مسیر جاری : صفحه اصلی | پردیس علوم | دانشکده‌ها و گروه‌ها | دانشکده علوم ریاضی | اطلاع‌رسانی | اخبار دانشکده
خبر-ایندکس شدن نشریه دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد در پایگاه داده ای ریاضی zbMATH
افتخاری دیگر؛
نشریه انگلیسی زبان دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد با عنوانASTA پس ازایندکس شدن در پایگاه اسکوپوس، موفق به اخذ ایندکس در پایگاه داده ای ریاضیzbMATH در کشور آلمان شد.
[17 ارديبهشت]   [823 بازدید]
خبر-اعطای مجوز برگزاری سمپوزیوم و اسکولارشیب به استاد دانشگاه یزد
در هشتمین کنگره ریاضیات اروپا؛
استاد دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد موفق به کسب مجوز برگزاری مینی سمپوزیوم و دریافت اسکولارشیپ از طرف هشتمین کنگره ریاضیات در اسلوونی شد.
[20 بهمن]   [678 بازدید]
خبر-تیم دانشگاه یزد موفق به کسب مقام چهاردهم شد
در مسابقات برنامه‌نویسی ICPC:
تیم دانشگاه یزد مقام چهاردهم مسابقات برنامه‌نویسی ICPC دانشگاه صنعتی شریف، منطقه غرب آسیا را از آن خود کرد.
[1 دي]   [1045 بازدید]
خبر-رییس دانشکده علوم ریاضی منصوب شد
با حکم رییس دانشگاه یزد؛
دکتر قاسم بریدلقمانی، طی ابلاغی دکتر حمزه ترابی را به عنوان رییس دانشکده علوم ریاضی منصوب کرد.
[27 آذر]   [1289 بازدید]
خبر-تجلیل از استاد پیشکسوت علمی دانشگاه یزد
به مناسبت هفته پژوهش و فناوری:
به مناسبت هفته پژوهش و فناوری از پیشکسوت علمی، دکتر سیدمهدی کرباسی، عضو هیأت علمی بخش ریاضی کاربردی دانشکده ریاضی دانشگاه یزد تقدیر شد.
[23 آذر]   [1142 بازدید]
خبر-مراسم گرامیداشت روز آمار در دانشگاه یزد
به مناسبت روز ملی آمار برگزار شد:
به مناسبت اول آبانماه روز ملی آمار و برنامه ریزی مراسم گرامیداشت این روز به همت انجمن علمی ـ دانشجویی آمار و با همکاری بخش آمار دانشگاه یزد شنبه11آبانماه در دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد برگزار شد.
[12 آبان]   [1155 بازدید]
خبر-بازدید علمی جمعی از دانش‌آموزان دبیرستان کاشانی مهریز از دانشگاه یزد
به منظور آشنایی بیشتر با رشته‌های دانشگاهی ؛
با هماهنگی روابط عمومی دانشگاه، تعداد ۵۴ نفر از دانش‌آموزان رشته علوم تجربی و ریاضی دبیرستان پسرانه آیت الله کاشانی مهریز ، روز سه شنبه ۳۰ مهرماه با هدف آشنایی با رشته‌های دانشگاهی و مشاغل مرتبط با آن از دانشگاه یزد بازدید کردند.
[1 آبان]   [1194 بازدید]
خبر-انتصاب دانشیار دانشگاه یزد به عنوان مدیر کارگروه ‌تخصصی برنامه ریزی و گسترش آمار
با حکم معاون آموزشی وزارت علوم:
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری باصدور حکمی، دکتر علی دولتی، عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد را به مدت 2 سال به عنوان مدیر کارگروه ‌تخصصی برنامه ریزی و گسترش آموزش عالی آمار منصوب کرد.
[19 تير]   [1328 بازدید]
خبر-فارغ التحصیلی ریاضی
با حضور رئیس دانشکده علوم ریاضی:
جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی ۹۴ دانشکده علوم ریاضی شامل رشته های ریاضی، آمار و علوم کامپیوتر چهارم تیر ماه در تالار دکتر جلیل شاهی برگزار شد.
[10 تير]   [1094 بازدید]
خبر-چهارمین کنفرانس ریاضیات مالی و کاربردها به کار خود پایان داد
با برپایی مراسم اختتامیه در دانشگاه یزد:
چهارمین کنفرانس ریاضیات مالی و کاربردها که 5 تیر ماه در دانشگاه یزد آغاز به کار کرده بود عصر ششم تیرماه به کار خود پایان داد.
[7 تير]   [1190 بازدید]