مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی | حوزه معاونت | تحصیلات تکمیلی | اطلاع‌رسانی | اخبار
  • تمام موارد اختیاری می باشند.
  • با انتخاب هریک از گروهها، اخبار مربوط به آن گروه را مشاهده خواهید کرد. برای بازگشت به حالت اولیه کلید "نمایش همگی" را فشار دهید
عنوان
نام گروه
  • یک گروه را انتخاب کنید...
تاریخ مخابره از
تاریخ مخابره تا
عنوان
گروه
تاریخ انتشار
تاریخ مخابره
اطلاعیه‌های تحصیلات تکمیلی-برگزاری سی و یکمین جشنواره دانشجوی نمونه
مراسم نهایی سی و یکمین جشنواره دانشجوی نمونه در سال تحصیلی جاری برگزار می گردد.
[17 بهمن1402]   [51 بازدید]
اطلاعیه‌های تحصیلات تکمیلی-برگزاری اولین جشنواره دانشجویی ترجمان دانش توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد
معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد جشنواره ای با عنوان "اولین جشنواره دانشجویی ترجمان دانش" برگزار می نماید.
[15 بهمن1402]   [51 بازدید]
اطلاعیه‌های تحصیلات تکمیلی-بورسیه تحصیلی در دانشگاه‌های کشور مالزی
در چهارچوب مبادلات فرهنگی، علمی و آموزشی میان کشور ایران و مالزی، دولت مالزی بورس تحصیلی کارشناسی‌ارشد اعطا می‌نماید.
[20 خرداد1402]   [307 بازدید]
اخبار تحصیلات تکمیلی-بورس تحصیلی در دانشگاه های کشور چین
سازمان همکاری فضایی آسیا- اقیانوسیه در دانشگاه‌های کشور چین در مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری بورس تحصیلی ارائه می‌دهد.
[3 دی1401]   [629 بازدید]
اطلاعیه‌های تحصیلات تکمیلی-اطلاعیه برگزاری نهمین دوره آزمون بسندگی زبان انگلیسی دانشگاه یزد
مرکز آموزش‌های آزاد دانشگاه یزد در نظر دارد با همکاری مرکز زبان آموزی دانشگاه نهمین دوره آزمون زبان انگلیسی را برگزار نماید.
[18 آبان1401]   [715 بازدید]