خبر-لیست اسامی دانشجویان منتخب طرح شهراد
گروه استعدادهای درخشان دانشگاه یزد منتشر کرد؛
گروه استعدادهای درخشان دانشگاه یزد، لیست اسامی دانشجویان منتخب طرح شهراد در سال تحصیلی 98-99 این دانشگاه را منتشر کرد.
[25 دي]   [1603 بازدید]
خبر-تیم دانشگاه یزد موفق به کسب مقام چهاردهم شد
در مسابقات برنامه‌نویسی ICPC:
تیم دانشگاه یزد مقام چهاردهم مسابقات برنامه‌نویسی ICPC دانشگاه صنعتی شریف، منطقه غرب آسیا را از آن خود کرد.
[1 دي]   [903 بازدید]
خبر-دانشجویان در فرآیند توسعه استان نقش اصلی دارند
استاندار یزد مطرح کرد:
مراسم بزرگداشت روز دانشجو و تقدیر از دانشجویان برگزیده دانشگاه یزد، شامگاه یک شنبه 17 آذرماه با حضور استاندار یزد، دانشگاهیان و دانشجویان در تالار دکتر جلیل شاهی برگزار شد.
[18 آذر]   [911 بازدید]
خبر-اسامی دانشجویان 2درصد برتر را اعلام کرد
از سوی مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه یزد:
براساس آمار مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه یزد اسامی دانشجویان ممتاز2درصد برتر سال تحصیلی 97-98 این دانشگاه منتشر شد.
[9 آذر]   [1755 بازدید]
خبر-اسامی دانشجویان 5درصد برتر را اعلام کرد
از سوی مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه یزد:
براساس آمار مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه یزد اسامی دانشجویان ممتاز 5درصد برتر تا پایان سال تحصیلی 97-98 این دانشگاه منتشر شد.
[9 آذر]   [1039 بازدید]
خبر-جلسه هماهنگی المپیاد علمی- دانشجویی برگزار شد
با حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی؛
جلسه هماهنگی برگزاری بیست و پنجمین المپیاد علمی – دانشجویی با حضور معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه یزد، رئیس گروه استعدادهای درخشان دانشگاه و نمایندگان دانشکده ها و گروه های آموزشی در تالار اندیشه برگزار شد.
[22 آبان]   [692 بازدید]
خبر-کسب جایزه علمی دکتر کاظمی آشتیانی بنیاد ملی نخبگان
افتخار آفرینی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی نساجی ؛
دکتر مهدی حسن زاده مقدم اباتری، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه یزد، موفق به کسب جایزه علمی دکتر کاظمی آشتیانی بنیاد ملی نخبگان شد.
[28 مهر]   [2382 بازدید]