مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت دانشجویی | حوزه معاونت | اداره تربیت بدنی | اطلاع‌رسانی | اخبار
خبر-مسابقات شطرنج
از سوی اداره تربیت بدنی دانشگاه
مسابقات شطرنج قهرمانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه یزد روز پنجشنبه نوزدهم خردادماه 1401 از ساعت 9 تا 12 در ساختمان مهتاب برگزار شد.
[28 خرداد1401]   [232 بازدید]
خبر-ورزش همگانی
دو هفته پس از پایان جشنواره
اداره تربیت بدنی دانشگاه یزد دو هفته پس از پایان جشنواره بهاره ورزش های همگانی این دانشگاه که از هفتم تا یازدهم خردادماه در محل بوستان معرفت برگزار شده بود، نتایج آن را اعلام کرد.
[25 خرداد1401]   [194 بازدید]
خبر-تیم کشتی
درخشش تیم کشتی پسران دانشگاه یزد در مسابقات منطقه 6 کشور
تیم کشتی پسران دانشگاه یزد که با حضور شش نفر از کشتی گیران دانشجو و به مربیگری دکتر ولی درهمی و منصور ملک زاده به مسابقات منطقه 6 ورزش دانشگاههای کشور به میزبانی دانشگاه اصفهان اعزام شده بودند، موفق به کسب دو مدال طلا و دو مدال برنز شدند.
[18 خرداد1401]   [616 بازدید]
خبر-نتایج مسابقات ورزش همگانی دانشجویان به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر
اداره تربیت بدنی دانشگاه اعلام کرد:
اداره تربیت بدنی دانشگاه نتایج مسابقات ورزشی همگانی در رشته‌های دارت، پرتاب حلقه، بولینگ و هفت سنگ انفرادی را که هفته گذشته به مناسبت بازگشایی دانشگاه و سالروز آزادسازی خرمشهر، در روزهای 3 و 4 خرداد ماه در محوطه بوستان معرفت دانشگاه برگزار کرده بود، اعلام کرد.
[9 خرداد1401]   [219 بازدید]
خبر-ورزش همگانی - دانشجویان
اداره تربیت بدنی دانشگاه برگزار کرد
رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه از برگزاری جشنواره بهاره ورزش های همگانی دانشگاه یزد به مدت پنج روز از شنبه 7 خرداد تا چهارشنبه 11 خردادماه جاری در محوطه بوستان معرفت این دانشگاه خبر داد.
[8 خرداد1401]   [265 بازدید]
خبر-تیم دوومیدانی دانشگاه یزد بر سکوی قهرمانی مسابقات دانشجویان منطقه 6 کشور ایستاد
با کسب 62 امتیاز
مسابقات دوومیدانی دانشجویان منطقه شش کشور روز پنجشنبه پنجم خردادماه به میزبانی اصفهان برگزار شد و در پایان تیم دوومیدانی دانشگاه یزد با کسب 62 امتیاز بر سکوی قهرمانی ایستاد. تیم های دانشگاه اصفهان و شهرکرد در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.
[7 خرداد1401]   [500 بازدید]
خبر-کاراته
سوم تا ششم خرداد انجام شد
مسابقات کاراته قهرمانی دانشجویان منطقه 6 ورزش دانشگاه های کشور در بخش دختران و پسران از سوم تا ششم خردادماه جاری به میزبانی دانشگاه یزد در محل مجموعه ورزشی امام علی(ع) دانشگاه برگزار شد که طی آن دانشجویان دانشگاه یزد موفق به کسب مقام های برتر و قهرمانی این مسابقات شدند.
[7 خرداد1401]   [147 بازدید]
4 محتوای زیر اسلایدر-تکواندوکاران دانشگاه یزد در مسابقات منطقه 6 کشور خوش درخشیدند
با کسب 5 مدال طلا، نقره و برنز و مقام سوم تیمی
مسابقات تکواندو قهرمانی پسران دانشگاه‌های منطقه 6 ورزش کشور در روز جمعه22 اردیبهشت‌ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه اصفهان برگزار شد.
[4 خرداد1401]   [246 بازدید]
خبر-مسابقات پاورلیفتینگ پسران در سه ماده و پنج دسته وزنی در دانشگاه یزد برگزار شد
به مناسبت هفته سراهای دانشجویی
به مناسبت هفته سراهای دانشجویی، مسابقات پاورلیفتینگ پسران در ماده های اسکات، پرس سینه و لیفت روز پنج شنبه مورخ 29 اردیبهشت ماه با استقبال دانشجویان در محل سالن بدنسازی خوابگاه پسران در 5 دسته وزنی برگزار شد.
[3 خرداد1401]   [315 بازدید]
اخبار اداره تربیت بدنی-افتخارآفرینی دانشجویان دانشگاه یزد در مسابقات شنای منطقه 6 کشوری
کسب مقام دوم تیمی
تیم دانشگاه یزد در مسابقات شنای دانشجویی منطقه 6 کشور موفق به کسب مدال‌های مختلف شد و با احتساب مجموع امتیازات، مقام دوم تیمی را از آن خود کرد.
[30 اردیبهشت1401]   [381 بازدید]