مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت پژوهش و فناوری | کانون‌های تفکر | کانون تفکر شهر هوشمند | اطلاع‌رسانی | گزارش‌های خبری
اخبار کانون‌های تفکر شهر هوشمند-حمل‌ونقل ترکیبی الگویی برای بهبود حمل‌ونقل شهری
عضو کانون تفکر شهر هوشمند دانشگاه یزد مطرح کرد:
نود و دومین نشست کانون تفکر شهر هوشمند دانشگاه یزد با محوریت بحث و تبادل‌نظر پیرامون حمل‌ونقل هوشمند و جمع‌بندی مباحث گذشته به‌صورت مجازی برگزار شد.
[7 اسفند1400]   [207 بازدید]
اخبار کانون‌های تفکر شهر هوشمند-شهر آرام  راهکاری برای غلبه بر حس شتاب و سرعت در زندگی شهری
رییس مرکز خلاقیت‌های شهرداری یزد:
نود و یکمین نشست کانون تفکر شهر هوشمند دانشگاه یزد عصر روز گذشته با محوریت حمل‌ونقل هوشمند، چالش‌ها و راهکارهای آن در محل صحن شورای اسلامی شهر یزد برگزار شد.
[25 بهمن1400]   [251 بازدید]
خبر-دفتر امام جمعه
به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران انجام شد
به مناسبت سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران روسای دانشگاه‌های استان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد دیدار کردند و از پیشرفت‌های آموزش عالی در استان در چهل و سومین بهار انقلاب سخن گفتند.
[20 بهمن1400]   [805 بازدید]
اخبار کانون‌های تفکر شهر هوشمند-حمل‌ونقل هوشمند پلی به‌سوی توسعه پایدار و جامعه‌محور
عضو کانون تفکر شهر هوشمند دانشگاه یزد
هشتاد و نهمین نشست کانون تفکر شهر هوشمند دانشگاه یزد با محوریت‌ حمل‌و‌نقل هوشمند و جنبه‌های مختلف آن، بررسی شاخص‌های حمل‌و‌نقل هوشمند و بررسی و شناسایی سازمان‌های مرتبط با حمل‌ونقل هوشمند به‌صورت مجازی برگزار شد.
[18 دی1400]   [247 بازدید]
اخبار کانون‌های تفکر شهر هوشمند-ضرورت بازنگری و به روزرسانی شاخص‌های شهر هوشمند
در کانون تفکر شهر هوشمند دانشگاه یزد مطرح شد:
هشتاد و هشتمین نشست کانون تفکر شهر هوشمند دانشگاه یزد با محوریت بررسی شاخص‌ها و ابعاد شهر هوشمند و بحث و تبادل‌نظر در خصوص اولویت‌بندی شاخص‌ها و ابعاد شهر هوشمند بر اساس نیازهای شهر یزد به‌صورت مجازی برگزار شد.
[5 دی1400]   [233 بازدید]
خبر-انتخاب اعضای کانون‌های تفکر مبتنی بر تخصص و شایستگی است
رییس دبیرخانه کانون‌های تفکر دانشگاه یزد
هشتاد و هفتمین نشست کانون تفکر شهر هوشمند دانشگاه یزد با محوریت بررسی و تصمیم‌گیری در خصوص نحوه انتخاب و حق‌الزحمه اعضا، جمع‌بندی جلسات گذشته و برنامه‌های آینده کانون و بحث و تبادل نظر در رابطه با آموزش شهروندی به‌صورت مجازی برگزار شد.
[21 آذر1400]   [606 بازدید]
خبر-کانون‌های تفکر محل اندیشه‌ورزی و تولید محتواست؛ نه ورود به حوزه اجرایی
عضو کانون تفکر شهر هوشمند دانشگاه یزد:
هشتاد و ششمین نشست کانون تفکر شهر هوشمند دانشگاه یزد با محوریت بررسی راهبردها و فرآیندهای طی شده در شورای اسلامی شهر یزد، کمیسیون شهر هوشمند و برنامه‌های آینده این شورا به‌صورت حضوری برگزار شد.
[9 آذر1400]   [512 بازدید]
خبر-آسیب‌شناسی کانون تفکر شهر هوشمند
در کانون تفکر شهر هوشمند دانشگاه یزد بحث شد:
هشتاد و پنجمین نشست کانون تفکر شهر هوشمند دانشگاه یزد با موضوع آسیب‌شناسی روندهای گذشته کانون تفکر شهر هوشمند به‌صورت مجازی برگزار شد.
[24 آبان1400]   [221 بازدید]
خبر-امکان اجرای آزمایشگاه زنده در دانشگاه یزد
در کانون تفکر شهرهوشمند دانشگاه یزد بررسی شد:
کانون تفکر شهرهوشمند دانشگاه یزد بیست و یکم شهریور ماه سال جاری با‌ محوریت "بررسی نمونه‌های موفق اجرای آزمایشگاه‌های زنده (living lab)در دنیا" به‌صورت مجازی تشکیل جلسه داد.
[27 شهریور1400]   [418 بازدید]
خبر-بررسی ابعاد آزمایشگاه‌های زنده و امکان اجرای آن در یزد
در کانون تفکر شهرهوشمند دانشگاه یزد بررسی شد:
کانون تفکر شهرهوشمند دانشگاه یزد هفتم شهریور ماه سال جاری با‌ محوریت "تشریح آزمایشگاه‌های زنده (living lab)" به‌صورت مجازی تشکیل جلسه داد.
[15 شهریور1400]   [289 بازدید]