مسیر جاری : صفحه اصلی | ریاست دانشگاه | اطلاع‌رسانی | اخبار
خبر-از خدمات دکتر محمد‌رضا شایق تجلیل شد
روز گذشته انجام شد:
در نشست هیات رییسه دانشگاه یزد که 29 بهمن‌‌ماه برگزار شد، از خدمات دکتر محمد‌رضا شایق؛ عضو هیات علمی پیشکسوت و محمد ایمانی، راننده خدوم دانشگاه تقدیر شد.
[30 بهمن]   [553 بازدید]
خبر-گزارش هفتمین جلسه دور هفتم هیات ممیزه دانشگاه یزد
در هفتمین جلسه از دوره هفتم هیأت ممیزه دانشگاه یزد که روز چهارشنبه ۳۰ بهمن‌ماه برگزار شد، چند مورد درخواست ارتقای مرتبه بررسی گردیده و با ارتقای مرتبه ۸ نفر از اعضای هیأت علمی دانشگاه یزد و دانشگاه میبد موافقت شد.
[30 بهمن]   [479 بازدید]
خبر-نشست کارمندان زن دانشگاه یزد با اعضای هیات رییسه
به مناسبت روز بزرگداشت مقام زن؛
به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز بزرگداشت مقام زن، کارمندان زن دانشگاه یزد با اعضای هیات رییسه این دانشگاه در تالار فرهنگ دیدار و گفتگو کردند.
[28 بهمن]   [836 بازدید]
خبر-ملاقات بانوان عضو هیأت علمی با اعضای هیات رییسه دانشگاه
به مناسبت تولد حضرت زهرا (س)؛
به مناسبت بزرگداشت روز زن و همزمان با ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)، نشست مشترکی با حضور رییس و اعضای هیات رییسه دانشگاه یزد و بانوان عضو هیات علمی این دانشگاه در تالار اندیشه برگزار شد.
[27 بهمن]   [1341 بازدید]
خبر-پیام تسلیت رییس دانشگاه یزد به مناسبت درگذشت دکتر ابویی
انالله و انا الیه راجعون
رییس دانشگاه یزد امروز چهارشنبه ۲۳ بهمن ماه ۹۸ با صدور پیامی ضایعه درگذشت شادروان دکتر محمدحسین ابویی استادیار گروه مهندسی صنایع را به بازماندگان آن مرحوم و جامعه دانشگاهی استان تسلیت گفت.
[23 بهمن]   [1887 بازدید]
خبر-دویست و بیست و نهمین نشست شورای دانشگاه برگزار شد
به میزبانی پردیس علوم انسانی و اجتماعی
دویست و بیست و نهمین جلسه شورای دانشگاه هفته گذشته به میزبانی پردیس علوم انسانی و اجتماعی برگزار شد.
[21 بهمن]   [562 بازدید]
خبر- شورای هماهنگی مراکز آموزشی عالی برگزار شد
با حضور معاونان و روسای پژوهشی دانشگاه های استان؛
شورای هماهنگی مراکز آموزش عالی استان با محوریت بررسی سند طرح تحول همکاری دانشگاه با صنعت و جامعه روز پنجشنبه 17بهمن‏ماه در سالن کنفرانس ریاست دانشگاه یزد برگزار شد.
[19 بهمن]   [475 بازدید]