مسیر جاری : صفحه اصلی | ریاست دانشگاه | حوزه ریاست | طرح های عمرانی | اطلاع‌رسانی | اخبار
خبر-ارزیابی ایدئوگرام های پیشنهادی طراحی کتابخانه مرکزی دانشگاه یزد
در نشستی با حضور مسئولان دانشگاه؛
به دعوت مدیریت طرح های عمرانی دانشگاه یزد ایده کلی پیشنهادی چندین مشاور صاحب نام ایرانی در حوزه معماری و شهرسازی برای طراحی کتابخانه مرکزی دانشگاه یزد ارائه و بررسی شد.
[21 ارديبهشت]   [1067 بازدید]
خبر-برگزاری کارگاه آموزشی " آشنایی با روش های کاربردی مدیریت پروژه های عمرانی "
در دانشگاه یزد برگزار شد؛
کارگاه آموزشی با موضوع " آشنایی با روش های کاربردی مدیریت پروژه های عمرانی " باحضور مدیران و کارشناسان عمرانی منطقه 6 دانشگاه های کشور در سالن اجتماعات دانشکده روانشناسی دانشگاه یزد برگزار گردید.
[14 اسفند]   [855 بازدید]
خبر-بهره‌برداری از ساختمان فرهنگی و آموزشی تا پایان مهرماه
با زیربنای دو هزار و۱۰۰ متر مربع؛
ساختمان فرهنگی و آموزشی با زیربنای دو هزار و یکصدمتر مربع در دو طبقه جنب مسجد دانشگاه یزد در حال تکمیل است و طبق برنامه زمانی ارائه شده باید تا پایان مهرماه سال جاری به بهره‌برداری برسد.
[24 شهريور]   [1012 بازدید]
خبر-توسعه مسجد دانشگاه یزد با مساحت ۶۰۰ مترمربع
شامل صحن، رواق و محوطه؛
توسعه مسجد دانشگاه شامل صحن، رواق و محوطه با مساحت حدود ۶۰۰ متر مربع در مرحله تکمیل فاز دوم قرار دارد که در این فاز، سازه و ابنیه ضلع غربی و جنوبی صحن و محوطه مسجد تکمیل می شود و در فاز سوم که به تزئینات صحن مسجد اختصاص دارد فرآیند تکمیل مسجد دانشگاه یزد نهایی خواهد شد.
[24 شهريور]   [1145 بازدید]
خبر-احداث دانشکده الهیات در دانشگاه یزد با ۲هزار متر مربع زیربنا
مدیر دفتر طرح‌های عمرانی دانشگاه یزد خبر داد؛
ساختمان علوم انسانی شماره دو با ۲۰۰۰ متر مربع زیربنا در دو طبقه، ‌جنب دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی در دانشگاه یزد در حال احداث است.
[24 شهريور]   [1284 بازدید]
خبر-خوابگاه متأهلین دانشگاه یزد پایان سال جاری به بهره برداری می رسد
مدیر دفتر طرح های عمرانی عنوان کرد؛
مدیر دفتر طرح های عمرانی دانشگاه یزد با ارائه گزارشی از بهره برداری خوابگاه متأهلین دانشگاه یزد با مساحتی بیش از ۲۰۰۰ مترمربع زیربنا تا پایان سال جاری خبر داد.
[7 شهريور]   [1544 بازدید]