مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی | اطلاع‌رسانی | اخبار
خبر-آزمون زبان انگلیسی دوره دکتری دانشگاه یزد برگزار شد
برای اولین بار در دانشگاه یزد:
نخستین دوره آزمون زبان انگلیسی دکتری دانشگاه یزد با تدابیر بهداشتی ویژه، عصر یکشنبه بیستم مهرماه در سالن غدیر برگزار شد.
[21 مهر]   [1172 بازدید]
خبر-برای ثبت‌نام در آزمون بسندگی زبان انگلیسی تا 16 مهرماه فرصت باقی است
برای اولین بار در دانشگاه یزد برگزار می‌شود
مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه یزد از دانشجویان مقطع دکترای این دانشگاه خواست برای ثبت‌نام در آزمون بسندگی زبان انگلیسی حداکثر تا شانزدهم مهرماه جاری اقدام کنند.
[5 مهر]   [967 بازدید]
خبر-سال تحصیلی جدید در دانشگاه یزد از 29 شهریورماه آغاز می‌شود
بر اساس تقویم آموزشی دانشگاه
بر اساس تقویم آموزشی دانشگاه، نیمسال تحصیلی جدید دانشگاه یزد از 29 شهریورماه جاری آغاز می‌شود و تا 18 دی‌ماه امسال ادامه خواهد داشت. دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی روزهای 18 و 19 شهریورماه فرصت دارند در سامانه جامع آموزشی این دانشگاه موسوم به سامانه گلستان، واحدهای درسی خود را انتخاب کنند.
[12 شهريور]   [1426 بازدید]
خبر-گزارش هشتمین جلسه دور هفتم هیات ممیزه دانشگاه یزد
دو عضو هیأت علمی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
در هشتمین جلسه از دوره هفتم هیأت ممیزه دانشگاه یزد که روز چهارشنبه اول مرداد ماه 1399 برگزار شد، چند مورد درخواست ارتقای مرتبه بررسی گردیده و با ارتقای مرتبه دو نفر از اعضای هیأت علمی موافقت شد.
[1 مرداد]   [1172 بازدید]
خبر- نشست ویژه کمیسیون فرعی شورای تأمین استان برای برگزاری آزمون دکترا
در دانشگاه یزد برگزار شد
نشست کمیسیون فرعی شورای تأمین استان یزد با هدف بحث و تبادل نظر درباره امور اجرایی و حفاظتی آزمون سراسری دکترای سال 99 روز شنبه 21 تیرماه جاری با حضور نمایندگان سازمان‌ها و ادارات ذی‌ربط در تالار شهیدصدوقی دانشگاه یزد برگزار شد.
[22 تير]   [840 بازدید]
خبر- در شرایط فعلی با برگزاری دروس عملی به صورت حضوری مخالفیم
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه:
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه یزد با بیان اینکه در شرایط فعلی برگزاری دروس عملی به صورت حضوری برای دانشجویان و استادان مخاطره‌آمیز است، اظهار داشت: به رؤسای پردیس‌ها ابلاغ شده است به منظور استفاده حداکثری از فضای مجازی برای برگزاری این‌ دروس در بازه زمانی 28 تیرماه تا 23 مردادماه امسال برنامه‌ریزی کنند.
[19 تير]   [1266 بازدید]
خبر-بیش از 3000 نفر در استان یزد در دو حوزه برگزاری آزمون دکتری حضور خواهند یافت
پنجشنبه 26 تیرماه امسال
نماینده تام‌الاختیار دانشگاه یزد در برگزاری آزمون‌های سراسری اعلام کرد: آزمون دکتری امسال طبق دستورعمل‌های ابلاغ شده و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی روز پنجشنبه 26 تیرماه همزمان با سراسر کشور در استان یزد نیز با حضور 3124 نفر داوطلب در حوزه‌های امتحانی دانشگاه یزد و آموزشکده فنی شهید صدوقی برگزار خواهدشد.
[17 تير]   [965 بازدید]
خبر-امکان رهگیری عملکرد دانشجویان در سامیاد امتحان وجود دارد
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه:
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه یزد با اشاره به برخی گلایه‌مندی‌های مطرح‌شده از سوی دانشجویان مبنی بر ناتمام ماندن فرایند ذخیره‌سازی پاسخ‌ها در سامانه سامیاد امتحان گفت: خوشبختانه امکان رهگیری عملکرد دانشجو در سامانه وجود دارد و هرگونه ادعایی در این خصوص قابل بررسی است.
[13 تير]   [1468 بازدید]
خبر-خبرهای خوش معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه برای دانشجویان
در آستانه برگزاری امتحانات غیرحضوری پایان ترم مطرح شد:
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه یزد از امکان لغو تأثیر منفی نمره یکی از دروس غیرحضوری دانشجویان در معدل نهایی و همچنین موجه شدن غیبت‌های فراتر از حد مجاز آنان بنا بر تشخیص استادان خبرداد.
[5 تير]   [4408 بازدید]
خبر-مانور غیرحضوری آزمون‌های پایان ترم در دانشگاه یزد برگزار شد
روز چهارشنبه ۲۸ خردادماه جاری
مانور غیرحضوری آزمون‌های پایان ترم دانشگاه یزد با هدف آشنایی دانشجویان با نحوه شرکت در آزمون‌های مجازی پایان ترم و شناسایی و رفع مشکلات احتمالی، روز چهارشنبه ۲۸ خردادماه امسال در سه نوبت برگزار شد.
[30 خرداد]   [947 بازدید]