مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت پژوهش و فناوری | کانون‌های تفکر | کانون تفکر اقتصاد یزد | اطلاع‌رسانی | گزارش‌های خبری
برنامه‌ی پیش رو کانون تفکر اقتصاد ؛
کانون تفکر اقتصاد دانشگاه یزد چهل و نهمین نشست خود را به تعیین مهم‌ترین اولویت‌های این کانون جهت تدوین برنامه‌ی یکساله‌ی خود اختصاص داد.
[29 ارديبهشت]   [0 بازدید]
خبر- بررسی چالش‌های اقتصادی استان با تاکید برتفاهم‌نامه های دانشگاه و ارگان‌های دولتی و نگاه ویژه به شرایط اقتصادی ناشی از کرونا
[29 ارديبهشت]   [445 بازدید]
[29 ارديبهشت]   [0 بازدید]
خبر-ارتباط ضعیف صنعت و دانشگاه؛ زاییده ساختار معیوب اقتصادی یا نتیجه ی ضعف کارگزاران ؟!
چهل و هشتمین نشست کانون تفکر اقتصاد دانشگاه یزد با محوریت ارتباط صنعت و دانشگاه روز شنبه مورخ 19 بهمن ماه 1398 به میزبانی اتاق بازرگانی صنعت معدن و کشاورزی استان برگزار شد.
[21 بهمن]   [355 بازدید]
خبر-  ایجاد دفاتر ارتباط با صنعت در دانشگاه ها و چالش نهادینه نشدن ارتباطات صنعت و دانشگاه
چهل و هفتمین نشست کانون تفکر اقتصاد دانشگاه یزد در ادامه ی سلسله نشست های ارتباط صنعت و دانشگاه این کانون روز شنبه مورخ 12 بهمن ماه 1398 با حضور رئیس کانون های تفکر دانشگاه یزد، دبیر کانون تفکر اقتصاد دانشگاه و مدیران دفاتر ارتباط دانشگاه با صنعت دانشگاه یزد و دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد و سایر اعضا این کانون برگزار شد.
[14 بهمن]   [687 بازدید]
خبر-ارتباط صنعت و دانشگاه
کانون تفکر اقتصاد دانشگاه یزد چهل و ششمین نشست خود با محوریت " ارتباط صنعت و دانشگاه" را روز شنبه مورخ 28 دیماه 1398 برگزار کرد.
[30 دي]   [808 بازدید]
خبر-آسیب شناسی رابطه صنعت و دانشگاه
کانون تفکراقتصاد دانشگاه یزد، روز شنبه مورخ 14 دیماه 1398، چهل و پنجمین نشست خودبا محوریت ارتباط صنعت و دانشگاه را در محل اتاق بازرگانی،صنایع, معادن و کشاورزی استان برگزار کرد.
[16 دي]   [663 بازدید]