مسیر جاری : صفحه اصلی | دانشکده هنر و معماری | اطلاع‌رسانی | اخبار دانشکده
خبر-انعقاد تفاهم نامه بین دانشکده هنر و معماری یزد و وین
با هدف انجام فعالیت های مشترک صورت گرفت:
با هدف انجام فعالیت‌های مشترک تفاهم‌نامه‌ای بین دانشکده هنر و معماری یزد و دانشکده معماری پلی تکنیک وین منعقد شد.
[25 دي]   [894 بازدید]
خبر-برگزاری پنل‌های تخصصی دومین همایش ملی معماری فضاهای دانشگاهی
همزمان در سه تالار دانشگاه یزد:
در حاشیه دومین همایش ملی معماری فضاهای دانشگاهی به میزبانی دانشگاه یزد، پنل‌های تخصصی این همایش در سه تالار دکتر جلیل‌شاهی، اندیشه و فرهنگ دانشگاه در حال برگزاری است.
[17 دي]   [1022 بازدید]
خبر-دومین همایش ملی معماری فضاهای دانشگاهی در حال برگزاری است
به میزبانی دانشگاه یزد؛
آیین افتتاحیه دومین همایش ملی معماری فضاهای دانشگاهی صبح روز سه شنبه 17 دی ماه با حضور معاون اداری و مالی و مدیرکل اداره کل نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاون وزیر مسکن و شهرسازی، مسئولان کشوری و استانی و دانشجویان در تالار دکتر جلیل شاهی برگزار شد.
[17 دي]   [1037 بازدید]
خبر-بهبود مستمر کیفیت فضای کالبدی دانشگاه ها؛ زمینه ساز ارتقای سطح سرمایه اجتماعی
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم مطرح کرد؛
دکتر محمدتقی نظرپور، معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: محیط‌های دانشگاهی می‌تواند با ویژگی‌های منحصر به فرد خود، قابلیت تسهیل شکل‌گیری ویژگی‌هایی نظیر حسن نیت، مشارکت‌پذیری و اعتماد اجتماعی، انسجام اجتماعی و امنیت بین دانشجویان را تقویت کند و بر شکل‌گیری مفهوم سرمایه اجتماعی اثرگذار باشد و همچنین می‌تواند آینده‌سازان این مملکت را تربیت کند.
[17 دي]   [724 بازدید]
خبر-تصویب نسخه بازنگری شده‌ی شیوه‌نامه‌ی اعطای ترفیعِ سالیانه‌ی هیأتِ علمی
در دویست و بیست و هشتمین نشست شورای دانشگاه انجام شد:
در دویست و بیست و هشتمین نشست شورای دانشگاه که سه‌شنبه‌ی گذشته در سالن کنفرانس سازمان مرکزی برگزارشد، نسخه بازنگری شده‌ی شیوه‌نامه‌ی اعطای ترفیعِ سالیانه‌ی اعضای هیأت علمی به تصویب رسید.
[9 دي]   [3114 بازدید]
خبر-کارگاه هنرهای جدید در محیط شهری آغاز به کار کرد
به میزبانی دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد:
کارگاه آموزشی هنرهای جدید در محیط شهری با حضور دکتر احمد نادعلیان؛ طراح جهانی هنرهای محیطی در قالب شصت و یکمین جشنواره هنر محیطی ایران، روز سه شنبه 12 آذرماه در تیمچه مرتاض دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد آغاز به کار کرد.
[12 آذر]   [839 بازدید]
خبر-نخستین همایش ملی شیوه های ارائه در هنرهای جدید در دانشگاه یزد برگزار می شود
به همت گروه هنرهای تجسمی دانشکده هنر و معماری،
نخستین همایش شیوه های ارائه در هنرهای جدید با عنوان سایه های فیروزه ای، روزهای 14 و 15 آذرماه در دانشگاه یزد برگزار می شود.
[6 آذر]   [726 بازدید]
خبر-نشست علمی ـ تخصصی با حضور پروفسور لورنسو برگزار شد
با هدف توسعه همکاریهای بین المللی درخصوص مرمت ابنیه های تاریخی:
نشست علمی ـ تخصصی با حضور پروفسور پائولو لورنسو استاد مهندسی سازه دانشگاه مینهو پرتغال، دوشنبه ۱۳ آبانماه در محل تیمچه مرتاض دانشکده هنر و معماری برگزار شد.
[14 آبان]   [1120 بازدید]
خبر-اولین جلسه گفتمان معرفتی در دانشکده هنر و معماری برگزار شد
با حضور مسوولان و اعضای هیات علمی دانشکده:
اولین جلسه حلقه صالحین روز شنبه 13 مهرماه با حضور رییس دانشکده هنر و معماری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه یزد و استادان و کارشناسان دانشکده برگزار شد.
[14 مهر]   [772 بازدید]
خبر-28 سال عاشقانه کار کردم
عباس محرومیه کارمند بازنشسته دانشگاه یزد:
عباس محرومیه شهریور 1370 وارد دانشگاه یزد شد و شهریور 98 نیز به افتخار بازنشستگی نائل آمد. به همین بهانه با وی گفتگو کردیم.
[4 شهريور]   [1161 بازدید]