مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت پژوهش و فناوری | اطلاع‌رسانی | اخبار
خبر-پویش دانشجویی
در ملاقات دانشجویان با رییس اداره آزمایشگاه مرکزی
در نشستی که با حضور جمعی از دانشجویان دانشگاه یزد و رییس اداره آزمایشگاه مرکزی این دانشگاه برگزارشد، دانشجویان ضمن آشنایی با خدمات و امکانات آزمایشگاه مذکور، از جزییات و نحوه شرکت در پویش دانشجویی هفته پژوهش نیز آگاه شدند.
[6 آذر1401]   [551 بازدید]
خبر-گزارش برگزاری مراسم هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار در دانشگاه یزد
کتابخانه مرکزی دانشگاه یزد منتشر کرد
کتابخانه مرکزی دانشگاه یزد در گزارشی اهم فعالیت های انجام شده در این هفته را اعلام کرد.
[2 آذر1401]   [228 بازدید]
خبر-برنامه‌های دانشگاه یزد در هفته کتاب و کتابخوانی اعلام شد
برگزاری نمایشگاه، کارگاه و مراسم
رییس کتابخانه مرکزی، مرکز اسناد و مدارک علمی دانشگاه از برگزاری نمایشگاه، کارگاه و مراسم همراه با اختصاص تخفیف های ویژه برای خرید کتاب به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در دانشگاه یزد خبر داد.
[22 آبان1401]   [839 بازدید]
خبر-برگزاری نمایشگاه کتاب های انتشارات دانشگاه یزد با 35 درصد تخفیف
از 21 تا 25 آبان ماه 1401
رییس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و مدارک علمی دانشگاه یزد از برگزاری نمایشگاه حضوری و فروش کتاب های انتشارات این دانشگاه با 35 درصد تخفیف در بازه زمانی 21 تا 25 آبان ماه جاری خبر داد.
[21 آبان1401]   [944 بازدید]
خبر-دانشگاه یزد؛ میزبان برگزاری رویداد ملی "تا ثریا" در استان یزد
چهارشنبه 11 آبان ماه 1401
رییس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه الغدیر استان یزد از برگزاری رویداد ملی «تاثریا» در استان خبر داد.
[9 آبان1401]   [513 بازدید]
خبر-نخستین شماره گاهنامه داخلی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه یزد منتشر شد
نشریه الکترونیک
به همت کارشناسان حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه یزد نشریه ای با عنوان "گاهنامه داخلی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه یزد" منتشر شد.
[8 آبان1401]   [357 بازدید]
خبر-پژوهش و فناوری
با حضور نمایندگان نهادهای اجرایی و مسئولان کمیته های تخصصی
اولین نشست ستاد استانی سال جهانی علوم پایه دوشنبه 25 مهرماه 1401 با حضور مسئولان کمیته‌های تخصصی ستاد و نمایندگان نهادهای اجرایی استان در تالار اندیشه دانشگاه یزد برگزار شد.
خبر-تفاهم نامه همکاری سازمان ملی بهره وری ایران، استانداری یزد، سازمان مدیریت و برنامه ریزی و دانشگاه یزد امضا شد
با هدف توسعه همکاری های مشترک و اجرای پروژه های تحقیقاتی کاربردی
با عنایت به پیشینه تاریخی یزد و ظرفیت استان در حوزه بهره وری و با هدف تحقق سهم بهره وری در رشد اقتصادی کشور، بهبود بهره وری در حوزه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و همچنین تقویت و توسعه همکاری نهادهای متولی بهره وری در استان یزد و سازمان ملی بهرهوری ایران، تفاهم نامه همکاری مشترک مابین سازمان ملی بهره وری ایران، استانداری یزد، سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد و دانشگاه یزد منعقد شد.
خبر-دانشگاه یزد امسال سه مقام برتر را در جشنواره شهید رجایی از آن خود کرد
امسال برای اولین بار در سه محور مختلف
دانشگاه یزد امسال در جشنواره شهید رجایی موفق به کسب سه مقام برتر در شاخص‌های عمومی و اختصاصی ابلاغی سازمان اداری و استخدامی کشور و مدیر برتر استانی شد.
خبر-نشریه انگلیسی زبان دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد موفق به کسب رتبه "ب" شد
بر اساس ارزیابی کمیسیون نشریات وزارت عتف
بر اساس ارزیابی اخیر کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مجله انگلیسی زبان بین‌المللی بخش آمار دانشکده علوم ریاضی دانشگاه یزد با عنوان Journal of statistical Modelling: Theory and Applications (JSMTA) موفق به کسب رتبه ب شد.
[28 شهریور1401]   [525 بازدید]