مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی | حوزه معاونت | تحصیلات تکمیلی | اطلاع‌رسانی | اخبار
خبر-برای ثبت‌نام در آزمون بسندگی زبان انگلیسی تا 16 مهرماه فرصت باقی است
برای اولین بار در دانشگاه یزد برگزار می‌شود
مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه یزد از دانشجویان مقطع دکترای این دانشگاه خواست برای ثبت‌نام در آزمون بسندگی زبان انگلیسی حداکثر تا شانزدهم مهرماه جاری اقدام کنند.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه یزد اعلام کرد:
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه یزد عصر امروز پس از پایان جلسه شورای آموزشی با صدور اطلاعیه‌ای از برگزاری غیرحضوری امتحانات پایان ترم این دانشگاه و افزودن یک هفته مطالعه آزاد به برنامه امتحانات پایان نیمسال تحصیلی جاری خبرداد.
[18 خرداد1399]   [2 بازدید]
خبر-امتحانات پایان ترم دروس نظری دانشگاه یزد غیرحضوری شد
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه یزد اعلام کرد:
[18 خرداد1399]   [2846 بازدید]
خبر-جلسه هماهنگی المپیاد علمی- دانشجویی برگزار شد
با حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی؛
جلسه هماهنگی برگزاری بیست و پنجمین المپیاد علمی – دانشجویی با حضور معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه یزد، رئیس گروه استعدادهای درخشان دانشگاه و نمایندگان دانشکده ها و گروه های آموزشی در تالار اندیشه برگزار شد.
[22 آبان1398]   [1221 بازدید]
خبر-پذیرش بیش از 1200 دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه یزد
در سال تحصیلی جدید؛
در سال تحصیلی جدید، 1217 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه یزد پذیرش شدند.
[31 شهریور1398]   [1637 بازدید]