مسیر جاری : صفحه اصلی | ریاست دانشگاه | حوزه ریاست | مدیریت سبز | اطلاع‌رسانی | اخبار
خبر-سه شنبه سبز آذرماه در دانشگاه یزد+ اعلام نتایج قرعه کشی
در اولین سه شنبه آذر ماه؛
اعضای هیات رییسه، دانشگاهیان و دانشجویان دانشگاه یزد، با هدف کاهش آلودگی هوا و افزایش سلامتی، پنجم آذرماه بدون خودروی شخصی و سرویس های دانشجویی به محل کار و تحصیل آمدند.
[5 آذر]   [1303 بازدید]
خبر-استقبال از ایده های جدید برای بازنگری در اجرای طرح سه شنبه های سبز
دبیر اجرایی شورای مدیریت سبز دانشگاه یزد اعلام کرد:
دبیر اجرایی شورای مدیریت سبز دانشگاه یزد در مراسمی که با هدف نقد و بررسی طرح سه شنبه های سبز و فرهنگ محیط زیست در این دانشگاه برگزار شد، اعلام کرد این شورا شنوای همه انتقادات سازنده ای است که درباره این طرح در سطح دانشگاه مطرح می‌شود و از ایده های جدیدی هم که برای بازنگری در نحوه اجرای آن ارایه می‌شود، استقبال می کند.
[15 آبان]   [723 بازدید]
خبر-مشارکت دانشگاه یزد با برپایی غرفه و کارگاه جانبی در نمایشگاه  مدیریت سبز
گزارشی از سومین نمایشگاه دستاوردهای مدیریت سبز؛
سومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه ها، موسسات آموزشی، پژوهشی و پارک های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز در تاریخ 20 تا 23 مهر ماه در سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد.
[8 آبان]   [628 بازدید]
خبر-آغاز پویش سه شنبه های سبز در دانشگاه یزد
همزمان با شروع سال تحصیلی :
سرپرست دانشگاه یزد، اعضای هیات رییسه، دانشگاهیان و دانشجویان دانشگاه یزد، با هدف کاهش آلودگی هوا و افزایش سلامتی، دوم مهر ماه بدون خودروی شخصی و سرویس های دانشجویی به محل کار و تحصیل آمدند.
[2 مهر]   [997 بازدید]
خبر-دانشگاه یزد پیشرو در تحقق اهداف مدیریت سبز
در راستای ابلاغ راهبرد مدیریت سبز:
مدیریت سبز به عنوان یکی از راهبردهای دولت درخصوص حفظ منابع طبیعی، جلوگیری از تخریب محیط زیست، کاهش مصرف انرژی و ... در دستگاه های اجرایی است. بر این اساس مرداد ماه 1395 بخشنامه مدیریت سبز توسط معاونت وقت توسعه امور علمی و آموزشی سازمان برنامه و بودجه و معاونت وقت اداری مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه ها، مراکز آموزشی و پژوهشی و پارک های علم و فناوری ابلاغ شد.
[22 تير]   [640 بازدید]
خبر-بزرگداشت هفته منابع طبیعی و جوامع دانشگاهی و روز دانشگاه سبز
دوشنبه ۲۰ اسفندماه در دانشگاه یزد برگزار شد؛
بزرگداشت هفته منابع طبیعی و جوامع دانشگاهی و روز دانشگاه سبز با حضور مدیرکل دفتر آبخیزداری و حفاظت خاک سازمان جنگل ها، جمعی از مسئولان، اعضای هیات علمی و دانشجویان روز دوشنبه ۲۰ اسفندماه در دانشگاه یزد برگزار شد.
[21 اسفند]   [761 بازدید]
خبر-افتتاح مسیر دوچرخه سواری در دانشگاه یزد در روز دانشگاه سبز
گزارش تصویری؛
روز دوشنبه ۲۰ اسفندماه همزمان با هفته منابع طبیعی و روز دانشگاه سبز، فاز یک مسیر دوچرخه سواری در دانشگاه یزد افتتاح شد.
[20 اسفند]   [1020 بازدید]