مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت دانشجویی | حوزه معاونت | اداره تربیت بدنی | اطلاع‌رسانی | اخبار
خبر-جشنواره ورزشی دانشجویان پسر و دختر دانشگاه یزد
گزارش تصویری ؛
جشنواره ورزشی دانشجویان پسران و دختران در رشته های شطرنج ، تنیس روی میز، بدمینتون ، شنا ،دو و میدانی آبان ماه جاری در سالن های امام علی و کوثر دانشگاه یزد برگزار شد .
[22 آبان]   [168 بازدید]
خبر-تیم بدمینتون دانشگاه یزد بر سکوی سوم ایستاد
در مرحله مقدماتی لیگ بدمینتون باشگاه های کشور:
دور رفت مرحله مقدماتی لیگ برتر بدمینتون باشگاه های کشور، جام خلیج فارس روز های پنجشنبه 31 مرداد و جمعه اول شهریور به میزبانی دانشگاه یزد در محل سالن ورزشی امام علی دانشگاه برگزار شد.
[4 شهريور]   [304 بازدید]
خبر-نایب قهرمانی تیم فوتسال دختران دانشگاه در مسابقات جام رمضان استان یزد
موفقیت تیم فوتسال دختران دانشگاه یزد
تیم فوتسال دختران دانشگاه یزد عنوان نایب قهرمانی مسابقات جام رمضان استان را به دست آورد.
[20 خرداد]   [3959 بازدید]
خبر-گلگشت یک‌روزه دانشجویان دختر دانشگاه یزد در غربالبیز
به مناسبت هفته سراهای دانشجویی؛
اداره تربیت بدنی دانشگاه یزد به مناسبت هفته سراهای دانشجویی، گلگشت یکروزه ویژه دانشجویان دختر در محل غربالبیز برگزار کرد.
[17 ارديبهشت]   [918 بازدید]
خبر-قهرمانی دانشگاه یزد در جشنواره ورزش های همگانی دانشجویان استان
کسب مجوز حضور در چهارمین المپیاد ورزش های همگانی؛
اولین دوره جشنواره ورزش های همگانی دانشجویان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی استان به میزبانی دانشگاه یزد به عنوان دبیرخانه ورزش دانشگاه های استان برگزار گردید و پس از پایان جشنواره در مجموع امتیازات دانشگاه یزد به مقام اول دست یافت.
[17 ارديبهشت]   [1263 بازدید]
خبر-جشنواره ورزش های همگانی بهاره دانشگاهیان دانشگاه یزد
در ۵ رشته ورزشی برگزار شد؛
جشنواره ورزش‌های همگانی بهاره ویژه کارمندان و اعضای هیات علمی دانشگاه یزد با هدف ایجاد شور و هیجان و ارتقای سلامتی آنها در اردیبهشت ماه در دانشگاه یزد برگزار شد.
[15 ارديبهشت]   [680 بازدید]
خبر-راه‌اندازی ایستگاه‌های ورزشی به مناسبت هفته سراهای دانشجویی
با شعار ورزش، نشاط و تندرستی؛
به مناسبت هفته سراهای دانشجویی اداره تربیت بدنی دانشگاه با شعار ورزش، نشاط و تندرستی اقدام به راه اندازی ایستگاه های ورزشی در محل محوطه سرای دانشجویی پسران و دختران کرد.
[9 ارديبهشت]   [533 بازدید]