مسیر جاری : صفحه اصلی | پردیس علوم | اطلاع‌رسانی | اخبار پردیس
خبر-استقلال‌‌ واقعی پردیس‌ها نیازمند اقدامات جدی‌تر است
رییس پردیس علوم:
برنامه گفتگو با رؤسای پردیس‌ها را این بار با گفت‌و شنودی صمیمانه با دکتر محمد‌رضا نوربالا، رییس پردیس علوم پی‌ می‌گیریم. وی در این گفتگو ضمن معرفی ساختار سازمانی این پردیس به بیان وضعیت امور آموزشی و پژوهشی در این مجموعه می‌پردازد. دکتر نوربالا بر این باور است که دستیابی به اهداف اصلی تشکیل پردیس‌های آموزشی در دانشگاه یزد، نیازمند اقدامات جدی‌تری برای استقلال‌ واقعی آن‌هاست.
[20 مرداد]   [1011 بازدید]
خبر-انتخاب استاد دانشگاه یزد به عنوان یکی از سرآمدان علمی کشور در سال 9۸
بنابر اعلام فدراسیون سرآمدان علمی ایران؛
دکتر حمیدرضا زارع عضو هیات علمی دانشگاه یزد در فهرست سرآمدان علمی کشور در سال 9۸ قرار گرفت.
[31 ارديبهشت]   [3295 بازدید]
خبر-سخنرانی استاد دانشگاه هاروارد در دانشگاه یزد/ سمینار آنلاین همزمان با 15 دانشگاه از سراسر کشور
22مین جلسه‌ باشگاه فیزیک یزد؛
22مین جلسه‌ باشگاه فیزیک یزد با سخنرانی دکتر کامران وفا از دانشگاه هاروارد آمریکا به صورت سمینار آنلاین همزمان با 15 دانشگاه از سراسر کشور با موضوع معمای سیاهچاله‌ها ۲۳ اردیبهشت‌ماه در دانشگاه یزد برگزار شد.
[25 ارديبهشت]   [2202 بازدید]
خبر-پنجمین سمینار تخصصی نظریه قابلیت اعتماد و کاربردهای آن به کار خود پایان داد
روز پنجشنبه ۲۹ فروردین ماه؛
اختتامیه پنجمین سمینار تخصصی نظریه قابلیت اعتماد روز پنجشنبه 29 فروردین ماه در پردیس علوم دانشگاه یزد برگزار شد.
[30 فروردين]   [1707 بازدید]
خبر-پنجمین سمینار تخصصی نظریه قابلیت اعتماد در دانشگاه یزد برگزار شد
به مدت دو روز؛
پنجمین سمینار نظریه قابلیت اعتماد روز چهارشنبه 28 فروردین ماه با حضور جمعی از استادان و دانشجویان در تالار فرهنگ دانشگاه یزد برگزار شد.
[29 فروردين]   [2109 بازدید]
خبر-دومین دوره مسابقه موشک‌های کاغذی در دانشگاه یزد برگزار شد
باحضور ۲۸ تیم؛
دومین دوره مسابقه موشک‌های کاغذی به همت آزمایشگاه هندسه کامپیوتری و سیستم‌های دینامیکی و انجمن علمی دانشجویان دانشکده علوم ریاضی در سالن ورزشی امام علی (ع) برگزار شد.
[22 اسفند]   [1684 بازدید]
خبر-نخستین کرسی نظریه پردازی و آزاد اندیشی در دانشگاه یزد برگزار شد
با عنوان «ریاضیات موثر»؛
با همکاری حوزه‌های معاونت پژوهش و فناوری و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد اولین کرسی آزاد اندیشی دانشگاه یزد با عنوان «ریاضیات موثر» در تالار فرهنگ دانشگاه یزد برگزار شد.
[21 اسفند]   [5144 بازدید]
خبر-سومین سمپوزیوم ژنتیک، کاربردها و چالش ها برگزار شد
11 اسفند؛
به همت اعضای هیات علمی ژنتیک گروه زیست شناسی دانشگاه یزد، سومین سمپوزیوم ژنتیک، کاربردها و چالش ها روز شنبه 11 اسفند در این دانشگاه برگزار شد.
[13 اسفند]   [2053 بازدید]
اخبار پردیس علوم-تقدیر از بانوان کارمند پردیس علوم به مناسبت روز زن
رییس اداره امور پشتیبانی پردیس علوم خبر داد.
به مناسبت هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر، چندتن از مسئولان پردیس علوم از بانوان کارمند این پردیس تجلیل کردند.
[7 اسفند]   [881 بازدید]
خبر-برگزاری نهمین کنفرانس فیزیک ذرات و میدان ها در دانشگاه یزد
24 بهمن ماه؛
نهمین دوره کنفرانس فیزیک ذرات و میدان ها با حضور جمعی از استادان، پیشکسوتان، محققان و دانشجویان کشوری روز چهارشنبه 24 بهمن ماه در دانشگاه یزد برگزار شد.
[25 بهمن]   [1842 بازدید]