مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت اداری و مالی | اطلاع‌رسانی | اخبار
خبر-بازدید هیأت رییسه دانشگاه یزد از مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه ISC
با هدف گسترش همکاری‏های علمی و تحقیقاتی:
هیأت رییسه دانشگاه یزد با هدف توسعه‌ی همکاری‌های علمی و تحقیقاتی، روز چهارشنبه یازدهم دی ماه ۹۸ از مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) بازدید کردند.
[14 دي]   [626 بازدید]
خبر-بازدید هیأت رییسه دانشگاه یزد از دانشگاه شیراز
با هدف گسترش همکاری‏ها و انتقال تجارب:
نشست مشترک هیأت رییسه دانشگاه یزد و دانشگاه شیراز با هدف گسترش همکاری‌ها و انتقال تجارب چهارشنبه گذشته در دانشگاه شیراز برگزار شد.
[14 دي]   [1081 بازدید]
خبر-نشست مدیران امور اداری منطقه 6 آموزش عالی کشور برگزار شد
با حضور رئیس مناطق اداری و پشتیبانی وزارت علوم؛
نشست مدیران وکارشناسان امور اداری منطقه 6 آموزش عالی کشور با حضور رئیس مناطق امور اداری و پشتیبانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاون اداری و مالی دانشگاه یزد و مدیران امور اداری دانشگاه‌های این منطقه روز چهارشنبه 27 آذرماه در دانشگاه یزد برگزار شد.
[1 دي]   [690 بازدید]
خبر-دیدار رییس دانشگاه یزد با مدیران و کارکنان امور مالی دانشگاه یزد
به مناسبت 15آذرماه، روز حسابدار:
به مناسبت 15آذرماه، روز حسابدار و هفته جهانی حسابداری، جلسه‌ای با حضور رییس دانشگاه یزد، معاون اداری- مالی و مدیر امور مالی و کارکنان حوزه مالی دانشگاه، شنبه 16آذرماه برگزار شد.
[17 آذر]   [420 بازدید]
خبر-مسئولیت جدید مدیر امور اداری دانشگاه یزد
با حکم مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم؛
رییس شورای سیاستگذاری مناطق و مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم ؛ علیرضا شاکر اردکانی، مدیر امور اداری دانشگاه یزد را به عنوان عضو کمیته بررسی و تدوین ماموریت شورای سیاستگذاری مناطق منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منصوب کرد.
[22 آبان]   [1090 بازدید]
خبر-انتصابات جدید در دانشگاه یزد
طی ابلاغ‌های جداگانه صورت گرفت:
اخیرا تنی چند از مسوولان جدید در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی و اجرایی دانشگاه یزد منصوب شدند.
[6 آبان]   [1409 بازدید]
خبر-برگزاری دوره آموزشی بهبود سیستم ها  در دانشگاه یزد
به همت اداره توسعه منابع انسانی،
دوره آموزشی بهبود سیستم ها ، روز شنبه چهارم آبان ماه با حضور کارکنان دانشگاه یزد در تالار فرهنگ این دانشگاه برگزار شد.
[4 آبان]   [568 بازدید]
خبر-هنر مدیران به توانایی ارائه راهکار در شرایط سخت است
معاون اداری و مالی دانشگاه یزد:
نشست هم اندیشی مدیران بودجه دانشگاه های منطقه 6 کشور، روز چهارشنبه سوم مهرماه با حضور معاون اداری و مالی و رییس برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه یزد، مدیران و کارشناسان بودجه و مدیران مالی دانشگاه های منطقه 6 کشور به میزبانی دانشگاه یزد برگزار شد.
[3 مهر]   [614 بازدید]
خبر-ضرورت تدوین منشور اخلاق حرفه ای کارکنان دانشگاه
سرپرست دانشگاه یزد در جشن روز کارمند مطرح کرد:
سرپرست دانشگاه یزد در مراسم گرامیداشت روز کارمند خواستار تدوین منشور اخلاق حرفه ای کارکنان دانشگاه یزد به منظور ارتقای سطح دانشگاه شد.
[8 شهريور]   [839 بازدید]
خبر-کلید موفقیت دانشگاه استفاده از توانمندی های سرمایه های انسانی است
رئیس اداره توسعه منابع انسانی دانشگاه یزد:
واحد توسعه منایع انسانی دانشگاه یزد که پیش از این با نام اداره رفاه شناخته می شد برنامه های آموزشی و رفاهی متعددی در دستور کار دارد. به همین منظور و به بهانه گرامیداشت هفته دولت با دکتر مهدی سبک رو رئیس اداره توسعه منابع انسانی دانشگاه یزد گفتگو کردیم.
[7 شهريور]   [676 بازدید]