خبر-نایب قهرمانی تیم فوتسال دختران دانشگاه در مسابقات جام رمضان استان یزد
موفقیت تیم فوتسال دختران دانشگاه یزد
تیم فوتسال دختران دانشگاه یزد عنوان نایب قهرمانی مسابقات جام رمضان استان را به دست آورد.
[20 خرداد]   [2263 بازدید]
خبر-گلگشت یک‌روزه دانشجویان دختر دانشگاه یزد در غربالبیز
به مناسبت هفته سراهای دانشجویی؛
اداره تربیت بدنی دانشگاه یزد به مناسبت هفته سراهای دانشجویی، گلگشت یکروزه ویژه دانشجویان دختر در محل غربالبیز برگزار کرد.
[17 ارديبهشت]   [705 بازدید]
خبر-قهرمانی دانشگاه یزد در جشنواره ورزش های همگانی دانشجویان استان
کسب مجوز حضور در چهارمین المپیاد ورزش های همگانی؛
اولین دوره جشنواره ورزش های همگانی دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی استان به میزبانی دانشگاه یزد به عنوان دبیرخانه ورزش دانشگاه های استان برگزار گردید و پس از پایان جشنواره در مجموع امتیازات دانشگاه یزد به مقام اول دست یافت.
[17 ارديبهشت]   [960 بازدید]
خبر-جشنواره ورزش های همگانی بهاره دانشگاهیان دانشگاه یزد
در ۵ رشته ورزشی برگزار شد؛
جشنواره ورزش‌های همگانی بهاره ویژه کارمندان و اعضای هیات علمی دانشگاه یزد با هدف ایجاد شور و هیجان و ارتقای سلامتی آنها در اردیبهشت ماه در دانشگاه یزد برگزار شد.
[15 ارديبهشت]   [466 بازدید]
خبر-راه‌اندازی ایستگاه‌های ورزشی به مناسبت هفته سراهای دانشجویی
با شعار ورزش، نشاط و تندرستی؛
به مناسبت هفته سراهای دانشجویی اداره تربیت بدنی دانشگاه با شعار ورزش، نشاط و تندرستی اقدام به راه اندازی ایستگاه های ورزشی در محل محوطه سرای دانشجویی پسران و دختران کرد.
[9 ارديبهشت]   [388 بازدید]
خبر-برگزاری جشنواره ورزش‌های همگانی دانشجویان در دانشگاه یزد
از ۷ تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه؛
جشنواره ورزش های همگانی دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور بصورت استانی در ۹ رشته ورزشی با حضور ۸ دانشگاه استان از ۷ در دانشگاه یزد در حال برگزاری است.
[9 ارديبهشت]   [335 بازدید]
خبر-فعالیت‌های ورزشی دانشگاهیان دانشگاه یزد در هفته‌ای که گذشت
گزارش تصویری؛
در جهت ارتقای سطح سلامت‌ جسمی، روانی‌ و دوری از رخوت، سستی و توسعه و گسترش فرهنگ ورزش، هفته گذشته جمعی از دانشگاهیان دانشگاه یزد به انجام فعالیت‌های ورزشی از جمله پیاده‌روی، آمادگی جسمانی، کوهنوردی و طبیعت‌گردی پرداختند.
[7 ارديبهشت]   [494 بازدید]