مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت پژوهش و فناوری | کانون‌های تفکر | کانون تفکر شهر هوشمند | اطلاع‌رسانی | گزارش‌های خبری
خبر-فرصت ها و چالش های یزد برای رسیدن  به بلوغ هوشمندی
در نشست مجازی بررسی شد:
کانون تفکر شهر هوشمند دانشکاه یزد نشست اخیر خود را به تبیین سطوح هوشمندسازی و اقدامات و چالش‌های اصلی شهرداری و حوزه فاوا در زمینه هوشمندسازی شهر یزد اختصاص داد.
[25 شهريور]   [115 بازدید]
خبر-محیط زیست هوشمند، امکانی برای حرکت به سمت توسعة پایدار در استان یزد
درکانون تفکر شهر هوشمند مطرح شد:
نشست اخیر کانون تفکر شهر هوشمند دانشگاه یزد، روز یکشنبه 26 مردادماه 1399، با محوریّت "تبیین محیط زیست هوشمند و بررسی مشکلات ادارة ثبت احوال از دیدگاه شهر هوشمند" با حضور مهندس اکرم فداکار، معاون توسعة مدیریّت و منابع استانداری یزد و مهندس محمّدعلی مقنّی پور، مدیرکلِّ ادارة ثبت احوال یزد، به صورت مجازی برگزار شد.
[30 مرداد]   [164 بازدید]
خبر-مشکلات اداره ثبت احوال استان از نگاه شهر هوشمند و ملزومات و کارآمدی‌های‌ آن
کانون تفکر شهر هوشمند بررسی کرد:
کانون تفکر شهر هوشمند دانشگاه یزد، نشست اخیر خود را با حضور مهندس محمدعلی مقنی‌پور، مدیر اداره ثبت احوال یزد ، به تبیین ویژگی‌های شهر هوشمند و بررسی مشکلات اداره ثبت احوال استان از نگاه شهر هوشمند اختصاص داد.
[14 مرداد]   [245 بازدید]
خبر-مرور فعالیت های کانون تفکر شهر هوشمند و  تدوین نقشه ی راهِ  پیش رو
در نخستین نشست از دور جدید فعالیت ها
کانون تفکر شهرهوشمند دانشگاه یزد نخستین نشست از دور جدید فعّالیّت های خود را با محوریت ترسیم رویکرد و استراتژی‌ها; روز یکشنبه، 29 تیرماه 1399، به‌صورت مجازی برگزار کرد.
[1 مرداد]   [185 بازدید]
خبر-شاخص های سنجش دولت الکترونیک
نشست اخیر کانون تفکر شهرهوشمند با محوریت حاکمیت هوشمند روز یکشنبه مورخ 20 بهمن ماه 1398 در مکان پردیس آزادی دانشگاه یزد برگزار شد.
[23 بهمن]   [602 بازدید]
خبر-حکمرانی هوشمند در دستور کار کانون تفکر شهر هوشمند
کانون تفکر شهرهوشمند دانشگاه یزد نشست اخیر خود با محوریت حمل و نقل هوشمند را روز دوشنبه مورخ 22 دیماه 1398 برگزار کرد.
[23 دي]   [634 بازدید]
خبر-استارت‌آپ های فعال در حوزه ی حمل و نقل شهری
کانون تفکر شهرهوشمند دانشگاه یزد نشست اخیر خود با محوریت بررسی استارت‌آپ های فعال در حوزه‌ی حمل و نقل را روز یکشنبه مورخ اول دی ماه 1398 برگزار کرد.
[3 دي]   [803 بازدید]
خبر-بررسی استارت آپ های فعال در حوزه ی حمل و نقل در دستور کار کانون تفکر شهر هوشمند یزد
کانون تفکر شهر هوشمند دانشگاه یزد روز یکشنبه مورخ 17آذرماه 1398 تشکیل جلسه داد.
[23 آذر]   [651 بازدید]
خبر-تعامل کانون تفکر شهرهوشمند و شورای شهر در ارائه‌ی الگوی یزد هوشمند
کانون تفکر شهر هوشمند دانشگاه یزد، نشست اخیر خود با محوریت حمل و نقل هوشمند را روز یکشنبه مورخ 3 آبان ماه 1398 به دعوت شورای اسلامی شهر یزد در محل این شورا برگزار کرد.
[9 آذر]   [640 بازدید]
خبر-خوانش تجربه‌‌های جهانی برنامه ریزی حمل و نقل با نگاه به یزد
نشست مورخ 12 آبان ماه 1398 کانون تفکر شهر هوشمند با محوریت " حمل و نقل هوشمند" در پردیس آزادی دانشگاه یزد برگزار شد. در این نشست دکتر مهدی فلاح تفتی، عضو هیأت علمی دانشگاه یزد در دو بخش اساسی به ارائه‌ی گزارش خود از سفر به کشور فرانسه و بازدید از نمایشگاه حمل و نقل هوشمند برگزار شده در پاریس پرداخت.
[14 آبان]   [710 بازدید]