خبر-پایان کار مسابقات ورزش های همگانی کارمندان دانشگاه یزد
به گزارش دریافتی از اداره تربیت‌بدنی؛
مسابقات ورزش های همگانی کارمندان دانشگاه یزد باهدف ایجاد شور و نشاط و سلامتی در بین کارکنان در اسفندماه ۹۷ در این دانشگاه برگزار شد.
[26 اسفند]   [362 بازدید]
خبر-مسابقات جشنواره ورزشهای همگانی زمستانه دختران دانشگاه یزد/با حضور ۹۰۰ دانشجو
اسفند 97؛
جشنواره ورزش های همگانی زمستانه دختران دانشگاه یزد اسفند ماه 97 در ۷ رشته با حضور ۹۰۰ دانشجو در دانشگاه یزد برگزار شد.
[26 اسفند]   [108 بازدید]
خبر-جشنواره ورزش های همگانی زمستانه پسران دانشگاه یزد / زمستان ۹۷
با حضور 800 دانشجو؛
جشنواره ورزش های همگانی زمستانه دانشجویان پسر دانشگاه یزد با حضور 800 نفر از دانشجویان برگزار شد.
[26 اسفند]   [83 بازدید]
خبر-همایش کویر نوردی بانوان دانشگاه یزد
گزارش تصویری؛
همایش کویر نوردی دختران و بانوان دانشگاه با همکاری اداره تربیت‌بدنی دانشگاه یزد با حضور ٥٠نفر از بانوان دانشگاه و ٢٧٠نفر از دانشجویان دختر در کمپ کویر شهر آفتاب برگزار گردید.
[22 اسفند]   [406 بازدید]
خبر-برگزاری مسابقات سه نفره بستکبال  / جشنواره ورزش های همگانی زمستانه 97
با حضور 9 تیم؛
مسابقات بسکتبال سه نفره دانشجویان با حضور 9 تیم در قالب دو گروه الف و ب در محل سالن ورزشی امام علی(ع) دانشگاه برگزار شد.
[22 اسفند]   [108 بازدید]
خبر-قهرمانی تیم علوم انسانی در مرحله اول مسابقات فوتسال قهرمانی کارکنان دانشگاه جام فجر
اداره تربیت‌بدنی گزارش داد؛
مسابقات فوتسال قهرمانی کارکنان دانشگاه جام فجر در قالب 7 تیم به صورت دوره ای برگزار شد و تیم علوم انسانی به مقام اول دست یافت.
[21 اسفند]   [309 بازدید]
خبر-آغاز چهارمین دوره مسابقات لیگ فوتسال دانشجویان پسرجام فجر
با حضور 11 تیم؛
چهارمین دوره مسابقات لیگ فوتسال دانشجویان پسرجام فجر با حضور 11 تیم از پردیس ها و دانشکده های مستقل دانشگاه یزد ۱۴ اسفندماه در سالن ورزشی امام‌علی دانشگاه یزد آغاز شد.
[15 اسفند]   [223 بازدید]