• تمام موارد اختیاری می باشند.
  • با انتخاب هریک از گروهها، اخبار مربوط به آن گروه را مشاهده خواهید کرد. برای بازگشت به حالت اولیه کلید "نمایش همگی" را فشار دهید
عنوان
نام گروه
  • یک گروه را انتخاب کنید...
تاریخ مخابره از
تاریخ مخابره تا
عنوان
گروه
تاریخ انتشار
تاریخ مخابره
اخبار مرکز مشاوره-نشست بررسی آسیب‌های اجتماعی
مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه یزد برگزار کرد:
[23 اردیبهشت1403]   [12 بازدید]
خبر-همایش سبک زندگی سالم در دانشگاه یزد برگزار شد
با حضور همیاران سلامت روان دانشگاه‌های منطقه ۶ کشور؛
همایش یک روزه سبک زندگی سالم روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت‌ماه با حضور دانشجویان همیار سلامت روان مراکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه‌های منطقه ۶ کشور در دانشگاه یزد برگزار شد.
[11 اردیبهشت1403]   [251 بازدید]
خبر-آموزش اصطلاحات عربی به دانشجویان در یک تور موقعیت محور
در ساختمان درمانگاه دانشگاه انجام شد
دانشجویان بخش زبان و ادبیات عربی دانشگاه یزد روز گذشته، به مدت یک ساعت در مرکز مشاوره، بهداشت و درمان این دانشگاه حضور پیدا کرده و با بخش‌های مختلف این مرکز آشنا شدند.
[22 خرداد1401]   [2201 بازدید]
اخبار مرکز مشاوره-مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه یزد خانه‌ای امن و ایمن برای دانشجویان غیر ایرانی است
در نشست صمیمانه دانشجویان بین‌الملل با معاونت‌های دانشگاه یزد مطرح شد
نشستی با هدف بررسی مشکلات و دغدغه‌های دانشجویان غیرایرانی دانشگاه یزد با حضور معاونت‌های دانشجویی و آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه به همت مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه یزد صبح روز گذشته در تالار اندیشه این دانشگاه برگزار شد.
[7 دی1400]   [1145 بازدید]
خبر-دانشگاهیان می‌توانند به صورت رایگان از خدمات مشاوره‌ای دانشگاه یزد استفاده کنند
مرکز مشاوره دانشگاه اعلام کرد:
مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه یزد اعلام کرد در تابستان امسال با بهره‌گیری از توانمندی‌های تخصصی گروهی از مشاوران و روانشناسان مجرب، به ارائه خدمات روانشناختی از قبیل مشاوره فردی، زوج درمانی، پیش از ازدواج، خانواده درمانی، مشاوره تحصیلی و شغلی، کودک و نوجوان و مهارت‌های زندگی به صورت غیرحضوری می‌پردازد.
[31 تیر1399]   [1717 بازدید]