مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت دانشجویی | حوزه معاونت | اداره تربیت بدنی | اطلاع‌رسانی | اخبار
خبر-استخر دانشگاه یزد تا اطلاع ثانوی تعطیل شد
اداره تربیت بدنی دانشگاه اعلام کرد:
رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه یزد از تعطیلی استخر سرپوشیده و کلیه سالن های ورزشی این دانشگاه تا اطلاع ثانوی خبر داد.
[4 اسفند]   [961 بازدید]
خبر-افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه یزد در مسابقات ورزشی منطقه۶ کشور
با کسب مقام های برتر مسابقات رقم خورد:
در مسابقات قهرمانی دانشجویان منطقه 6 کشور و در رشته‌های شنا، کاراته و تکواندو دانشجویان دانشگاه یزد مقام‌های برتر را از آن خود کردند.
[29 بهمن]   [976 بازدید]
خبر-تیم والیبال دانشگاه یزد دوم شد
در مسابقات قهرمانی دختران منطقه ۶ کشور
در مسابقات قهرمانی دختران منطقه ۶ کشور که از تاریخ ۱۷ تا ۲۲ بهمن ماه به میزبانی کاشان برگزار شد، تیم والیبال دانشگاه یزد مقام دوم این مسابقات را کسب کرد.
[28 بهمن]   [686 بازدید]
خبر- کوهنوردی تیم کوهنوردی دانشگاه یزد در بیداخانه
گزارش تصویری؛
اعضای تیم کوهنوردی دانشگاه یزد روز پنجشنبه 24 بهمن‌ماه جاری در بیداخانه واقع در مسیر کافی آباد- هامانه به طبیعت‌گردی و کوهنوردی پرداختند.
[24 بهمن]   [577 بازدید]
خبر-شناگران دانشگاه یزد بر سکوی سوم ایستادند
در مسابقات قهرمانی دانشگاه‌های منطقه 6 کشور:
مسابقات قهرمانی شنای دانشجویان منطقه 6 کشور از 16 تا 19 بهمن‌ماه به میزبانی دانشگاه شهرکرد برگزار شد، که در پایان تیم پسران دانشگاه یزد موفق به کسب مقام سوم شد.
[21 بهمن]   [531 بازدید]
خبر-تیم بدمینتون پسران دانشگاه یزد قهرمان شد
در مسابقات قهرمانی دانشگاه های منطقه 6 ورزش کشور؛
مسابقات قهرمانی دانشگاه های منطقه شش ورزش کشور در تاریخ 12 تا 15 بهمن ماه جاری به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد که تیم بدمینتون دانشگاه یزد موفق به کسب مقام اول و تیم‌های اصفهان و شهرکرد به ترتیب دوم و سوم شدند.
[19 بهمن]   [447 بازدید]
خبر-تیم‏ های دانشگاه یزد مقام های برتر را از آن خود کردند
در مسابقات تنیس روی میز دانشگاه‏های منطقه 6:
به مناسبت ایام الله دهه فجر مسابقات تنیس روی میز دانشگاه‏ های منطقه 6کشور به میزبانی دانشگاه یزد برگزار شد.
[18 بهمن]   [477 بازدید]