مسیر جاری : صفحه اصلی | ریاست دانشگاه | حوزه ریاست | طرح های عمرانی | اطلاع‌رسانی | اخبار
خبر-بازدید خسارت سیل - جوکار
با همراهی فرماندار یزد و مسئولان دانشگاه
دکتر محمد صالح جوکار نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی صبح امروز جمعه 23 اردیبهشت ماه از اماکن آسیب دیده دانشگاه در سیلاب اخیر بازدید کرد.
[23 اردیبهشت1401]   [725 بازدید]
اخبار طرح‌های عمرانی-تسریع در امور ساخت و ساز خوابگاه متاهلین برای افتتاح در ایام الله دهه فجر
سرپرست دانشگاه یزد در بازدید از خوابگاه متاهلین این دانشگاه تاکید کرد
سرپرست دانشگاه یزد صبح امروز در بازدید از روند عملیات عمرانی پروژه فاز یک خوابگاه متاهلین این دانشگاه بر لزوم تسریع در روند ساخت و ساز این پروژه برای افتتاح در ایام‌ الله دهه فجر تاکید کرد.
[6 بهمن1400]   [698 بازدید]
اخبار دانشکده هنر و معماری-ایجاد دانشگاه هنر در شهر میراث جهانی یزد یک ضرورت اساسی است
سرپرست دانشگاه یزد در بازدید از دانشکده هنر و معماری تأکید کرد:
سرپرست دانشگاه یزد روز پنجشنبه نهم دی‌ماه امسال از بخش‌ها و ساختمان‌های مختلف دانشکده هنر و معماری این دانشگاه واقع در بافت تاریخی شهر یزد دیدن کرد.
[11 دی1400]   [765 بازدید]
خبر-1
با صدور ابلاغی از سوی سرپرست دانشگاه
سرپرست دانشگاه یزد با تشکر از خدمات دکتر سیدمنصور بیدکی در مدت تصدی مدیریت طرح‌های عمرانی دانشگاه، در ابلاغی دکتر رضا پورحسینی اردکانی را با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی به مدت دوسال به این سمت منصوب کرد.
[3 آذر1400]   [1423 بازدید]
خبر-شیرین‌سازی و انتقال آب از دریا به ‌جای انتقال بین‌حوضه‌ای آب در استان
در کانون تفکر آب دانشگاه یزد مطرح شد:
نود و نهمین نشست کانون تفکر آب دانشگاه یزد با موضوع شیرین سازی و انتقال آب شور به‌صورت مجازی برگزار شد.
[3 آذر1400]   [434 بازدید]
خبر-گزارش پیشرفت پروژه عمرانی سالن آمفی تئاتر دانشگاه یزد
دفتر طرح‌های عمرانی دانشگاه منتشر کرد:
دفتر طرح‌های عمرانی دانشگاه یزد صبح امروز یکشنبه سی‌ام آبان‌ماه گزارشی از روند پیشرفت عمرانی پروژه آمفی تئاتر این دانشگاه منتشر کرد.
[30 آبان1400]   [928 بازدید]
خبر-راه اندازی سامانه تلفن گویای دانشگاه یزد
دفتر مدیریت طرح‌های عمرانی دانشگاه یزد خبر داد:
سامانه تلفن گویای دانشگاه یزد به همت دفتر مدیریت طرح‌های عمرانی این دانشگاه به بهره‌برداری رسید.
[21 آبان1399]   [1053 بازدید]