مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت پژوهش و فناوری | اطلاع‌رسانی | اخبار
خبر- ترجمه کتاب کووید 19 با همکاری دانشگاه یزد و دانشگاه علوم پزشکی
تجربیات کادر درمانی دانشکده ژجیانگ چین در دسترس فارسی‌زبانان
دانشیار دانشگاه یزد با همکاری چند تن از کادر علمی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد،کتاب دستورعمل پیشگیری و درمان کووید ۱۹ را ترجمه و منتشر کردند.
[3 خرداد]   [422 بازدید]
خبر-مهمترین هدف ما ارتقای دانشگاه یزد به دانشگاه مولد سرمایه و کار آفرین
گفتگو با معاون پژوهش و فناوری دانشگاه
معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه نقش بسزایی در بستر سازی، مدیریت و گسترش فعالیت های پژوهشی و افزایش توانِ بالقوة تحقیقاتی دانشگاه برعهده دارد. سیاستگذاری و ارائة خدمات در بخش پژوهش، فناوری و ارتباط با صنعت به منظور ارتقاء بخشیدن به جایگاهِ ملّی و بین المللی از جمله اهداف برجستة معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه است. این مهم، با تلاش بی وقفه تحقق پذیر است.
[27 ارديبهشت]   [701 بازدید]
خبر-انتصابات جدید در دانشگاه
طی ابلاغ های جداگانه ؛
اخیرا با صدور ابلاغ‌هایی جداگانه، تنی چند از مسؤولان دانشگاه یزد در بخش‌های مختلف منصوب شدند.
[23 فروردين]   [2149 بازدید]
خبر-دویست و بیست و نهمین نشست شورای دانشگاه برگزار شد
به میزبانی پردیس علوم انسانی و اجتماعی
دویست و بیست و نهمین جلسه شورای دانشگاه هفته گذشته به میزبانی پردیس علوم انسانی و اجتماعی برگزار شد.
[21 بهمن]   [1715 بازدید]
خبر-نشست مشترک مسئولان پژوهشی دانشگاه با اعضای هیأت علمی دانشکده منابع طبیعی و کویرشناسی
به گزارش دریافتی از دانشکده منابع طبیعی و کویرشناسی:
به گزارش دریافتی از دانشکده منابع طبیعی و کویرشناسی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، به همراه سایر مدیران حوزه پژوهش و فناوری در شورای عمومی دانشکده منابع طبیعی حضور یافتند.
[20 بهمن]   [767 بازدید]
خبر- شورای هماهنگی مراکز آموزشی عالی برگزار شد
با حضور معاونان و روسای پژوهشی دانشگاه های استان؛
شورای هماهنگی مراکز آموزش عالی استان با محوریت بررسی سند طرح تحول همکاری دانشگاه با صنعت و جامعه روز پنجشنبه 17بهمن‏ماه در سالن کنفرانس ریاست دانشگاه یزد برگزار شد.
[19 بهمن]   [628 بازدید]
خبر-انتصابات جدید در دانشگاه یزد
با حکم ریاست دانشگاه؛
رییس دانشگاه یزد طی ابلاغی دکتر عباسعلی حیدری و دکتر بهمن کیانی را به مدت دوسال به ترتیب به عنوان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی برق و معاون پژوهشی دانشکده منابع طبیعی و کویر شناسی و ریاست پژوهشکده مناطق خشک و بیابانی معرفی کرد.
[16 بهمن]   [1321 بازدید]
خبر-دورهمی شرکت‌های مستقر در اداره نوآوری دانشگاه با مسئولان
با هدف شبکه‌سازی برگزار شد:
به همت اداره نوآوری و مرکز رشد دانشگاه یزد و با هدف ایجاد روابط صمیمی‌تر و شبکه‌سازی بین شرکت‌ها و مسئولان اجرایی شرکت‌های مستقر در این اداره، یک برنامه دورهمی روز چهارشنبه دوم بهمن‌ماه در مکان شتابدهنده برگزار شد.
[3 بهمن]   [481 بازدید]
خبر-تشکیل شورای نظریه‌پردازی در دانشگاه یزد
به همت معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه یزد:
با هدف زمینه‌سازی برای ایجاد فضای گفت و گو و حمایت از نظریه‌پردازی در دانشگاه‌ها، معاون حمایت و امور استان‌های دبیرخانه هیأت حمایت از کرسی‌های نظریه‌پردازی، نقد در جلسه روزسه‌شنبه 24دی‌ماه هیأت رییسه دانشگاه یزد حضور یافت و به تشریح آیین‌نامه و نحوه فعالیت‌های این هیأت پرداخت.
[28 دي]   [910 بازدید]
خبر-دومین همایش ملی معماری فضاهای دانشگاهی در حال برگزاری است
به میزبانی دانشگاه یزد؛
آیین افتتاحیه دومین همایش ملی معماری فضاهای دانشگاهی صبح روز سه شنبه 17 دی ماه با حضور معاون اداری و مالی و مدیرکل اداره کل نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاون وزیر مسکن و شهرسازی، مسئولان کشوری و استانی و دانشجویان در تالار دکتر جلیل شاهی برگزار شد.
[17 دي]   [1003 بازدید]