مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی | حوزه معاونت | تحصیلات تکمیلی | اطلاع‌رسانی | اخبار
خبر-جلسه هماهنگی المپیاد علمی- دانشجویی برگزار شد
با حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی؛
جلسه هماهنگی برگزاری بیست و پنجمین المپیاد علمی – دانشجویی با حضور معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه یزد، رئیس گروه استعدادهای درخشان دانشگاه و نمایندگان دانشکده ها و گروه های آموزشی در تالار اندیشه برگزار شد.
[22 آبان]   [310 بازدید]
خبر-پذیرش بیش از 1200 دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه یزد
در سال تحصیلی جدید؛
در سال تحصیلی جدید، 1217 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه یزد پذیرش شدند.
[31 شهريور]   [497 بازدید]
خبر-  106 دانشجوی دکترا در دانشگاه یزد پذیرش شدند
در سال تحصیلی جدید؛
در سال تحصیلی 98-99 ، 106 دانشجوی دکترا در دانشگاه یزد پذیرش شدند.
[16 شهريور]   [1214 بازدید]
خبر-به کارگیری پژوهشگران پسادکتری در دانشگاه یزد
با تصویب شیوه‌نامه دوره پژوهشی پسا دکتری داخلی
مدیر امور پژوهشی دانشگاه یزد اعلام کرد تا کنون 28 نفر پژوهشگر پسادکتری از طریق بنیاد نخبگان، صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و مصوب داخلی دانشگاه در دانشگاه یزد به کار گرفته شده اند
[20 خرداد]   [979 بازدید]
خبر-برگزاری دوره آموزشی آشنایی با فرآیند مصاحبه دکتری
دوره آموزشی آشنایی با فرآیند مصاحبه دکتری، روز شنبه 18 خردادماه به همت اداره توسعه منابع انسانی دانشگاه یزد و با حضورکارشناسان این حوزه در تالار اندیشه این دانشگاه برگزار شد.
[18 خرداد]   [798 بازدید]
خبر-اعلام اسامی پذیرفته شدگان بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد
اسامی پذیرفته شدگان بدون آزمون مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی 98- 99 دانشگاه یزد اعلام شد.
[12 خرداد]   [3264 بازدید]
اطلاعیه-مرحله دوم (ارزیابی تخصصی) آزمون نیمه متمرکز دکتری سال تحصیلی 99-1398