مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت دانشجویی | حوزه معاونت | اداره تربیت بدنی | اطلاع‌رسانی | اخبار
  • تمام موارد اختیاری می باشند.
  • با انتخاب هریک از گروهها، اخبار مربوط به آن گروه را مشاهده خواهید کرد. برای بازگشت به حالت اولیه کلید "نمایش همگی" را فشار دهید
عنوان
نام گروه
  • یک گروه را انتخاب کنید...
تاریخ مخابره از
تاریخ مخابره تا
عنوان
گروه
تاریخ انتشار
تاریخ مخابره
خبر-برگزاری کلاس‌های ورزشی تابستانه فرزندان دانشگاهیان دانشگاه یزد
گزارش تصویری؛
امسال نیز طبق سال‌های گذشته به مناسبت فرارسیدن فصل تابستان و جهت پرکردن اوقات فراغت فرزندان دانشگاهیان این دانشگاه، کلاس های آموزشی در رشته های مختلف ورزشی از سوی اداره تربیت بدنی دانشگاه برگزار می‌شود.
[1 تیر1403]   [356 بازدید]
خبر-دریافت جایزه فرهنگی توسط مدیر تربیت بدنی دانشگاه یزد
در پنجاه و چهارمین نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور؛
در پنجاه و چهارمین نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور که به یاد شهدای خدمت با حضور جمعی از مسئولان وزارت علوم تحقیقات و فناوری و مدیران دانشگاه های کشور در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید؛ فرزاد فیضی‌فر مدیر اداره تربیت بدنی دانشگاه یزد حائز دریافت جایزه فرهنگی شد.
[26 خرداد1403]   [252 بازدید]
خبر-برگزاری جشنواره ورزشی بهاره دانشجویان دانشگاه یزد
به مناسبت هفته کرامت و هفته خوابگاه‌ها؛
جشنواره ورزشی ویژه دانشجویان دانشگاه یزد به مناسبت هفته کرامت و هفته خوابگاه‌ها در رشته‌های ورزشی تیمی فوتسال پسران و والیبال ساحلی دختران و پسران و در رشته های انفرادی مسابقات دال پلان و هولاهوپ (حلقه زنی) و طنابزنی و شطرنج ویژه دختران و مسابقات پاورلیفتینگ، دارت، ضربات پنالتی فوتسال و هفت سنگ ویژه پسران برگزار شد.
[20 خرداد1403]   [354 بازدید]
خبر-بازدید مدیر کل تربیت‌بدنی سازمان امور دانشجویان از فضاهای ورزشی دانشگاه یزد
گزارش تصویری؛
دکتر ابراهیم علی دوست قهفرخی مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان روز چهارشنبه ۲۹ فروردین‌ماه با حضور در دانشگاه یزد، از فضاهای ورزشی و اداره تربیت‌بدنی این دانشگاه بازدید کرد.
[2 اردیبهشت1403]   [444 بازدید]
خبر-درخشش دانشجویان دانشگاه یزد در مسابقات قهرمانی دو و میدانی دانشگاه‌های منطقه ۶ ورزش کشور
دستاوردی دیگر؛
دانشجویان دانشگاه یزد در مسابقات قهرمانی دو و میدانی دانشگاه‌های منطقه ۶ ورزش کشور در چهار ماده انفرادی به سه مقام اول و یک مقام دوم دست یافتند.
[19 اسفند1402]   [539 بازدید]
خبر-کسب عنوان دانشگاه برتر، توسط دانشگاه یزد در حوزه ارسال برنامه عملیاتی و برگزاری شورای ورزش در سال ۱۴۰۱
در پنجاه‌ و سومین نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور ؛
بر اساس ارزیابی‌های بعمل آمده توسط اداره کل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان، در پنجاه‌ و سومین نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، عملکرد مطلوب و شایسته فرزاد فیضی‌فر مدیر تربیت بدنی دانشگاه یزد، مورد تقدیر قرار گرفت و حائز رتبه برتر در بین مناطق دهگانه ورزش دانشگاه‌های کشور شد.
[16 اسفند1402]   [191 بازدید]
خبر-کسب مقام اول تیم تنیس روی میز پسران دانشگاه یزد
در مسابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه‌های منطقه ۶؛
تیم تنیس روی میز پسران دانشگاه یزد در مسابقات قهرمانی تنیس روی میز دانشجویان دانشگاه‌های منطقه ۶ ورزش کشور که ۷ تا ۹ اسفندماه در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، به مقام اول تیمی دست یافت.
[12 اسفند1402]   [291 بازدید]
خبر-ادامه افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه یزد در مسابقات ورزشی دانشگاه‌های منطقه ۶ کشور
با کسب مقام‌های برتر مسابقات رقم خورد؛
دانشجویان دانشگاه یزد در مسابقات قهرمانی دانشگاه‌های منطقه ۶ ورزش کشور، در رشته شطرنج، مقام‌های برتر را از آن خود کردند.
[24 بهمن1402]   [295 بازدید]
خبر-درخشش دانشجویان دانشگاه یزد در مسابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه‌های منطقه ۶ کشور
در رشته‌های کشتی، ‌شنا و تکواندو؛
دانشگاه یزد در مسابقات قهرمانی دانشجویان دانشگاه‌های منطقه ۶ ورزش کشور با کسب چندین مدال رنگارنگ خوش درخشیدند.
[18 بهمن1402]   [450 بازدید]
خبر- گزارش تصویری پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی بدمینتون به میزبانی دانشگاه یزد
۵ تا ۸ بهمن‌ماه برگزار شد؛
مسابقات بدمینتون بین‌المللی سریز جوانان از روز پنجشنبه ۵ بهمن‌ماه در سالن امام‌علی (علیه السلام) دانشگاه یزد آغاز شد و روز یکشنبه ۸ بهمن‌ماه با معرفی قهرمانان یک نفره و دو نفره دختران و پسران به پایان رسید.
[10 بهمن1402]   [873 بازدید]