مسیر جاری : صفحه اصلی | ریاست دانشگاه | اطلاع‌رسانی | اخبار
خبر-سال تحصیلی جدید از امروز رسما در دانشگاه یزد  آغاز شد
با صدور پیامی از سوی رییس دانشگاه
با صدور پیامی از سوی رییس دانشگاه یزد، سال تحصیلی جدید از امروز 29 شهریورماه به طور رسمی و به صورت غیرحضوری در دانشگاه یزد آغاز شد.
[29 شهريور]   [515 بازدید]
خبر-تجلیل از استادان نمونه در شورای دانشگاه
دویست و سی و سومین نشست شورای دانشگاه
نشست شورای دانشگاه همراه با مراسم تجلیل استادان نمونه سال 1398 و تقدیر از طلایه داران آموزش مجازی برگزار شد.
[21 شهريور]   [1893 بازدید]
خبر-بازدید اعضای هیأت رییسه از پروژه‌های عمرانی دانشگاه
گزارش تصویری:
رییس و تنی چند از اعضای هیأت رییسه دانشگاه صبح امروز یکشنبه 16 شهریورماه به اتفاق مدیر و تنی چند از کارشناسان دفتر طرح‌های عمرانی با حضور در محل اجرای چند پروژه عمرانی از نزدیک در جریان روند امور قرار گرفتند.
[16 شهريور]   [1048 بازدید]
خبر-دو انتصاب و دو ابقا
با صدور ابلاغ‌های جداگانه صورت گرفت:
در هفته اخیر چهار نفر از مسئولان دانشگاه یزد در حوزه‌های پژوهش و فناوری و اداری-مالی منصوب و ابقا شدند.
[12 شهريور]   [1567 بازدید]
خبر-استاد دانشگاه سیدنی غربی استرالیا عضو هیأت علمی وابسته دانشگاه یزد شد
با تأیید هیأت اجرایی جذب
رییس دانشگاه یزد با قدردانی از دکتر حمیدرضا رونق استاد دانشگاه سیدنی غربی استرالیا در پذیرش دعوت این دانشگاه، طی حکمی وی را به عنوان عضو هیأت علمی وابسته دانشکده مهندسی عمران تعیین کرد.
[12 شهريور]   [891 بازدید]