خبر-فراخوان ثبت نام دانشجویان مستعد و برتر دانشگاه در طرح شهراد
مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه اعلام کرد
مرکز استعدادهای درخشان دانشگاه یزد با انتشار یک فراخوان از دانشجویان مستعد و برتر دانشگاه یزد دعوت کرد برای بهره مندی از حمایت ها و مزایای طرح شهراد حداکثر تا 15 آذرماه جاری ثبت نام کنند.
[7 آذر1401]   [727 بازدید]
خبر-14 نفر دانشجویان دانشگاه یزد در مرحله نهایی بیست و هفتمین المپیاد علمی دانشجویی کشور  افتخار آفریدند
با کسب رتبه های برتر در رشته های مختلف
از 33 نفر از دانشجویان دانشگاه یزد که در مرحله نهایی بیست و هفتمین المپیاد علمی دانشجویی شرکت کرده بودند 14 نفر موفق به کسب رتبه برتر شدند.
[5 آذر1401]   [2205 بازدید]
خبر-اسامی دانشجویان ممتاز دانشگاه یزد در مقطع کارشناسی اعلام شد
از سوی مرکز استعدادهای درخشان
رییس گروه استعدادهای درخشان دانشگاه یزد اسامی دانشجویان 2 درصد برتر هر رشته در سال تحصیلی 1401-1400 و همچنین اسامی دانشجویان 5 درصد برتر هر ورودی تا پایان سال تحصیلی 1401-1400 را اعلام کرد.
[5 آذر1401]   [2090 بازدید]
خبر-اسامی برگزیدگان طرح شهید وزوایی در دانشگاه یزد اعلام شد
از سوی بنیاد ملی نخبگان
بنیاد ملی نخبگان اسامی نه نفر از دانشجویان دانشگاه یزد را به عنوان برگزیدگان طرح شهید وزوایی اعلام کرد.
[15 آبان1401]   [1114 بازدید]
خبر-دانشگاه یزد در کنکور سراسری امسال دانشجوی بورسیه شغلی می پذیرد
برای اولین بار در کشور
با حمایت استاندار یزد و همراهی اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و تجارت و دفتر نخبگان و نیز با مساعدت صنایع استان، دانشگاه یزد برای اولین بار در کشور تعدادی از داوطلبان کنکور سراسری را در رشته های فنی، علوم انسانی و اجتماعی و علوم پایه در قالب طرح بورسیه شغلی در صنعت جذب می کند.
[12 مرداد1401]   [8568 بازدید]