مسیر جاری : صفحه اصلی | دانشکده هنر و معماری | اطلاع‌رسانی | اخبار دانشکده
خبر-اولین جلسه گفتمان معرفتی در دانشکده هنر و معماری برگزار شد
با حضور مسوولان و اعضای هیات علمی دانشکده:
اولین جلسه حلقه صالحین روز شنبه 13 مهرماه با حضور رییس دانشکده هنر و معماری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه یزد و استادان و کارشناسان دانشکده برگزار شد.
[14 مهر]   [360 بازدید]
خبر-28 سال عاشقانه کار کردم
عباس محرومیه کارمند بازنشسته دانشگاه یزد:
عباس محرومیه شهریور 1370 وارد دانشگاه یزد شد و شهریور 98 نیز به افتخار بازنشستگی نائل آمد. به همین بهانه با وی گفتگو کردیم.
[4 شهريور]   [735 بازدید]
خبر-مجموعه رسولیان به مجموعه مرتاض متصل می شود
رئیس دانشکده هنر و معماری خبر داد:
رئیس دانشکده هنر و معماری از اتصال مجموعه رسولیان به مجموعه مرتاض خبر داد.
[16 مرداد]   [557 بازدید]
خبر-راه اندازی سیستم ویدئو کنفرانس دانشکده هنر و معمارى
با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه یزد :
سیستم ویدئو کنفرانس دانشکده هنر ومعماری روز چهارشنبه نهم مردادماه، با حضور معاون پژوهش وفناوری و مدیر فناوری اطلاعات و خدمات رایانه ای دانشگاه یزد راه اندازی شد.
[13 مرداد]   [526 بازدید]
خبر-برای ثبت جهانی بادگیرها تلاش می کنیم
رئیس مرکز پژوهشی بین المللی بادگیر:
مرکز پژوهشی بین المللی بادگیر فعالیت رسمی خود را از سال گذشته آغاز کرده است. شناسایی عملکرد بادگیرها و تجاری سازی آن از جمله اهدافی است که این مرکز دنبال می کند. این مرکز در تلاش است تا با همکاری اداره کل میراث فرهنگی فن آوری بادگیرها را ثبت جهانی کند. اعضای این مرکز پژوهشی اعضای هیات علمی گروه های معماری، مکانیک و تعدای از پژوهشگران خارج از دانشگاه هستند. در گفتگویی با دکتر سیده زینب عمادیان عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری و رئیس این مرکز پژوهشی اهداف و برنامه های پژوهشکده بادگیر را جویا شدیم.
[24 تير]   [649 بازدید]
خبر-رسولیان
با حضور سرپرست دانشگاه یزد و بانی پروژه:
مراسم آغاز عملیات احداث پروژه سرای فرهنگی رسولیان پیش از ظهر پنجشنبه بیستم تیرماه با حضور سرپرست دانشگاه یزد و بانی این پروژه در محله گلچینان یزد برگزار شد.
[21 تير]   [867 بازدید]
خبر-دکتر عباسی هرفته
همزمان با مجمع روسای کمیسیون های معماری :
عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد، نائب رییس مجمع روسای کمیسیون های معماری و شهرسازی کلانشهرها و شهرهای مرکز استان کشور شد.
[15 تير]   [1411 بازدید]
خبر-افتتاح تیمچه مرتاض در دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد
با حضور وزیر علوم؛
با حضور وزیر علوم، ‌تحقیقات و فناوری،‌ رییس دانشگاه یزد و جمعی از مسئولان کشوری و استان تیمچه مرتاض در دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد افتتاح شد.
[1 اسفند]   [809 بازدید]
خبر-خانه نیک‌بین با حضور وزیر علوم در دانشکده هنر و معماری افتتاح شد
عصر چهارشنبه اول اسفندماه؛
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه سفر خود به استان یزد عصر چهارشنبه اول اسفند پروژه عمرانی خانه نیک بین را در دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد افتتاح کرد.
[1 اسفند]   [628 بازدید]
خبر-یزد میراث جهانی، نیازمند مدیریتی در خور مقیاس جهانی است
شهردار منتخب یزد:
مجتبی فرهمند شهردار منتخب یزد و معاون معماری و شهرسازی شهرداری یزد در مراسم افتتاح نخستین کارگاه بین المللی معماری خشتی، شهر میراث جهانی یزد: مشکلات و چالش‌های حفاظت با اشاره به اینکه شهرتاریخی یزد ساختار پیوسته ای از سنتهای فرهنگی و اعتقادی، اجتماعی، اقتصادی، بازرگانی و هنری را در پرتو معماری خشتی به وجود آورد است تاکید کرد: یزد میراث جهانی، نیازمند مدیریتی شایسته ماهیت میراثی و در خور مقیاس جهانی است.
[21 بهمن]   [676 بازدید]