مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت دانشجویی | حوزه معاونت | اداره تربیت بدنی | اطلاع‌رسانی | اخبار
خبر-دیدار دوستانه تیم فوتسال کارمندان و اساتید دانشگاه یزد و دانشگاه شیراز
با هدف افزایش تعاملات بین دانشگاهی؛
مسابقه فوتسال بین تیم فوتسال کارمندان و اساتید دانشگاه یزد با تیم فوتسال اساتید دانشگاه شیراز، روز پنج شنبه 12 دی ماه در سالن ورزشی امام علی (ع) دانشگاه یزد برگزار شد.
[14 دي]   [79 بازدید]
خبر-دو خبر از اداره تربیت بدنی دانشگاه یزد
تازه‌های ورزشی دانشگاه:
به همت اداره تربیت بدنی دانشگاه یزد رقابت‌های دوستانه کشتی و قهرمانی دوو میدانی دانشجویان پسر دانشگاه یزد برگزار شد.
[24 آذر]   [571 بازدید]
خبر-برگزاری مسابقات قهرمانی و انتخابی تیم کشتی دانشگاه یزد
به همت اداره تربیت بدنی دانشگاه یزد؛
مسابقات قهرمانی تیم کشتی آزاد و فرنگی دانشجویان پسر دانشگاه یزد برگزار شد.
[17 آذر]   [391 بازدید]
خبر-تیم ووشو پسران دانشگاه یزد اول شد
در مسابقات دانشجویان دانشگاه های استان
تیم پسران دانشگاه یزد در مسابقات ووشو دانشجویان دانشگاه های استان، رتبه اول را کسب کرد.
[9 آذر]   [352 بازدید]
خبر-جشنواره ورزشی دانشجویان پسر و دختر دانشگاه یزد
گزارش تصویری ؛
جشنواره ورزشی دانشجویان پسران و دختران در رشته های شطرنج ، تنیس روی میز، بدمینتون ، شنا ،دو و میدانی آبان ماه جاری در سالن های امام علی و کوثر دانشگاه یزد برگزار شد .
[22 آبان]   [556 بازدید]
خبر-تیم بدمینتون دانشگاه یزد بر سکوی سوم ایستاد
در مرحله مقدماتی لیگ بدمینتون باشگاه های کشور:
دور رفت مرحله مقدماتی لیگ برتر بدمینتون باشگاه های کشور، جام خلیج فارس روز های پنجشنبه 31 مرداد و جمعه اول شهریور به میزبانی دانشگاه یزد در محل سالن ورزشی امام علی دانشگاه برگزار شد.
[4 شهريور]   [609 بازدید]
خبر-نایب قهرمانی تیم فوتسال دختران دانشگاه در مسابقات جام رمضان استان یزد
موفقیت تیم فوتسال دختران دانشگاه یزد
تیم فوتسال دختران دانشگاه یزد عنوان نایب قهرمانی مسابقات جام رمضان استان را به دست آورد.
[20 خرداد]   [4166 بازدید]