مسیر جاری : صفحه اصلی | دانشکده هنر و معماری | اطلاع‌رسانی | اخبار دانشکده
خبر-کارگاه هنرهای جدید در محیط شهری آغاز به کار کرد
به میزبانی دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد:
کارگاه آموزشی هنرهای جدید در محیط شهری با حضور دکتر احمد نادعلیان؛ طراح جهانی هنرهای محیطی در قالب شصت و یکمین جشنواره هنر محیطی ایران، روز سه شنبه 12 آذرماه در تیمچه مرتاض دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد آغاز به کار کرد.
[12 آذر]   [407 بازدید]
خبر-نخستین همایش ملی شیوه های ارائه در هنرهای جدید در دانشگاه یزد برگزار می شود
به همت گروه هنرهای تجسمی دانشکده هنر و معماری،
نخستین همایش شیوه های ارائه در هنرهای جدید با عنوان سایه های فیروزه ای، روزهای 14 و 15 آذرماه در دانشگاه یزد برگزار می شود.
[6 آذر]   [291 بازدید]
خبر-نشست علمی ـ تخصصی با حضور پروفسور لورنسو برگزار شد
با هدف توسعه همکاریهای بین المللی درخصوص مرمت ابنیه های تاریخی:
نشست علمی ـ تخصصی با حضور پروفسور پائولو لورنسو استاد مهندسی سازه دانشگاه مینهو پرتغال، دوشنبه ۱۳ آبانماه در محل تیمچه مرتاض دانشکده هنر و معماری برگزار شد.
[14 آبان]   [753 بازدید]
خبر-اولین جلسه گفتمان معرفتی در دانشکده هنر و معماری برگزار شد
با حضور مسوولان و اعضای هیات علمی دانشکده:
اولین جلسه حلقه صالحین روز شنبه 13 مهرماه با حضور رییس دانشکده هنر و معماری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه یزد و استادان و کارشناسان دانشکده برگزار شد.
[14 مهر]   [480 بازدید]
خبر-28 سال عاشقانه کار کردم
عباس محرومیه کارمند بازنشسته دانشگاه یزد:
عباس محرومیه شهریور 1370 وارد دانشگاه یزد شد و شهریور 98 نیز به افتخار بازنشستگی نائل آمد. به همین بهانه با وی گفتگو کردیم.
[4 شهريور]   [849 بازدید]
خبر-مجموعه رسولیان به مجموعه مرتاض متصل می شود
رئیس دانشکده هنر و معماری خبر داد:
رئیس دانشکده هنر و معماری از اتصال مجموعه رسولیان به مجموعه مرتاض خبر داد.
[16 مرداد]   [679 بازدید]
خبر-راه اندازی سیستم ویدئو کنفرانس دانشکده هنر و معمارى
با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه یزد :
سیستم ویدئو کنفرانس دانشکده هنر ومعماری روز چهارشنبه نهم مردادماه، با حضور معاون پژوهش وفناوری و مدیر فناوری اطلاعات و خدمات رایانه ای دانشگاه یزد راه اندازی شد.
[13 مرداد]   [621 بازدید]
خبر-برای ثبت جهانی بادگیرها تلاش می کنیم
رئیس مرکز پژوهشی بین المللی بادگیر:
مرکز پژوهشی بین المللی بادگیر فعالیت رسمی خود را از سال گذشته آغاز کرده است. شناسایی عملکرد بادگیرها و تجاری سازی آن از جمله اهدافی است که این مرکز دنبال می کند. این مرکز در تلاش است تا با همکاری اداره کل میراث فرهنگی فن آوری بادگیرها را ثبت جهانی کند. اعضای این مرکز پژوهشی اعضای هیات علمی گروه های معماری، مکانیک و تعدای از پژوهشگران خارج از دانشگاه هستند. در گفتگویی با دکتر سیده زینب عمادیان عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری و رئیس این مرکز پژوهشی اهداف و برنامه های پژوهشکده بادگیر را جویا شدیم.
[24 تير]   [764 بازدید]
خبر-رسولیان
با حضور سرپرست دانشگاه یزد و بانی پروژه:
مراسم آغاز عملیات احداث پروژه سرای فرهنگی رسولیان پیش از ظهر پنجشنبه بیستم تیرماه با حضور سرپرست دانشگاه یزد و بانی این پروژه در محله گلچینان یزد برگزار شد.
[21 تير]   [968 بازدید]
خبر-دکتر عباسی هرفته
همزمان با مجمع روسای کمیسیون های معماری :
عضو هیات علمی دانشکده هنر و معماری دانشگاه یزد، نائب رییس مجمع روسای کمیسیون های معماری و شهرسازی کلانشهرها و شهرهای مرکز استان کشور شد.
[15 تير]   [1512 بازدید]