مسیر جاری : صفحه اصلی | ریاست دانشگاه | اطلاع‌رسانی | اخبار
  • تمام موارد اختیاری می باشند.
  • با انتخاب هریک از گروهها، اخبار مربوط به آن گروه را مشاهده خواهید کرد. برای بازگشت به حالت اولیه کلید "نمایش همگی" را فشار دهید
عنوان
نام گروه
  • یک گروه را انتخاب کنید...
تاریخ مخابره از
تاریخ مخابره تا
عنوان
گروه
تاریخ انتشار
تاریخ مخابره
خبر-پیام تبریک رئیس دانشگاه یزد به منتخبین مردم استان در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی
یکشنبه 13 اسفندماه؛
دکتر عباس کلانتری، رئیس دانشگاه یزد با صدور پیامی به منتخبین مردم شریف استان یزد در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی تبریک گفت.
[13 اسفند1402]   [19 بازدید]
خبر-پیام تبریک دکتر کلانتری به ورود شش عالم یزدی‌ به مجلس خبرگان
یکشنبه ۱۳ اسفندماه؛
رییس دانشگاه یزد در پیامی ورود شش عالم یزدی‌ را به ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری تبریک گفت.
[13 اسفند1402]   [26 بازدید]
خبر-پیام تبریک هیئت رئیسه دانشگاه یزد به مناسبت اعیاد شعبانیه و  روز پاسدار
اخیرا صادر شد؛
اعضای هیات رییسه دانشگاه یزد به مناسبت فرارسیدن اعیاد شعبانیه پیام تبریک صادر کردند.
[24 بهمن1402]   [299 بازدید]
خبر-ستایش و قدردانی از افراد موجب بهره‌وری بیشتر خواهد شد
رییس دانشگاه یزد:
رییس دانشگاه یزد در مراسم تقدیر از کارکنان واحدهای مختلف دانشگاه که در زمان سفر یک روزه وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به دانشگاه یزد و همچنین زمان ثبت نام دانشجویان ورودی جدید، تلاش وافری برای ارتقای خدمت‌رسانی داشتند گفت: ستایش و قدردانی از افراد موجب بهره‌وری بیشتر خواهد شد.
[21 دی1402]   [1893 بازدید]
خبر-دانشگاه یزد و پژوهشکده خانواده دانشگاه شهید بهشتی تفاهم‌نامه همکاری امضاء کردند
پنجشنبه ۷ دی‌ماه؛
در نشستی که روز پنجشنبه ۷ دی‌ماه در دانشگاه یزد برگزار شد، تفاهم‌نامه همکاری بین این دانشگاه و پژوهشکده خانواده دانشگاه شهیدبهشتی امضاء شد.
[8 دی1402]   [303 بازدید]