خبر-یادگار نوشته های حاضران در مراسم سی امین سال تاسیس دانشگاه
روز پنجشنبه دوم اسفندماه؛
در مراسم سی‌امین سال تاسیس دانشگاه یزد که روز پنجشنبه دوم اسفندماه برگزار شد حاضران در مراسم در دفتر یادبود دانشگاه نوشته‌هایی را به یادگار گذاشتند.
[6 اسفند]   [583 بازدید]
خبر-مسئولان بر روی تمبر یادمان سی امین سال تاسیس دانشگاه یزد چه نوشتند؟
در مراسم سی‌امین سال تاسیس دانشگاه یزد؛
در مراسم سی‌امین سال تاسیس دانشگاه یزد وزیر علوم، رییس دانشگاه یزد و چندتن از مسئولان هرکدام به رسم یادبود نوشته ای بر روی تمبر نگاشتند.
[6 اسفند]   [598 بازدید]
خبر-تجلیل از دبیر و اعضای ستاد گرامیداشت سی‌امین سال تاسیس دانشگاه
با اهدای لوح سپاس؛
بعداز ظهر یکشنبه پنجم اسفندماه جاری، در نشستی با حضور رییس دانشگاه یزد، از دبیر و اعضای ستاد گرامیداشت سی‌امین سال تاسیس این دانشگاه با اهدای لوح سپاس تجلیل شد.
[6 اسفند]   [973 بازدید]
خبر-از حامیان و خیرین دانشگاه یزد تجلیل شد
در 30 امین سالگرد تاسیس دانشگاه یزد؛
در مراسم 30 امین سالگرد تاسیس دانشگاه یزد که روز پنجشنبه 2 اسفند ماه با حضور مسئولین کشوری، استانی و دانشگاهی در این دانشگاه برگزار شد از حامیان، خیرین و واقفین دانشگاه یزد تجلیل شد.
[5 اسفند]   [430 بازدید]
خبر-دانشگاه یزد تجلی همکاری بین دولت، خیرین و فرهیختگان یزد
عضو هیئت موسس بنیاد حامیان دانشگاه یزد؛
حبیب الله بی طرف، عضو هیئت موسس بنیاد حامیان دانشگاه یزد در مراسم گرامیداشت سی‌امین سال تاسیس دانشگاه یزد که با حضور وزیر علوم و جمعی از مسوولان، دانشگاهیان، حامیان و روسای ادوار دانشگاه یزد برگزار شد، این دانشگاه را نمادی از همکاری بخش دولتی در کنار خیرین و فرهیختگان یزدی دانست.
[4 اسفند]   [475 بازدید]
خبر-فرهنگ توسعه محور مردم یزد پایه توسعه دانشگاه یزد
رییس اسبق دانشگاه یزد؛
نخستین رییس دانشگاه یزد، دکتر جلیل شاهی در مراسم سی امین سالگرد تاسیس این دانشگاه که روز پنجشنبه 2 اسفندماه در این دانشگاه برگزار شد توسعه چشمگیر دانشگاه یزد را پیامد فرهنگ توسعه محور مردم یزد دانست.
[3 اسفند]   [758 بازدید]
خبر-دانشگاه یزد تبلور توسعه یافتگی استان یزد
استاندار یزد:
استاندار یزد که در مراسم سی امین سالگرد تاسیس دانشگاه یزد حضور یافته بود این دانشگاه را نماد و تبلور توسعه یافتگی این استان دانست.
[3 اسفند]   [630 بازدید]