مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت پژوهش و فناوری | کانون‌های تفکر | کانون تفکر اقتصاد یزد | اطلاع‌رسانی | گزارش‌های خبری
خبر-ارتباط صنعت و دانشگاه
کانون تفکر اقتصاد دانشگاه یزد چهل و ششمین نشست خود با محوریت " ارتباط صنعت و دانشگاه" را روز شنبه مورخ 28 دیماه 1398 برگزار کرد.
[30 دي]   [273 بازدید]
خبر-آسیب شناسی رابطه صنعت و دانشگاه
کانون تفکراقتصاد دانشگاه یزد، روز شنبه مورخ 14 دیماه 1398، چهل و پنجمین نشست خودبا محوریت ارتباط صنعت و دانشگاه را در محل اتاق بازرگانی،صنایع, معادن و کشاورزی استان برگزار کرد.
[16 دي]   [409 بازدید]
خبر-پتانسیل های بخش خصوصی در تقویت حوزه های تعاملی صنعت و دانشگاه
کانون تفکر اقتصادد دانشگاه یزد چهل و چهارمین نشست خود را روز شنبه مورخ 30آذرماه 1398 با حضور جمعی از مدیران ارشد استان و ریاست دانشگاه یزد ، در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان برگزار کرد.
[3 دي]   [285 بازدید]
خبر-تقویت زمینه های تعامل میان دانشگاه و  دستگاه های اجرایی استانی وزارت امور اقتصاد و دارایی
کانون تفکر اقتصاد دانشگاه یزد چهل و سومین نشست خود را در مکان اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان ، با حضور مدیران ارشد این سازمان و ریاست دانشگاه یزد تشکیل داد.
[30 آذر]   [418 بازدید]
خبر-بررسی رابطه دانشگاه و صنعت در دستور کار کانون تفکر اقتصاد یزد
کانون تفکر اقتصاد دانشگاه یزد، چهل و دومین نشست خود را، روز شنبه 16 آذرماه در ساختمان استقلال دانشگاه یزد برگزار کرد.
[19 آذر]   [259 بازدید]
خبر-انرژی‌ خورشیدی ؛ فرصت روشنی  برای توسعه یزد یا حفره تاریکی برای به دام انداختن بودجه‌های عمومی
کانون تفکر اقتصاد دانشگاه یزد, شنبه مورخ دوم آبان ماه 1398 چهل و یکمین نشست خود با محوریت بحث و ارزیابی نهایی درخصوص بیانیه بودجه را برگزار نمود.
[10 آذر]   [279 بازدید]
خبر-دبیر و اعضای کانون‌های تفکر دانشگاه منصوب شدند
با حکم ریاست دانشگاه یزد؛
رییس دانشگاه یزد طی احکام جداگانه‌ای، دبیر و اعضای کانون‌های تفکر این دانشگاه را منصوب کرد.
[5 آذر]   [787 بازدید]