خبر-برگزاری انتخابات اعضای هیأت مدیره انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه یزد
قابل توجه دانشجویان، دانش‌آموختگان و علاقه‌مندان:
مجمع عمومی انتخابات اعضای جدید هیأت مدیره انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه یزد، روز چهارشنبه 14اسفندماه سال جاری، ساعت 15 در محل تالار فرهنگ برگزار خواهد شد.
[7 بهمن1398]   [1066 بازدید]
خبر-جلسه مشترک انجمن دانش آموختگان و انجمن های علمی برگزارشد
با هدف تعامل مؤثرتر:
جلسه مشترک انجمن دانش آموختگان دانشگاه یزد با انجمن های علمی گروهها و دانشکده های دانشگاه ، دوشنبه 20 آبانماه در تالار اندیشه برگزار شد.
[22 آبان1398]   [1100 بازدید]
خبر-تأسیس اولین سمن دانش آموختگان کشور در دانشگاه یزد
رییس انجمن دانش آموختگان دانشگاه یزد:
انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه یزد نخستین انجمن دانش‌آموختگان کشور در قالب یک سازمان مردم نهاد(سمن) در حال فعالیت اجتماعی و فرهنگی است.
[8 آبان1398]   [1224 بازدید]
خبر-همایش کتابخوانی دانش آموختگان دانشگاه یزد برگزار شد
به میزبانی انجمن دانش آموختگان:
همایش کتابخوانی دانش آموختگان دانشگاه یزد با هدف ترویج فرهنگ مطالعه، عصر روز دوشنبه29 مهرماه به میزبانی انجمن دانش آموختگان در تالار اندیشه برگزار شد.
خبر-گردهمایی  دانش آموختگان دهه های 70 و 80 دانشگاه یزد
باهدف رصد و شناسایی توانمندی و پتانسیل های دانش آموختگان برگزار می‌شود
گردهمایی دانش آموختگان دهه های 70 و 80 دانشگاه یزد به همت انجمن دانش آموختگان دانشگاه و باهدف رصد و شناسایی توانمندی و پتانسیل های دانش آموختگان، 16 آبانماه امسال در تالار جلیل شاهی دانشگاه یزد برگزار خواهد شد.