مسیر جاری : صفحه اصلی | پردیس مهریز | اطلاع‌رسانی | اخبار پردیس
خبر-جشن روز مهندس در پردیس مهریز دانشگاه یزد برگزار شد
به مناسبت روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس
به مناسبت زادروز خواجه نصیرالدین طوسی و نام‌گذاری پنجم اسفندماه به نام روز مهندس در کشور، جشن روز مهندس عصر دیروز در پردیس مهریز دانشگاه یزد به صورت نیمه‌حضوری برگزار شد.
[6 اسفند1399]   [566 بازدید]
اخبار پردیس مهریز-جشن عید غدیر خم و دهة امامت و ولایت در پردیس مهریز، به صورت مجازی  برگزار شد.
در پردیس مهریز انجام شد:
به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ،بسیج دانشجویی پردیس ودانشجویان تیم آنتن مدیای پردیس مهریز جشن عید غدیرخم و دهه ولایت و امامت در محل پردیس مهریز به صورت مجازی برگزار گردید.
[25 مرداد1399]   [395 بازدید]
خبر-تقویت ارتباط با جامعه و صنعت در اولویت برنامه‌های پردیس مهریز
با هدف تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت، دو نشست پی‌درپی روز پنج شنبه 29 خرداد با حضور جمعی از مسئولان و کارشناسان ذی‌ربط در شهرستان مهریز برگزارشد.
[3 تیر1399]   [1756 بازدید]
خبر-برگزاری چهارمین پیش همایش عدالت ترمیمی در دانشگاه یزد
با هدف بررسی نقش‌آفرینی سازمان‌های مردم نهاد و فعالان اجتماعی:
چهارمین پیش همایش بین المللی عدالت ترمیمی با عنوان نقش سازمان‌های مردم نهاد در ایجاد شهر ترمیمی روز چهارشنبه چهارم دی‌ماه 1398 به همت انجمن های علمی حقوق و فقه و حقوق دانشگاه یزد و پردیس مهریز و با همکاری دبیر‌خانه همایش بین المللی عدالت ترمیمی در دانشگاه یزد برگزار شد.
[5 دی1398]   [1313 بازدید]
خبر-برگزاری همایش روابط زوجین در پردیس مهریز
23آذرماه جاری:
با همت و همکاری پردیس مهریز، دانشگاه یزد و هیأت روضه الشهدا شهرستان مهریز، نشستی ویژه خواهران با موضوع روابط بین زوجین و تربیت جنسی در روز شنبه مورخ 23 آذرماه در تالار مهر این پردیس برگزار شد.
[26 آذر1398]   [1221 بازدید]
خبر-مشارکت دانشجویان پردیس مهریز در کاشت نهال
با هدف مشارکت در حفظ منابع ملی:
به مناسبت 14آذر مصادف با روز جهانی خاک، دانشجویان پردیس مهریز دانشگاه یزد همگام با سراسر کشور اقدام به کاشت نهال کردند.
[23 آذر1398]   [1363 بازدید]
خبر-برگزاری روز خلاقیت و نشاط در پردیس مهریز
با حضور معاون پژوهش و فناوری؛
دومین دوره رویداد روز خلاقیت و نشاط به همت دانشکده مهندسی کامپیوتر، روز جمعه22 آذر با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه یزد، دانشجویان و استادان در پردیس مهریز دانشگاه یزد برگزار شد.
[23 آذر1398]   [1796 بازدید]
خبر-برنامه‌های پردیس مهریز به مناسبت بزرگداشت روز قانون اساسی
تازه ‌های خبری از پردیس مهریز:
بزرگداشت روز قانون اساسی، به همت اعضای انجمن علمی حقوق پردیس مهریز در تالار شهید منتظرقائم دانشگاه یزد برگزار شد.
[18 آذر1398]   [1318 بازدید]
خبر-بازدید دانشجویان پردیس مهریز از خانه سالمندان این شهرستان
با هدف آشنایی با مشکلات و راه‌های مقابله با سالمندی:
دانشجویان گروه روان‌شناسی پردیس مهریز، سه‌شنبه 12آذرماه از خانه سالمندان این شهر بازدید کردند.
[12 آذر1398]   [1471 بازدید]
خبر-اولین هم اندیشی دانشجویان مهندسی کامپپوتر در پردیس مهریز
با هدف آشنایی با ایده های نو و انتقال تجارب؛
اولین هم اندیشی دانشجویان مهندسی کامپیوتر پردیس مهریز، روز سه شنبه 5 آذر ماه در تالار امید پردیس مهریز برگزار شد.
[9 آذر1398]   [1150 بازدید]