مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت فرهنگی و اجتماعی (قدیم) | اطلاع‌رسانی | اخبار
خبر-امروز تروریست ها به رسانه‌های زرد و معاند پناهنده می شوند و در بین ما زندگی می‌کنند
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد
انجمن دفاع از قربانیان تروریسم با همکاری دانشگاه یزد، نهادهای استان، استانداری، بنیاد شهید و امور ایثارگران و شهرداری یزد، همزمان با چهل و یکمین سالگرد فاجعه تروریستی هفتم تیر، به منظور تبیین تروریسم در بستر پناهندگی و بزرگداشت شهدای والامقام هفتم تیر، نشستی را با عنوان "پناهندگی و تروریسم" در حاشیه اجلاس پنجاهم شورای حقوق بشر سازمان ملل ، با حضور اساتید، وکلا، قضات، مسئولین و شخصیت های استانی، خانواده های شهدای ترور و دانشجویان دانشگاه یزد، به صورت حضوری و وبینار برگزار کرد.
[8 تیر1401]   [334 بازدید]
خبر-جلسه آستان قدس
با هدف معرفی مدل و استفاده از دیدگاه دانشگاهیان
نخستین نشست تخصصی مدل تعالی طیب با حضور نمایندگان موسسه کیفیت رضوی و چند تن از مسئولان و اعضای هیأت علمی دانشگاه یزد روز شنبه چهارم تیرماه در تالار اندیشه برگزار شد.
[5 تیر1401]   [448 بازدید]
خبر-ضیافت اندیشه
دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری منتشر کرد
دوره و کارگاه آموزشی ضیافت اندیشه ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه یزد با موضوع انقلاب اسلامی، جهان امروز و فرصت های آینده از روز جمعه ۲۷ خردادماه امسال بمدت ۴ روز متوالی در تالار اندیشه این دانشگاه به صورت حضوری برگزار شد.
[2 تیر1401]   [579 بازدید]
خبر-بزرگداشت شهید چمران
با سخنرانی نماینده بنیاد فرهنگی شهیدچمران
همایش بزرگداشت روز بسیج اساتید با سخنرانی نماینده بنیاد فرهنگی شهید دکتر مصطفی چمران و با حضور دانشگاهیان استان یزد صبح امروز چهارشنبه اول تیرماه در تالار فرهنگ دانشگاه یزد برگزار شد.
[1 تیر1401]   [421 بازدید]
خبر-بیانیه کانون بسیج اساتید دانشگاه یزد به مناسبت روز بسیج اساتید
در آستانه سالروز شهادت دکتر چمران صادر شد:
کانون بسیج اساتید دانشگاه یزد با صدور بیانیه ای سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران و روز بسیج اساتید را گرامی داشت.
[30 خرداد1401]   [133 بازدید]
خبر-نردبان
با برگزاری یک رویداد علمی فرهنگی دو روزه
مسئولان و اعضای سابق انجمن های علمی-دانشجویی دانشگاه یزد در اقدامی ابتکاری تحت عنوان رویداد نردبان طی دو روز تجربیات علمی و اجرایی خود را با دانشجویان و اعضای جدید این انجمن ها به اشتراک گذاشتند.
[29 خرداد1401]   [548 بازدید]
خبر-سنگ آهن
با هدف ایده پردازی برای رفع چالش های نوپدید
به مناسبت گرامی داشت هفته محیط زیست و تحکیم پیوند میان محیط زیست و معدن، جمعی از دانشجویان و استادان انجمن علمی محیط زیست دانشگاه یزد به دعوت شرکت سنگ آهن مرکزی ایران بافق از این معدن بازدید کردند.
[29 خرداد1401]   [287 بازدید]
خبر-رییس دانشگاه دیدگاه خود را درباره عفاف و حجاب تشریح کرد
در جمع نمایندگان دختر نهادها و تشکل‌های دانشجویی
رییس دانشگاه یزد در نشستی با حضور نمایندگان دختر نهادها و تشکل‌های دانشجویی با تأکید بر اهمیت و اولویت کار فرهنگی در حوزه عفاف و حجاب به تشریح دیدگاه خود در این باره پرداخت.
[23 خرداد1401]   [1366 بازدید]
خبر-جشن روز دختر
گزارش تصویری
به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س) و روز دختر، جشن رزهای صورتی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه یزد شامگاه سه شنبه 17 خردادماه جاری برگزار شد.
[18 خرداد1401]   [421 بازدید]
خبر-کرسی آزاد اندیشی - حجاب
با همکاری دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
موافقان و مخالفان طرح حجاب قانونی در دانشگاه یزد در نشستی که صبح امروز 17 خردادماه به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در تالار فرهنگ برگزار شد، به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.
[17 خرداد1401]   [759 بازدید]