مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت اداری و مالی | اطلاع‌رسانی | اخبار
خبر-دغدغه اصلی دانشگاه، حفظ سلامت دانشگاهیان است
گفتگو با معاون اداری و مالی دانشگاه یزد:
شاید یکی از پرچالش‌ترین حوزه‌های دانشگاه یزد در ایام شیوع ویروس کرونا، حوزه معاونت اداری و مالی دانشگاه و آن هم به دلیل گستره فعالیت‌های آن در پشتیبانی از سایر واحدهاست. حضور تمام وقت مسؤولان و کارشناسان این حوزه در روزهای مخاطره‌آمیز و پراسترس پایان سال گذشته و حتی بعضا در تعطیلات ابتدای سال جدید گواه روشنی بر تعهد و ایثار آنان برای تسهیل امور و توسعه و تعالی دانشگاه است.روابط عمومی دانشگاه اخیرا با هدف آشنایی بیشتر با فعالیت‌های انجام گرفته در این حوزه و تدابیر اندیشیده شده برای مقابله با چالش‌های ناشی از این بحران گفتگوی مبسوطی را با معاون اداری ومالی دانشگاه انجام داد. دکتر علی مروتی در این گفتگو با ابراز امیدواری نسبت به بازگشت روزهای پرشور و پرنشاط دانشگاه، دغدغه اصلی این معاونت در امور اجرایی دانشگاه را حفظ سلامت دانشگاهیان می‌داند و در عین حال بر این نکته تأکید می‌کند که در امورمالی نیز، راضی به ضرر هیچ کسی نیست.
[3 ارديبهشت]   [1345 بازدید]
خبر-انتصابات جدید در دانشگاه
طی ابلاغ های جداگانه ؛
اخیرا با صدور ابلاغ‌هایی جداگانه، تنی چند از مسؤولان دانشگاه یزد در بخش‌های مختلف منصوب شدند.
[23 فروردين]   [2150 بازدید]
خبر-چگونگی حضور کارکنان دانشگاه یزد از روز شنبه ۱۶ فروردین
بخشنامه معاونت اداری و مالی دانشگاه
معاونت اداری و مالی دانشگاه یزد با صدور بخشنامه‌ای نحوه حضور کارکنان ستادی و غیر هیأت علمی دانشگاه یزد از روز شنبه ۱۶ فروردین ماه سالجاری را تشریح کرد.
[14 فروردين]   [2257 بازدید]
خبر-نشست کارمندان زن دانشگاه یزد با اعضای هیات رییسه
به مناسبت روز بزرگداشت مقام زن؛
به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز بزرگداشت مقام زن، کارمندان زن دانشگاه یزد با اعضای هیات رییسه این دانشگاه در تالار فرهنگ دیدار و گفتگو کردند.
[28 بهمن]   [1157 بازدید]
خبر-دویست و بیست و نهمین نشست شورای دانشگاه برگزار شد
به میزبانی پردیس علوم انسانی و اجتماعی
دویست و بیست و نهمین جلسه شورای دانشگاه هفته گذشته به میزبانی پردیس علوم انسانی و اجتماعی برگزار شد.
[21 بهمن]   [1717 بازدید]
خبر-انتصابات جدید در دانشگاه یزد
با حکم ریاست دانشگاه؛
رییس دانشگاه یزد طی ابلاغی دکتر عباسعلی حیدری و دکتر بهمن کیانی را به مدت دوسال به ترتیب به عنوان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی برق و معاون پژوهشی دانشکده منابع طبیعی و کویر شناسی و ریاست پژوهشکده مناطق خشک و بیابانی معرفی کرد.
[16 بهمن]   [1321 بازدید]
خبر-دانشگاه یزد در ردیف پنج دانشگاه سرآمد در توسعه سرمایه انسانی
در هفتمین کنفرانس ملی توسعه سرمایه انسانی؛
در هفتمین کنفرانس ملی آموزش و توسعه سرمایه انسانی، از دانشگاه یزد به عنوان یکی از پنج دانشگاه سرآمد در این حوزه تقدیر شد.
[10 بهمن]   [2579 بازدید]
خبر-مدیرامور اداری دانشگاه یزد، دبیر منطقه شش آموزش عالی کشور شد
با حکم مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم؛
رییس شورای سیاستگذاری مناطق و مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم؛ علیرضا شاکر اردکانی، مدیر امور اداری دانشگاه یزد را به عنوان دبیر منطقه 6 آموزش عالی کشور و عضو شورای سیاستگذاری مناطق منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم منصوب کرد.
[8 بهمن]   [888 بازدید]
خبر-بازدید هیأت رییسه دانشگاه یزد از مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه ISC
با هدف گسترش همکاری‏های علمی و تحقیقاتی:
هیأت رییسه دانشگاه یزد با هدف توسعه‌ی همکاری‌های علمی و تحقیقاتی، روز چهارشنبه یازدهم دی ماه ۹۸ از مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) بازدید کردند.
[14 دي]   [850 بازدید]
خبر-بازدید هیأت رییسه دانشگاه یزد از دانشگاه شیراز
با هدف گسترش همکاری‏ها و انتقال تجارب:
نشست مشترک هیأت رییسه دانشگاه یزد و دانشگاه شیراز با هدف گسترش همکاری‌ها و انتقال تجارب چهارشنبه گذشته در دانشگاه شیراز برگزار شد.
[14 دي]   [3209 بازدید]