• تمام موارد اختیاری می باشند.
  • با انتخاب هریک از گروهها، اخبار مربوط به آن گروه را مشاهده خواهید کرد. برای بازگشت به حالت اولیه کلید "نمایش همگی" را فشار دهید
عنوان
نام گروه
  • یک گروه را انتخاب کنید...
تاریخ مخابره از
تاریخ مخابره تا
عنوان
گروه
تاریخ انتشار
تاریخ مخابره
خبر-فراخوان پذیرش بدون آزمون مقاطع کارشناسی‌ ارشد و دکتری دانشگاه یزد
به شیوه استاد محور برای سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳؛
دانشگاه یزد از میان داوطلبان واجد شرایط ثبت‌نام بدون آزمون مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری به شیوه استادمحور برای سال تحصیلی ۱۴۰۴ - ۱۴۰۳ دانشجو می‌پذیرد.
[24 تیر1403]   [88 بازدید]
خبر-درخشش دانشجویان دانشگاه یزد در مرحله اول بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در سال ۱۴۰۳
رییس مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه یزد خبر داد:
دانشجویان دانشگاه یزد در مرحله منطقه‌ای بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی درخششی چشمگیر داشتند و از بین دانشجویان شرکت کننده در قطب شماره ۶، تعداد ۳۳ نفر به مرحله کشوری المپیاد راه یافتند.
[13 تیر1403]   [625 بازدید]
خبر-برگزاری آزمون مرحله اول بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی (مرحله منطقه‌ای) در دانشگاه یزد
با برنامه ریزی و نظارت مرکز استعداد‌های درخشان دانشگاه؛
آزمون مرحله اول بیست و نهمین المپیاد علمی دانشجویی کشور در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ با برنامه ریزی و نظارت مرکز استعداد‌های درخشان دانشگاه یزد با حضور حدود ۱۰۰ دانشجو، در روز جمعه ۳۱ فروردین‌ماه در دانشگاه یزد برگزار شد.
[1 اردیبهشت1403]   [489 بازدید]
خبر-اسامی ۵۱ دانشجوی برگزیده طرح شهراد در سال تحصیلی جاری اعلام شد
از سوی مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه یزد؛
اسامی ۵۱ نفر از برگزیدگان طرح شهراد سال تحصیلی 1403-1402 دانشگاه یزد از سوی مرکز استعدادهای درخشان این دانشگاه منتشر شد.
[25 بهمن1402]   [2236 بازدید]
خبر-تجلیل از دانشجویان برتر المپیادی دانشگاه یزد با طعم شب یلدا
شامگاه سه‌شنبه ۲۸ آذرماه؛
مراسم تجلیل از برگزیدگان المپیاد علمی دانشجویی و دانشجویان برگزیده در دانشگاه یزد به همراه جشن یلدا شامگاه گذشته با حضور جمع کثیری از دانشجویان، مسئولان و اعضای هیات علمی در سالن آمفی‌تئاتر این دانشگاه برگزار شد.
[29 آذر1402]   [2060 بازدید]