خبر-راهیابی تیم بدمینتون دانشگاه یزد به جمع 4 تیم برتر کشور
به گزارش دریافتی از اداره تربیت‌بدنی دانشگاه؛
در مرحله برگشت گروه ب لیگ برتر بدمینتون مردان باشگاه‌های کشور جام خلیج فارس که به میزبانی دانشگاه یزد برگزار شد، تیم بدمینتون این دانشگاه با پیروزی در برابر تیم های زنجان و اردکان در صدر جدول دور برگشت مسابقات قرار گرفت و با اقتدار به مرحله نهایی این مسابقات رسید.
[22 دي]   [163 بازدید]
خبر-دانشگاه یزد میزبان لیگ برتر بدمینتون باشگاه‌های کشور
۲۰ و ۲۱ دی‌ماه برگزار می شود؛
دور برگشت بیست و چهارمین دوره مسابقات لیگ برتر بدمینتون مردان ایران ۲۰ و۲۱ دی ماه با حضور تیم های دانشگاه یزد ، هیئت بدمینتون اردکان و نماینده زنجان در سالن امام علی دانشگاه یزد برگزار می‌شود.
[16 دي]   [185 بازدید]
خبر-راهیابی تیم والیبال آقایان دانشگاه یزد به 8 تیم برتر مسابقات والیبال کارکنان
با حضور 20 تیم؛
مسابقات والیبال قهرمانی کارکنان دولت با حضور 20 تیم در 4 گروه 5 تیمه برگزار شد که تیم دانشگاه یزد توانست از گروه خود صعود و به دوربعدی مسابقات راه پیدا نماید.
[8 دي]   [291 بازدید]
اخبار اداره تربیت بدنی-کسب مقام نخست مسابقات آمادگی جسمانی  کارمندان دولت
سرکار خانم مرضیه السادات کشفی کارشناس تربیت بدنی دانشگاه یزد موفق به کسب مقام قهرمانی در مسابقات استانی آمادگی جسمانی کارمندان دولت شد.
[26 آذر]   [30 بازدید]
اخبار اداره تربیت بدنی-پایان مسابقات والیبال ساحلی پسران
مسابقات والیبال ساحلی دانشجویان پسر دانشگاه یزد با قهرمانی تیم نعیم آباد به پایان رسید.
[19 آذر]   [34 بازدید]
اخبار اداره تربیت بدنی-ماهان قهرمان مسابقات گل کوچک
مسابقات گل کوچک پسران دانشگاه یزد با قهرمانی تیم ماهان به پایان رسید.
[19 آذر]   [22 بازدید]
اخبار اداره تربیت بدنی-پایان مسابقات فوتبال ساحلی  قهرمانی دانشجویان
مسابقات فوتبال ساحلی دانشجویان دانشگاه یزد با قهرمانی تیم عطایی به پایان رسید.
[19 آذر]   [21 بازدید]