مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت دانشجویی | اطلاع‌رسانی | اخبار
  • تمام موارد اختیاری می باشند.
  • با انتخاب هریک از گروهها، اخبار مربوط به آن گروه را مشاهده خواهید کرد. برای بازگشت به حالت اولیه کلید "نمایش همگی" را فشار دهید
عنوان
نام گروه
  • یک گروه را انتخاب کنید...
تاریخ مخابره از
تاریخ مخابره تا
عنوان
گروه
تاریخ انتشار
تاریخ مخابره
اخبار معاونت دانشجویی-مسابقه آشپزی با عنوان "من یک کدبانو هستم" برگزار شد.
مسابقه آشپزی با عنوان "من یک کدبانو هستم" برگزار شد. همزمان با هفته خوابگاه ها، به همت مدیریت امور دانشجویی ، در شب یکشنبه مورخ 23 اردیبهشت ماه 1403 در محل سالن ولایت سرای دختران ، یک دوره مسابقه آشپزی در میان دانشجویان خوابگاه دختران تحت عنوان "من یک کدبانو هستم " برگزار شد.
[24 اردیبهشت1403]   [89 بازدید]
خبر-همایش سبک زندگی سالم در دانشگاه یزد برگزار شد
با حضور همیاران سلامت روان دانشگاه‌های منطقه ۶ کشور؛
همایش یک روزه سبک زندگی سالم روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت‌ماه با حضور دانشجویان همیار سلامت روان مراکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه‌های منطقه ۶ کشور در دانشگاه یزد برگزار شد.
[11 اردیبهشت1403]   [253 بازدید]
اخبار معاونت دانشجویی-دیدار صمیمانه هیات رئیسه دانشگاه یزد با دانشجویان پسر خوابگاهی در هوای بارانی
نشست صمیمی دانشجویان با ریاست محترم و اعضای هئیت ریئسه
[5 اردیبهشت1403]   [25 بازدید]
اخبار معاونت دانشجویی-دومین جلسه شورای دانشجویی دانشگاه یزد برگزار شد
دومین جلسه شورای تخصصی دانشجویی دانشگاه یزد با حضور معاون دانشجویی دانشگاه و مسئولان مربوطه برگزار شد.
[4 اردیبهشت1403]   [15 بازدید]
اخبار معاونت دانشجویی-جلسه معاون محترم دانشجویی با اعضای شورای هماهنگی صنفی دانشجویان و دبیران کمیسیون ها
در این جلسه در خصوص برخی چالش های حوزه صنفی -رفاهی دانشحویان بحث و تبادل نظر شد.
[3 اردیبهشت1403]   [17 بازدید]
اخبار معاونت دانشجویی-تسهیلات دانشجویی صندوق رفاه در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲
قابل توجه دانشجویان متقاضی وام های ضروری و ودیعه مسکن متاهلین (ویژه دانشجویان دوره روزانه) و وام شهریه (ویژه دانشجویان شبانه)
[3 اردیبهشت1403]   [25 بازدید]
اخبار معاونت دانشجویی-گفت و شنود صمیمی دانشجویان دختر خوابگاهی دانشگاه یزد با اعضای هیات رئیسه و چندتن از مسئولان دانشگاه
بررسی مسائل و مشکلات آموزشی، دانشجویی، فرهنگی و ... دانشجویان، هدف اصلی این نشست است.
[3 اردیبهشت1403]   [20 بازدید]
اخبار معاونت دانشجویی-بازدید نمایندگان استانداری، فرمانداری و تنی چند از اعضای کارگروه آرد و نان از نانوایی در حال احداث دانشگاه
پیرو مصوبه کارگروه آرد و نان استان در خصوص مجوز ساخت نانوایی و پیگیری های واحد عمرانی و مدیریت امور دانشجویی
[2 اردیبهشت1403]   [20 بازدید]
اخبار معاونت دانشجویی-سومین نشست مهارت افزایی متصدیان خوابگاه های دانشجویی برگزار شد
این نشست یک روزه که سه شنبه مورخ ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ در محل تالار اندیشه ساختمان مرکزی به همت اداره امور خوابگاه های مدیریت امور دانشجویی دانشگاه برگزار شد
[2 اردیبهشت1403]   [19 بازدید]
خبر-بازدید مدیر کل تربیت‌بدنی سازمان امور دانشجویان از فضاهای ورزشی دانشگاه یزد
گزارش تصویری؛
دکتر ابراهیم علی دوست قهفرخی مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان روز چهارشنبه ۲۹ فروردین‌ماه با حضور در دانشگاه یزد، از فضاهای ورزشی و اداره تربیت‌بدنی این دانشگاه بازدید کرد.
[2 اردیبهشت1403]   [391 بازدید]