مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت دانشجویی | حوزه معاونت | اداره تربیت بدنی | اطلاع‌رسانی | اخبار
خبر-درخشش دانشجوی دانشگاه یزد در دومین مسابقات قهرمانی پارابدمینتون بانوان کشور
با کسب مدال‌های طلا و نقره
منا کامیابی دانشجوی دانشگاه یزد در دومین مسابقات قهرمانی پارابدمینتون بانوان کشور که به مناسبت گرامیداشت هفته پاراالمپیک در استان اصفهان برگزار شد، موفق به کسب مدال طلای دوبل و نقره تک نفره این مسابقات شد.
خبر-مصاف تیم بدمینتون دانشگاه یزد با تیم شهرداری شهربابک در هفته دوم لیگ برتر کشور
در مجموعه ورزشی شهید پاکنژاد یزد
در هفته دوم لیگ برتر بدمینتون کشور تیم دانشگاه یزد در سالن بدمینتون شادروان جمال مسعودی مجموعه ورزشی شهید پاکنژاد یزد با نتیجه چهار بر یک مغلوب تیم شهرداری شهربابک شد.
خبر-میزبانی و استراحت در هفته اول و آخر قرعه تیم بدمینتون دانشگاه یزد در لیگ برتر
قرعه‌کشی لیگ برتر بدمینتون کشور در سال 1400 انجام شد
مراسم قرعه‌کشی لیگ برتر بدمینتون کشور در سال 1400 با حضور نمایندگان باشگاه‌های قهرمان سال گذشته روز پنجشنبه هفتم مردادماه سالجاری همزمان با گرامیداشت عید سعید غدیرخم به صورت مجازی برگزار شد.
[9 مرداد1400]   [149 بازدید]
خبر-باشگاه ورزشی دانشگاه یزد مجوز گرفت
برای فعالیت در رشته‌های ورزشی بدمینتون، دومیدانی و تنیس روی میز
پروانه فعالیت باشگاه ورزشی دانشگاه یزد در رشته‌های ورزشی بدمینتون، دومیدانی و تنیس روی میز از سوی اداره ورزش و جوانان و کمیسیون ماده پنج باشگاه‌های استان یزد صادر شد.
[10 خرداد1400]   [283 بازدید]
خبر-اولین نشست کارگروه ورزشی کارکنان دانشگاه یزد برگزار شد
به منظور سیاستگذاری، برنامه‌ریزی و ایجاد شرایط مناسب و هماهنگی فعالیت‌های ورزشی کارکنان دانشگاه یزد اولین نشست کارگروه ورزشی اعضای هیات علمی و غیر هیات علمی صبح روز گذشته در سالن شهید صدوقی دانشگاه یزد برگزار شد.
[9 خرداد1400]   [364 بازدید]
خبر-دانشجوی دانشگاه یزد در مسابقات مجازی دارت همگانی سوم شد
مسابقات مجازی دارت همگانی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار شد
زهرا عمادزاده دانشجوی رشته زیست سلولی دانشگاه یزد در مسابقات مجازی دارت همگانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور که با عنوان چالش پرتاب دارت و شکست کرونا به میزبانی دانشگاه محقق اردبیلی طی دوره یک ماهه برگزارشد، به مقام سوم دست یافت.
[15 دی1399]   [505 بازدید]
خبر-استخر دانشگاه یزد تا اطلاع ثانوی تعطیل شد
اداره تربیت بدنی دانشگاه اعلام کرد:
رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه یزد از تعطیلی استخر سرپوشیده و کلیه سالن های ورزشی این دانشگاه تا اطلاع ثانوی خبر داد.
[4 اسفند1398]   [1798 بازدید]
خبر-افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه یزد در مسابقات ورزشی منطقه۶ کشور
با کسب مقام های برتر مسابقات رقم خورد:
در مسابقات قهرمانی دانشجویان منطقه 6 کشور و در رشته‌های شنا، کاراته و تکواندو دانشجویان دانشگاه یزد مقام‌های برتر را از آن خود کردند.
[29 بهمن1398]   [1985 بازدید]
خبر-تیم والیبال دانشگاه یزد دوم شد
در مسابقات قهرمانی دختران منطقه ۶ کشور
در مسابقات قهرمانی دختران منطقه ۶ کشور که از تاریخ ۱۷ تا ۲۲ بهمن ماه به میزبانی کاشان برگزار شد، تیم والیبال دانشگاه یزد مقام دوم این مسابقات را کسب کرد.
[28 بهمن1398]   [1636 بازدید]
خبر- کوهنوردی تیم کوهنوردی دانشگاه یزد در بیداخانه
گزارش تصویری؛
اعضای تیم کوهنوردی دانشگاه یزد روز پنجشنبه 24 بهمن‌ماه جاری در بیداخانه واقع در مسیر کافی آباد- هامانه به طبیعت‌گردی و کوهنوردی پرداختند.
[24 بهمن1398]   [1365 بازدید]