مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت دانشجویی | حوزه معاونت | اداره تربیت بدنی | اطلاع‌رسانی | اخبار
اخبار اداره تربیت بدنی-دانشجوی دانشگاه یزد به اردوی تیم ملی شمشیر بازی دانشجویان کشور راه یافت
پس از حضور در مسابقات انتخابی تیم ملی
شهریار گلزار فرد دانشجوی رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه یزد پس از شرکت در مسابقات انتخابی تیم ملی با شکست حریفان خود موفق شد به اردوی تیم ملی شمشیربازی دانشجویان کشور راه یابد.
[4 بهمن1400]   [80 بازدید]
اخبار اداره تربیت بدنی-کسب مقام‌های برتر کارکنان دانشگاه یزد در مسابقات قهرمانی کارکنان دولت
دو مقام دومی انفرادی و یک مقام سومی تیمی
کارکنان دانشگاه یزد موفق به کسب دو مقام دومی انفرادی در رشته‌‌های ورزشی شنا و آمادگی جسمانی و یک مقام سومی تیمی در رشته طناب‌کشی در مسابقات قهرمانی کارکنان دولت در سال1400 شدند.
[22 دی1400]   [568 بازدید]
اخبار اداره تربیت بدنی-جشنواره پاییزه ورزش‌های همگانی کارکنان دانشگاه یزد برگزار شد
با هدف گسترش فرهنگ ورزش و ایجاد همدلی
در راستای ارتقای سطح جسمی و روانی و با هدف گسترش فرهنگ ورزش و ایجاد همدلی میان کارکنان دانشگاه یزد جشنواره پاییزه ورزش‌های همگانی این دانشگاه برگزار شد و افراد برتر این جشنواره معرفی شدند.
[20 دی1400]   [353 بازدید]
اخبار اداره تربیت بدنی-نفرات برتر جشنواره پاییزه ورزش همگانی دانشجویان دانشگاه یزد معرفی شدند
از سوی اداره تربیت بدنی دانشگاه یزد
مسابقات ورزشی همگانی با عنوان جشنواره پاییزه ویژه دانشجویان خوابگاهی از سوی اداره تربیت بدنی دانشگاه یزد برگزار شد و نفرات برتر آن معرفی شدند.
[18 دی1400]   [224 بازدید]
اخبار معاونت دانشجویی-مراسم گرامیداشت حماسه نهم دی و سالگرد شهادت سردار سلیمانی در دانشگاه یزد برگزار شد
همراه با پیاده‌روی دانشگاهیان
مراسم گرامیداشت دوازدهمین سالگرد حماسه نهم دی و دومین سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی همراه با پیاده‌روی دانشگاهیان دانشگاه یزد روز جمعه دهم دی‌ماه جاری در دانشگاه یزد برگزار شد.
[11 دی1400]   [1370 بازدید]
اخبار اداره تربیت بدنی-رکورد شکنی دانشجوی دانشگاه یزد در مسابقات مشت‌زنی سرعتی کشوریرکورد شکنی دانشجوی دانشگاه یزد در مسابقات مشت‌زنی سرعتی کشوری
با ثبت 409 ضربه در یک دقیقه
دانشجوی دانشکده هنر ومعماری دانشگاه یزد با ثبت 409 ضربه در یک دقیقه توانست رکورد ملی مشت‌زنی سرعتی در آیتم آپرکات با دمبل‌های یک کیلویی را به نام خود ثبت کند.
[7 دی1400]   [651 بازدید]
خبر-آغاز جشنواره ورزش همگانی پاییزه کارکنان دانشگاه یزد
اداره تربیت بدنی دانشگاه یزد خبر داد:
جشنواره ورزش همگانی کارکنان دانشگاه یزد با برگزاری مسابقه فوتبال دستی ویژه آقایان و بازی‌ بومی محلی مختص بانوان در هفته گذشته با استقبال خوب دانشگاهیان آغاز شد.
[29 آبان1400]   [604 بازدید]
خبر-گزارش تصویری از کوهپیمایی استادان و کارمندان دانشگاه یزد
از سرگیری برنامه‌های گروه کوهنوردی دانشگاه
گروه کوهنوردی دانشگاه از هفته گذشته برنامه‌های هفتگی خود را از سرگرفت. در دومین برنامه این گروه، جمعی از استادان و کارکنان دانشگاه مسیرچشمه تامهر و غار باد معصوم از روستای تاریخی فراشاه در شهرستان تفت را کوه‌پیمایی کردند.
[29 آبان1400]   [615 بازدید]
خبر-مسابقات ورزشی (مجازی) ویژه دانشجویان دانشگاه یزد برگزار شد
در ادامه برنامه های هفته تربیت بدنی
در چارچوب برنامه های هفته تربیت بدنی در دانشگاه یزد، مسابقات ورزشی مجازی ویژه دانشجویان در رشته‌های دراز و نشست، شنا سوئدی، والیبال دیواری، تنیس روی میز و طناب‌زنی برگزار شد.
[25 آبان1400]   [591 بازدید]
خبر-مسابقات ورزشی ویژه دانشجویان دانشگاه یزد برگزار شد
به مناسبت هفته تربیت بدنی و در 9رشته ورزشی
به مناسبت هفته تربیت بدنی از سوی اداره تربیت بدنی دانشگاه یزد مسابقات ورزشی همگانی ویژه دانشجویان خوابگاهی در 9رشته مختلف ورزشی به صورت حضوری در محوطه ورزشی روباز خوابگاه دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.
[5 آبان1400]   [712 بازدید]