• تمام موارد اختیاری می باشند.
  • با انتخاب هریک از گروهها، اخبار مربوط به آن گروه را مشاهده خواهید کرد. برای بازگشت به حالت اولیه کلید "نمایش همگی" را فشار دهید
عنوان
نام گروه
  • یک گروه را انتخاب کنید...
تاریخ مخابره از
تاریخ مخابره تا
عنوان
گروه
تاریخ انتشار
تاریخ مخابره
خبر-کسب رتبه برتر هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استان یزد
در نشست سراسری شبکۀ نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم؛
در نشست سراسری شبکۀ نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، هیات نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت استان یزد در زمینه مستندسازی حائز رتبه برتر شد.
[7 اسفند1402]   [235 بازدید]
خبر-برگزاری دوره توانمندسازی با عنوان «مقررات داخلی هیأت ممیزه» در دانشگاه یزد
به همت دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت؛
دوره توانمندسازی به همت دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه یزد با عنوان «مقررات داخلی هیأت ممیزه» ویژه رؤسا و دبیران کمیته‌های منتخب در این دانشگاه برگزار شد.
[7 بهمن1402]   [445 بازدید]
خبر-دانشجویان برای ارزشیابی کیفیت آموزش از طریق سیستم گلستان اقدام کنند
از سوی دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت اعلام شد؛
دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت از دانشجویان دانشگاه یزد خواست به منظور ارزشیابی فعالیت‌های علمی و آموزشی استادان خود در اولین فرصت از طریق سیستم جامع آموزشی گلستان اقدام کنند.
[11 آذر1402]   [236 بازدید]
خبر-بررسی مسائل آموزش عالی استان با حضور رییس مرکز نظارت وزارت علوم در دانشگاه یزد
سفر کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری در استان یزد؛
سفرهای کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری از سوی مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم در قالب اعزام هیات‌هایی به استان‌ها برای رصد موسسات و دانشگاه‌ها برنامه‌ریزی شده است که این هیات در سفر دوم خود روز سه‌شنبه 11 بهمن‌ماه با حضور در دانشگاه یزد مسائل و دغدغه‌های آموزش عالی استان یزد را مورد بررسی قرار داد.
[12 بهمن1401]   [1024 بازدید]
خبر-دانشجویان برای ارزشیابی کیفیت آموزش از طریق سیستم جامع آموزشی گلستان اقدام کنند.
فراخوان دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت
دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت از دانشجویان دانشگاه یزد خواست برای ارزشیابی کیفیت آموزش از طریق سیستم جامع آموزشی گلستان اقدام کنند.
[9 آذر1401]   [930 بازدید]
خبر-پیکر مرحوم ساریخانی در قطعه جانبازان و ایثارگران خلدبرین یزد آرام گرفت
گزارش تصویری
پیکر جانباز سرافراز اسلام و کارمند پیشکسوت دانشگاه یزد مرحوم مغفور علی محمد ساریخانی امروز چهارشنبه پنجم مردادماه در منزل آن مرحوم و خلدبرین یزد تشییع شد و پس از اقامه نماز در قطعه جانبازان و ایثارگران به خاک سپرده شد.
[5 مرداد1401]   [1253 بازدید]
خبر-جانباز سرافراز و کارمند پیشکسوت دانشگاه یزد دعوت حق را لبیک گفت
پیام تسلیت رییس دانشگاه یزد
جانباز سرافراز اسلام مرحوم مغفور علی محمد ساریخانی کارمند بازنشسته دانشگاه یزد پس از تحمل یک دوره رنج بیماری، بامداد امروز چهارم مردادماه در سن 55 سالگی جان به جان آفرین تسلیم کرد و به دیدار معبودش شتافت.
[4 مرداد1401]   [949 بازدید]
خبر-آیین تجلیل از استادان نمونه دانشگاه یزد برگزار شد
با سخنرانی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم تجلیل از استادان نمونه دانشگاه یزد، کیفیت آموزشی را مهمترین چالش دانشگاه‌ها دانست و گفت: دانشگاه‌ها تمام نیاز آموزش کشور را برآورده کرده‌اند.
[29 اردیبهشت1400]   [3133 بازدید]
خبر-انتصاب رییس دانشکده اقتصاد، مدیریت و حسابداری و چند مسئول دیگر در دانشگاه یزد
با صدور ابلاغ‌های جداگانه انجام شد
در دو هفته اخیر با صدور ابلاغ‌های جداگانه‌ای از سوی رییس و معاونان پژوهش و فناوری و اداری- مالی دانشگاه و رییس پردیس فنی و مهندسی، چند تن از مسئولان این دانشگاه منصوب و ابقا شدند.
[13 بهمن1399]   [3234 بازدید]
خبر-مهلت دو هفته ای برای شرکت در فرایند ارزشیابی استادان
قابل توجه دانشجویان دانشگاه یزد
بنا به اعلام دفتر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت دانشگاه یزد ارزشیابی فعالیت‌های علمی و آموزشی استادان این دانشگاه در نیمسال تحصیلی جاری از تاریخ شنبه 22 آذرماه تا پنجشنبه 4 دی ماه از طریق سامانه آموزشی گلستان برای دانشجویان امکان پذیر است.
[18 آذر1399]   [1685 بازدید]