظریه قابلیت اعتماد روز پنجشنبه 29 فروردین ماه در پردیس علوم دانشگاه یزد برگزار شد.
[30 فروردين]   [811 بازدید]
خبر-پنجمین سمینار تخصصی نظریه قابلیت اعتماد در دانشگاه یزد برگزار شد
به مدت دو روز؛
پنجمین سمینار نظریه قابلیت اعتماد روز چهارشنبه 28 فروردین ماه با حضور جمعی از استادان و دانشجویان در تالار فرهنگ دانشگاه یزد برگزار شد.
[29 فروردين]   [1343 بازدید]
خبر-دومین دوره مسابقه موشک‌های کاغذی در دانشگاه یزد برگزار شد
باحضور ۲۸ تیم؛
دومین دوره مسابقه موشک‌های کاغذی به همت آزمایشگاه هندسه کامپیوتری و سیستم‌های دینامیکی و انجمن علمی دانشجویان دانشکده علوم ریاضی در سالن ورزشی امام علی (ع) برگزار شد.
[22 اسفند]   [891 بازدید]
خبر-نخستین کرسی نظریه پردازی و آزاد اندیشی در دانشگاه یزد برگزار شد
با عنوان «ریاضیات موثر»؛
با همکاری حوزه‌های معاونت پژوهش و فناوری و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد اولین کرسی آزاد اندیشی دانشگاه یزد با عنوان «ریاضیات موثر» در تالار فرهنگ دانشگاه یزد برگزار شد.
[21 اسفند]   [2628 بازدید]