مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت دانشجویی | حوزه معاونت | اداره تربیت بدنی | اطلاع‌رسانی | اخبار
  • تمام موارد اختیاری می باشند.
  • با انتخاب هریک از گروهها، اخبار مربوط به آن گروه را مشاهده خواهید کرد. برای بازگشت به حالت اولیه کلید "نمایش همگی" را فشار دهید
عنوان
نام گروه
  • یک گروه را انتخاب کنید...
تاریخ مخابره از
تاریخ مخابره تا
عنوان
گروه
تاریخ انتشار
تاریخ مخابره
خبر-ادامه افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه یزد در مسابقات ورزشی دانشگاه‌های منطقه ۶ کشور
با کسب مقام‌های برتر مسابقات رقم خورد؛
دانشجویان دانشگاه یزد در مسابقات قهرمانی دانشگاه‌های منطقه ۶ ورزش کشور، در رشته شطرنج، مقام‌های برتر را از آن خود کردند.
[24 بهمن1402]   [214 بازدید]
خبر-درخشش دانشجویان دانشگاه یزد در مسابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه‌های منطقه ۶ کشور
در رشته‌های کشتی، ‌شنا و تکواندو؛
دانشگاه یزد در مسابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه‌های منطقه ۶ ورزش کشور با کسب چندین مدال رنگارنگ خوش درخشیدند.
[18 بهمن1402]   [356 بازدید]
خبر- گزارش تصویری پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی بدمینتون به میزبانی دانشگاه یزد
۵ تا ۸ بهمن‌ماه برگزار شد؛
مسابقات بدمینتون بین‌المللی سریز جوانان از روز پنجشنبه ۵ بهمن‌ماه در سالن امام‌علی (علیه السلام) دانشگاه یزد آغاز شد و روز یکشنبه ۸ بهمن‌ماه با معرفی قهرمانان یک نفره و دو نفره دختران و پسران به پایان رسید.
[10 بهمن1402]   [762 بازدید]
خبر-️ آماده سازی دانشگاه یزد برای میزبانی مسابقات بین‌المللی بدمینتون
گزارش‌تصویری؛
سی‌ و دومین دوره مسابقات بین‌المللی بدمینتون «فجر» و پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی «سریز» جوانان، از ۵ تا ۱۵ بهمن‌ماه جاری با حضور ورزشکاران ملی و بین‌المللی در سالن امام علی(ع) دانشگاه یزد برگزار می‌شود.
[4 بهمن1402]   [471 بازدید]
خبر-برگزاری جشنواره ورزش‌های همگانی دانشگاه‌های استان در دانشگاه یزد
جشنواره ورزش‌های همگانی دانشگاه‌های استان یزد در 10 رشته ورزشی در بخش پسران و دختران ۱۳ تا ۱۵ اسفندماه در دانشگاه یزد برگزار شد.
[19 اسفند1401]   [526 بازدید]
خبر-مسابقات فوتبال گل کوچک در دانشگاه یزد برگزار شد
جشنواره ورزش‌های همگانی پاییزه:
مسابقات فوتبال گل کوچک جشنواره ورزش‌های همگانی پاییزه 1401 دانشجویان دانشگاه یزد در بخش پسران و دختران در محل سالن‌های ورزشی امام علی (ع) و کوثر این دانشگاه برگزار شد.
[17 دی1401]   [592 بازدید]
خبر-مسابقات والیبال در دانشگاه یزد برگزار شد
جشنواره ورزش‌های همگانی پاییزه:
مسابقات والیبال 4 نفره جشنواره ورزش‌های همگانی پاییزه دانشجویان دانشگاه یزد در دو بخش دختران و پسران به صورت دوره ای و حذفی در محل سالن‌های ورزشی کوثر و امام علی علیه السلام این دانشگاه برگزار شد.
[12 دی1401]   [1547 بازدید]
خبر-مسابقات ورزشی دانشجویان در محوطه ورزشی روباز خوابگاه و سالن غدیر برگزار شد
به مناسبت هفته تربیت بدنی برگزار شد
به مناسبت هفته تربیت بدنی مسابقات ورزشی دانشجویان در محوطه ورزشی روباز خوابگاه و سالن غدیر در 5 رشته ورزش همگانی با استقبال خوب دانشجویان برگزار شد.
[8 آبان1401]   [1018 بازدید]
خبر-گزارشی از مشارکت فعالانه ورزشکاران دانشگاه یزد در المپیادهای ورزشی تابستان امسال
اداره تربیت بدنی دانشگاه منتشر کرد:
اداره تربیت بدنی دانشگاه یزد در گزارشی از مشارکت فعالانه 82 دانشجوی ورزشکار این دانشگاه در المپیادهای ورزشی تابستان امسال خبر داد.
[23 شهریور1401]   [749 بازدید]
خبر-افتخار آفرینی یکی از دانشجویان بین المللی دانشگاه یزد در المپیاد فرهنگی ورزشی کشور
کسب مقام دوم مسابقات تنیس روی میز
کبری هزاره ای دانشجوی بین الملل دانشگاه یزد از کشور افغانستان موفق به کسب مقام دوم مسابقات تنیس روی میز در اولین دوره المپیاد دانشجویان دختر بین الملل دانشگاه های سراسر کشور شد.
[19 شهریور1401]   [2234 بازدید]