مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت پژوهش و فناوری | کانون‌های تفکر | کانون تفکر اقتصاد یزد | اطلاع‌رسانی | گزارش‌های خبری
خبر-اصلاح ساختار اقتصادی استان به کمک تحقیقات علمی، نگاه‌های تجربی و مستندات قانونی
در کانون تفکر اقتصاد دانشگاه یزد مطرح شد:
کانون تفکر اقتصاد دانشگاه یزد، اول آذرماه سالجاری با محوریت تکمیل و جمع بندی بیانیه توزیع درآمد به صورت مجازی (اسکایپ) تشکیل جلسه داد.
[5 آذر]   [56 بازدید]
خبر-توسعه نامتوازن صنایع در استان یزد، بلای جان اقتصاد و محیط زیست
در کانون تفکر اقتصاد دانشگاه یزد مطرح شد:
کانون تفکر اقتصاد دانشگاه یزد روز شنبه هفدهم آبان ماه جاری با محوریت بحث و جمع‌‌بندی بیانیه توزیع درآمد به صورت مجازی (اسکایپ) تشکیل جلسه داد.
[21 آبان]   [129 بازدید]
خبر-بحران نابرابری ها؛ استان یزد جزو 10 استان با بالاترین ضریب جینی است
در پنجاه و ششمین نشست کانون تفکر اقتصاد یزد مطرح شد :
کانون تفکر اقتصاد دانشگاه یزد روز شنبه 19مهرماه 1399 به صورت مجازی تشکیل جلسه داد و به بحث و بررسی تعیین کننده های توزیع درآمد در استان و پیشنهاداتی برای کنترل رشد نابرابری ها پرداخت.
[22 مهر]   [431 بازدید]
خبر-کانون تفکر اقتصاد دانشگاه یزد برای سومین بار بیانیه داد
با موضوع مدیریت ابعاد اقتصادی بحران کرونا با تاکید بر مشاغل غیررسمی
سومین بیانیه کانون تفکر اقتصاد با موضوع "مدیریت ابعاد اقتصادی بحران کرونا با تأکید بر مشاغل غیررسمی" منتشر شد.
[19 مهر]   [380 بازدید]
خبر-در پنجاه و پنجمین نشست کانون تفکر اقتصاد دانشگاه یزد صورت گرفت:
در پنجاه و پنجمین نشست کانون تفکر اقتصاد دانشگاه یزد صورت گرفت:
کانون تفکر اقتصاد دانشگاه یزد پنجاه و ششمین نشست خود را با محوریت " بررسی روند و وضعیت شاخص های نابرایری در استان " روز شنبه مورخ 29 شهریورماه 1399 به صورت مجازی برگزار کرد.
[3 مهر]   [309 بازدید]