مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی | حوزه معاونت | تحصیلات تکمیلی | اطلاع‌رسانی | اخبار
سازمان همکاری فضایی آسیا- اقیانوسیه در دانشگاه‌های کشور چین در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری بورس تحصیلی ارائه می‌دهد.
[3 دی1401]   [96 بازدید]
آخرین مهلت دفاع از پایان‌نامه/ رساله دانشجویان تحصیلات تکمیلی در نیمسال اول 02- 1401 تمدید گردید.
[16 آذر1401]   [593 بازدید]
مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه یزد در نظر دارد با همکاری مرکز زبان آموزی دانشگاه نهمین دوره آزمون زبان انگلیسی را برگزار نماید.
[18 آبان1401]   [208 بازدید]
خبر-واگذاری مسئولیت های جدید به چند نفر از دانشگاهیان دانشگاه یزد
با صدور ابلاغ های جداگانه انجام شد
استاندار یزد و رییس دانشگاه یزد با صدور ابلاغ های جداگانه مسئولیت‌های جدیدی را به چند نفر از دانشگاهیان این دانشگاه واگذار کردند.
[22 مرداد1401]   [1112 بازدید]
خبر-دانشجویان مستعد دانشگاه یزد در طرح شهید وزوایی ثبت نام کنند
تا 15 تیرماه فرصت باقی است
رییس گروه استعدادهای درخشان دانشگاه یزد از دانشجویان و دانش آموختگان حائز شرایط ممتازی که در مهرماه سال جاری در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به عنوان دانشجوی نوورود مشغول به تحصیل خواهند شد، خواست تا 15 تیرماه امسال در طرح شهید وزوایی ثبت نام کنند.
[20 خرداد1401]   [1637 بازدید]