مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت اداری و مالی | اطلاع‌رسانی | اخبار
خبر-مسئولیت جدید مدیر امور اداری دانشگاه یزد
با حکم مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم؛
رییس شورای سیاستگذاری مناطق و مدیرکل منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم ؛ علیرضا شاکر اردکانی، مدیر امور اداری دانشگاه یزد را به عنوان عضو کمیته بررسی و تدوین ماموریت شورای سیاستگذاری مناطق منابع انسانی و پشتیبانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری منصوب کرد.
[22 آبان]   [988 بازدید]
خبر-انتصابات جدید در دانشگاه یزد
طی ابلاغ‌های جداگانه صورت گرفت:
اخیرا تنی چند از مسوولان جدید در حوزه های مختلف آموزشی، پژوهشی و اجرایی دانشگاه یزد منصوب شدند.
[6 آبان]   [1275 بازدید]
خبر-برگزاری دوره آموزشی بهبود سیستم ها  در دانشگاه یزد
به همت اداره توسعه منابع انسانی،
دوره آموزشی بهبود سیستم ها ، روز شنبه چهارم آبان ماه با حضور کارکنان دانشگاه یزد در تالار فرهنگ این دانشگاه برگزار شد.
[4 آبان]   [497 بازدید]
خبر-هنر مدیران به توانایی ارائه راهکار در شرایط سخت است
معاون اداری و مالی دانشگاه یزد:
نشست هم اندیشی مدیران بودجه دانشگاه های منطقه 6 کشور، روز چهارشنبه سوم مهرماه با حضور معاون اداری و مالی و رییس برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه یزد، مدیران و کارشناسان بودجه و مدیران مالی دانشگاه های منطقه 6 کشور به میزبانی دانشگاه یزد برگزار شد.
[3 مهر]   [542 بازدید]
خبر-ضرورت تدوین منشور اخلاق حرفه ای کارکنان دانشگاه
سرپرست دانشگاه یزد در جشن روز کارمند مطرح کرد:
سرپرست دانشگاه یزد در مراسم گرامیداشت روز کارمند خواستار تدوین منشور اخلاق حرفه ای کارکنان دانشگاه یزد به منظور ارتقای سطح دانشگاه شد.
[8 شهريور]   [773 بازدید]
خبر-کلید موفقیت دانشگاه استفاده از توانمندی های سرمایه های انسانی است
رئیس اداره توسعه منابع انسانی دانشگاه یزد:
واحد توسعه منایع انسانی دانشگاه یزد که پیش از این با نام اداره رفاه شناخته می شد برنامه های آموزشی و رفاهی متعددی در دستور کار دارد. به همین منظور و به بهانه گرامیداشت هفته دولت با دکتر مهدی سبک رو رئیس اداره توسعه منابع انسانی دانشگاه یزد گفتگو کردیم.
[7 شهريور]   [606 بازدید]
خبر-کارمندان دانشگاه، سرمایه های انسانی برای تحقق اهداف دانشگاه هستند
معاون اداری و مالی دانشگاه یزد:
بیش از 340 نفر در مجموعه ی دانشگاه یزد و در واحدهای مختلف فعالیت می کنند. این نیروها شامل نیروهای رسمی، پیمانی و قراردادی هستند علاوه بر این تعداد قابل توجهی نیز در قالب نیروهای شرکتی در بخش هایی از دانشگاه مشغول به کار هستند. دانشگاه یزد با مجموعه سرمایه های انسانی خود برای رسیدن به اهداف بلند مدتش تلاش می کند. به بهانه روز کارمند با دکتر علی مروتی شریف‌آبادی معاون اداری و مالی دانشگاه یزد گفتگو کردیم.
[4 شهريور]   [613 بازدید]
خبر-مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه یزد، عضو شورای راهبری توسعه مدیریت استان شد
با حکم استاندار یزد:
استاندار یزد در حکمی ، دکتر سیدمحمود زنجیرچی را به مدت دو سال به عنوان عضو شورای راهبری توسعه مدیریت استان منصوب کرد.
[14 مرداد]   [614 بازدید]
خبر-تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، نیازمند همکاری همه ی واحدهاست
معاون اداری مالی دانشگاه یزد:
مطرح شدن بحث اقتصاد مقاومتی در سال 92 و برجسته شدن آن در سال 95 از سوی مقام معظم رهبری، سبب شده است تدوین اهداف سیاسی، اقتصادی و علمی کشور بر اساس الگوی اقتصاد مقاومتی باشد.
[28 خرداد]   [664 بازدید]
خبر-ارسال هدایای اعضای هیات علمی و کارمندان دانشگاه یزد به مناطق سیل زده
محموله کمک های اعضای هیات علمی و کارمندان دانشگاه یزد به سیل زدگان لرستان، در روز یک شنبه 12 خردادماه ارسال شد.
[12 خرداد]   [777 بازدید]