مسیر جاری : صفحه اصلی | ریاست دانشگاه | حوزه ریاست | مدیریت سبز | اطلاع‌رسانی | اخبار
خبر-سه شنبه سبز دی ماه در دانشگاه یزد+ اعلام نتایج قرعه کشی
در اولین سه شنبه دی ماه؛
اعضای هیات رییسه، دانشگاهیان و دانشجویان دانشگاه یزد، با هدف کاهش آلودگی هوا و افزایش سلامتی، سوم دی‌ماه بدون خودروی شخصی و سرویس های دانشجویی به محل کار و تحصیل آمدند.
[4 دي]   [1512 بازدید]
خبر-فراوانی انتقادها و پیشنهادها درباره سه شنبه‌های سبز نشانگر حساسیت محیط زیستی است
دکتر احد ستوده:
عضو کمیته فرهنگی آموزشی مدیریت سبز دانشگاه یزد انتقادها و پیشنهادهای فراوانی را که درخصوص نحوه اجرای طرح سه شنبه های سبز در دانشگاه مطرح می شود، نشانه ای از حساسیت محیط زیستی دانشگاهیان عنوان کرد.
[1 دي]   [610 بازدید]
خبر-سه شنبه سبز آذرماه در دانشگاه یزد+ اعلام نتایج قرعه کشی
در اولین سه شنبه آذر ماه؛
اعضای هیات رییسه، دانشگاهیان و دانشجویان دانشگاه یزد، با هدف کاهش آلودگی هوا و افزایش سلامتی، پنجم آذرماه بدون خودروی شخصی و سرویس های دانشجویی به محل کار و تحصیل آمدند.
[5 آذر]   [1614 بازدید]
خبر-استقبال از ایده های جدید برای بازنگری در اجرای طرح سه شنبه های سبز
دبیر اجرایی شورای مدیریت سبز دانشگاه یزد اعلام کرد:
دبیر اجرایی شورای مدیریت سبز دانشگاه یزد در مراسمی که با هدف نقد و بررسی طرح سه شنبه های سبز و فرهنگ محیط زیست در این دانشگاه برگزار شد، اعلام کرد این شورا شنوای همه انتقادات سازنده ای است که درباره این طرح در سطح دانشگاه مطرح می‌شود و از ایده های جدیدی هم که برای بازنگری در نحوه اجرای آن ارایه می‌شود، استقبال می کند.
[15 آبان]   [844 بازدید]
خبر-مشارکت دانشگاه یزد با برپایی غرفه و کارگاه جانبی در نمایشگاه  مدیریت سبز
گزارشی از سومین نمایشگاه دستاوردهای مدیریت سبز؛
سومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه ها، موسسات آموزشی، پژوهشی و پارک های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز در تاریخ 20 تا 23 مهر ماه در سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد.
[8 آبان]   [709 بازدید]
خبر-آغاز پویش سه شنبه های سبز در دانشگاه یزد
همزمان با شروع سال تحصیلی :
سرپرست دانشگاه یزد، اعضای هیات رییسه، دانشگاهیان و دانشجویان دانشگاه یزد، با هدف کاهش آلودگی هوا و افزایش سلامتی، دوم مهر ماه بدون خودروی شخصی و سرویس های دانشجویی به محل کار و تحصیل آمدند.
[2 مهر]   [1141 بازدید]
خبر-دانشگاه یزد پیشرو در تحقق اهداف مدیریت سبز
در راستای ابلاغ راهبرد مدیریت سبز:
مدیریت سبز به عنوان یکی از راهبردهای دولت درخصوص حفظ منابع طبیعی، جلوگیری از تخریب محیط زیست، کاهش مصرف انرژی و ... در دستگاه های اجرایی است. بر این اساس مرداد ماه 1395 بخشنامه مدیریت سبز توسط معاونت وقت توسعه امور علمی و آموزشی سازمان برنامه و بودجه و معاونت وقت اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه ها، مراکز آموزشی و پژوهشی و پارک های علم و فناوری ابلاغ شد.
[22 تير]   [751 بازدید]