مسیر جاری : صفحه اصلی | معاونت‌ها | معاونت دانشجویی | اطلاع‌رسانی | اخبار
خبر-رئیس دانشگاه یزد به عنوان رئیس ستاد هماهنگی و پشتیبانی راهیان پیشرفت دانشجویی استان یزد منصوب شد
با صدور ابلاغی از سوی وزیر علوم
وزیر علوم تحقیقات و فناوری با صدور ابلاغی دکتر عباس کلانتری خلیل آباد، رئیس دانشگاه یزد را به عنوان رئیس ستاد هماهنگی و پشتیبانی راهیان پیشرفت دانشجویی استان یزد منصوب کرد.
[16 آبان1401]   [284 بازدید]
خبر-13 آبان
به مناسبت روز دانش آموز و مبارزه با استکبار جهانی
دانشگاهیان دانشگاه یزد با حضور در راهپیمایی۱۳ آبان ۱۴۰۱ بار دیگر پشتیبانی از آرمان های انقلاب و میثاق دوباره با آرمان های امام و شهیدان را اعلام کردند.
[14 آبان1401]   [578 بازدید]
خبر-کلیه کلاس های آموزشی دانشگاه از روز شنبه نهم مهرماه حضوری تشکیل می شود
بر اساس تصمیم هیأت رئیسه دانشگاه
پیرو مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه، کلیه کلاسهای دانشگاه یزد در همه مقاطع تحصیلی از روز شنبه ۹ مهرماه ۱۴۰۱ بصورت کاملا حضوری برگزار می شود.
خبر-کلیه کلاس های اموزشی و خدمات خوابگاهی و رفاهی دانشگاه های استان یزد تعطیل شد
با توجه به ترافیک ایام بازگشایی مدارس و تعطیلات دهه آخر صفر
دبیرخانه شورای هماهنگی مدیریت آموزش عالی استان یزد با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: کلیه کلاس های آموزشی و خدمات خوابگاهی و رفاهی در هفته اول مهرماه تعطیل است.
[31 شهریور1401]   [3298 بازدید]
خبر-سکان معاونت دانشجویی دانشگاه یزد به دکتر اکبر غفوری سپرده شد
با قدردانی از خدمات دکتر صادقیان شاهی
رییس دانشگاه یزد با صدور ابلاغی دکتر اکبر غفوری استادیار دانشکده حقوق، علوم سیاسی و تاریخ را به عنوان معاون دانشجویی این دانشگاه منصوب کرد.
[30 شهریور1401]   [1101 بازدید]
خبر-گزارش صدا و سیمای مرکز یزد از آغاز پر شور و نشاط سال تحصیلی جدید در دانشگاه یزد
بعد از دو سال محدودیت های کرونایی
صدا و سیمای مرکز یزد روز گذشته با پخش گزارشی از شور و نشاط و پویایی حاکم بر فضاهای آموزشی، فرهنگی و رفاهی دانشگاه یزد، از آغاز سال تحصیلی جدید در این دانشگاه خبر داد.
[29 شهریور1401]   [1240 بازدید]
خبر-المپیاد ورزشی
اداره تربیت بدنی دانشگاه منتشر کرد:
اداره تربیت بدنی دانشگاه یزد در گزارشی از مشارکت فعالانه 82 دانشجوی ورزشکار این دانشگاه در المپیادهای ورزشی تابستان امسال خبر داد.
[23 شهریور1401]   [258 بازدید]
خبر-آماده سازی فضاهای مختلف آموزشی، فرهنگی و رفاهی دانشگاه یزد برای آغاز یک سال تحصیلی خاص
27 شهریور ماه، کلیه کلاس های آموزشی به صورت حضوری تشکیل می شود
در حالی که فرایند ثبت نام از دانشجویان نوورود دانشگاه یزد همچنان ادامه دارد، مسئولان و عوامل اجرایی در واحدهای مختلف این دانشگاه در تلاشند تا فضاهای مختلف آموزشی، فرهنگی و رفاهی را برای آغاز یک سال تحصیلی خاص آماده کنند.
[19 شهریور1401]   [1046 بازدید]
خبر-افتخار آفرینی یکی از دانشجویان بین المللی دانشگاه یزد در المپیاد فرهنگی ورزشی کشور
کسب مقام دوم مسابقات تنیس روی میز
کبری هزاره ای دانشجوی بین الملل دانشگاه یزد از کشور افغانستان موفق به کسب مقام دوم مسابقات تنیس روی میز در اولین دوره المپیاد دانشجویان دختر بین الملل دانشگاه های سراسر کشور شد.
[19 شهریور1401]   [1477 بازدید]
خبر-کاراته کارهای دانشگاه یزد مدال های طلا و نقره المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور را به ارمغان آوردند
در وزن های 50- و 55-
دانشجویان دانشگاه یزد موفق شدند در پانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور مدال های طلا و نقره رشته کاراته را در وزن های 50- و 55- از آن خود کنند.
[19 شهریور1401]   [890 بازدید]