
اداره تغذیه از ادارات تابعه امور دانشجویی است که مسئولیت سازماندهی و اداره غذاخوریهای دانشجویی را برعهده دارد. این غذاخوریها در سه وعده صبحانه، ناهار و شام به دانشجویان سرویس میدهد.
وظایف اداره تغذیه و سلفسرویس
- تهیه مواد غذایی مورد نیاز به غیر از مواد سهمیهای جهت تأمین غذای روزانه دانشجویان در سلفسرویسها.
- تأمین به موقع تجهیزات مورد نیاز طبخ غذا.
- انتخاب پیمانکار مناسب برای طبخ غذا.
- تدوین و اجرای برنامه غذایی توسط اداره تغذیه و با نظرخواهی از دانشجویان.
- تهیه آنالیز مواد غذایی مورد نیاز برای هر یک از غذاها.
- نظارت دقیق بر مصرف مواد غذایی توسط پیمانکاران.
- کنترل کیفیت مواد غذایی خریداری شده.
- نظارت دقیق بر عملکرد پیمانکارها.
- رسیدگی مرتب به وضعیت بهداشت محیط سلفسرویسها، آشپزخانهها و کارگران سلفسرویسها.
ساعات توزیع غذا
- صبحانه ۶:۳۰ تا ۸ صبح
- ناهار از ساعت ۱۱ تا ۱۴
- شام از ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰
ساعات کار رستوران
دانشگاه یزد دارای ده غذاخوری به شرح زیر میباشد که در سه وعده (صبحانه، ناهار و شام) به دانشجویان سرویس میدهند.
| ردیف | نام غذاخوری | مکان | تنوع غذایی |
| ۱ |
سلفسرویس مرکزی |
سایت اصلی، جنب دانشکده منابع طبیعی |
۶ نوع غذا |
| ۲ |
سلفسرویس غدیر |
سایت اصلی، جنب مجموعه خوابگاه خواهران |
۶ نوع غذا |
| ۳ |
سلفسرویس شرقی |
سایت شرقی، مجموعه خوابگاه برادران |
۶ نوع غذا |
| ۴ |
سلفسرویس معماری |
مرکز شهر، دانشکده معماری |
۳ نوع غذا |
| ۵ |
سلف سرویس پردیس مهریز |
پردیس مهریز |
- |
| ۶ |
رستوران دانشجویان دختر |
سایت اصلی، جنب دانشکده منابع طبیعی |
۱۲ نوع غذا |
| ۷ |
رستوران دانشجویان پسر |
سایت اصلی، جنب دانشکده منابع طبیعی |
۱۲ نوع غذا |
| ۸ |
رستوران اساتید و کارکنان |
سایت اصلی، جنب دانشکده منابع طبیعی |
۱۸ نوع غذا |
| ۹ |
رستوران دانشجویان معماری |
مرکز شهر، دانشکده معماری |
- |
| ۱۰ |
رستوران اساتید و کارکنان معماری |
مرکز شهر، دانشکده معماری |
- |