مسیر جاری : صفحه اصلی | پردیس علوم | دانشکده‌ها و گروه‌ها | گروه زیست‌شناسی | اطلاع‌رسانی | اخبار گروه
اخبار گروه زیست‌شناسی-نخستین نشست علمی زیست فناوری در دانشگاه یزد برگزار شد
با همکاری ستاد توسعه زیست فناوری کشور
اولین نشست علمی زیست فناوری با همکاری ستاد توسعه زیست فناوری کشور صبح روز چهارشنبه هشتم دی ماه سال جاری به صورت مجازی در دانشگاه یزد برگزار شد.
[11 دی1400]   [360 بازدید]
خبر-فراوانی انتقادها و پیشنهادها درباره سه شنبه‌های سبز نشانگر حساسیت محیط زیستی است
دکتر احد ستوده:
عضو کمیته فرهنگی آموزشی مدیریت سبز دانشگاه یزد انتقادها و پیشنهادهای فراوانی را که درخصوص نحوه اجرای طرح سه شنبه های سبز در دانشگاه مطرح می شود، نشانه ای از حساسیت محیط زیستی دانشگاهیان عنوان کرد.
[1 دی1398]   [1674 بازدید]
خبر-اختتامیه ششمین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی
در تالار فرهنگ دانشگاه یزد برگزار شد:
ششمین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی به میزبانی دانشگاه یزد، پنج شنبه دوم آبانماه در تالار فرهنگ به کار خود پایان داد.
[4 آبان1398]   [1760 بازدید]
خبر-ششمین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی ایران در دانشگاه یزد آغاز به کار کرد
با حضور رییس انجمن فیزیولوژی گیاهی ایران؛
ششمین کنفرانس ملی فیزیولوژی گیاهی ایران روز چهارشنبه اول آبان با حضور رییس و عضو انجمن فیزیولوژی گیاهی ایران، سرپرست دانشگاه یزد، پژوهشگران، محققان و دانشجویان رشته زیست شناسی در تالار دکتر جلیل شاهی آغاز به کار کرد.
[1 آبان1398]   [2242 بازدید]
خبر-ضرورت نظارت شدید در حوزه تولید محصولات ارگانیک
رییس انجمن ایمنی زیستی کشور مطرح کرد:
همایش بیوتکنولوژی میکوریزا و مهندسی ژنتیک، روز شنبه 11 خردادماه به همت انجمن علمی زیست شناسی دانشگاه یزد و با حضور رییس انجمن ایمنی زیستی کشور در پردیس علوم دانشگاه یزد برگزار شد.
[11 خرداد1398]   [2024 بازدید]
خبر-سومین سمپوزیوم ژنتیک، کاربردها و چالش ها برگزار شد
11 اسفند؛
به همت اعضای هیات علمی ژنتیک گروه زیست شناسی دانشگاه یزد، سومین سمپوزیوم ژنتیک، کاربردها و چالش ها روز شنبه 11 اسفند در این دانشگاه برگزار شد.
[13 اسفند1397]   [3294 بازدید]