مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت فرهنگی و اجتماعی | اطلاع‌رسانی | اخبار
خبر-مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال امام (ره) و شهدای 15خرداد در دانشگاه یزد برگزار شد
گزارش تصویری
مراسم بزرگداشت ارتحال حضرت امام خمینی(ره) رهبر کبیرانقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و گرامیداشت شهدای قیام خونین15 خرداد صبح امروز در جوار گلزار شهدای دانشگاه یزد برگزار شد.
[12 خرداد1400]   [668 بازدید]
خبر-دانشجوی دانشگاه یزد در سی و پنجمین جشنواره ملی قرآن و عترت اول شد
در بخش آوایی و در رشته حفظ کل قرآن کریم
دانشجوی دانشگاه یزد در مرحله ملی سی و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور موفق به کسب مقام اول این جشنواره در رشته حفظ کل قرآن کریم شد.
[5 خرداد1400]   [703 بازدید]
خبر-نماز عید سعید فطر در صحن مسجد امام حسن(ع) دانشگاه یزد برگزار شد
گزارش تصویری
نماز باشکوه عید سعید فطر به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی حرزاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه یزد صبح امروز با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی و با حضور جمع کثیری از نمازگزاران در صحن مسجد دانشگاه برگزار شد.
[23 اردیبهشت1400]   [803 بازدید]
خبر-برگزاری مراسم احیای شب‌های قدر در محوطه مسجد دانشگاه یزد
گزارش تصویری:
مراسم احیای شب‌های قدر به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد و با همکاری دفتر نهاد مقام معظم رهبری در شب‌های 11، 13 و15 اردیبهشت‌ ماه با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در محوطه مسجد و در جوار شهدای گمنام این دانشگاه برگزار می‌شود.
[13 اردیبهشت1400]   [1067 بازدید]
خبر-استقبال سبز نهادهای دانشجویی دانشگاه یزد از سال نو
استقبال سبز نهادهای دانشجویی دانشگاه یزد از سال نو
مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد اقدامات و برنامه‌های انجام گرفته از سوی نهادهای دانشجویی این دانشگاه در آستانه سال نو را تشریح شد.
[27 اسفند1399]   [418 بازدید]
خبر-سومین جشن یک انگشت عسل در دانشگاه یزد برگزارشد
با هدف ترویج ازدواج جوانان
جشن یک انگشت عسل3 به همت کانون قرآن عترت آل یاسین و اداره امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.
[27 اسفند1399]   [414 بازدید]
خبر-مشارکت کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه یزد در طرح ملی قرار مهربانی
گزارش تصویری
به مناسبت ماه مبارک رجب و فرارسیدن ایام البیض، سرپرست حوزه مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد، معاون امور جوانان هلال احمر استان و تعدادی از اعضای کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه یزد با اهدای خون در طرح ملی "قرار مهربانی" شرکت کردند.
[10 اسفند1399]   [206 بازدید]
خبر-جشن روز پدر در صحن دانشگاه یزد برگزار شد
به مناسبت میلاد حضرت علی(ع) و گرامیداشت روز پدر
مراسم جشن ولادت امیرالمومنین(ع) و گرامیداشت روز پدر به همت هیأت امام هادی(ع) و همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد صبح امروز با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در صحن دانشجو برگزار شد.
[6 اسفند1399]   [803 بازدید]
خبر-جشن روز مهندس در پردیس مهریز دانشگاه یزد برگزار شد
به مناسبت روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس
به مناسبت زادروز خواجه نصیرالدین طوسی و نام‌گذاری پنجم اسفندماه به نام روز مهندس در کشور، جشن روز مهندس عصر دیروز در پردیس مهریز دانشگاه یزد به صورت نیمه‌حضوری برگزار شد.
[6 اسفند1399]   [615 بازدید]
خبر-روز
با حضور هیأت رییسه دانشگاه
به مناسبت زادروزحضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت روز زن، گردهمایی بانوان شاغل در دانشگاه یزد صبح امروز با حضور هیأت رییسه دانشگاه در صحن دانشجو برگزار شد.
[18 بهمن1399]   [877 بازدید]